Dnevni horoskop za 3. januar: Pred Škorpije je razgovor koji može biti dobar uvod u novu ljubavnu priču

BAZMARK FILMS - Album / Album / Profimedia

Zvezde vam otkrivaju.

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za sutrašnji dan 03.01.2024 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan

Posao: Izvesna doza nestrpljenja i vidljivog nezadovoljstva zbog neophodnosti promena planova i prilagođavanja drugačijim poslovnim pristupima pratiće Ovnove i ove srede. Budite strpljivi.

Ljubav: Strpljenje i fleksibilnost su preporučljivi i na polju ljubavnih relacija. Potrudite se da budete smireni i opušteni, bez preterano velikih očekivanja.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Vrlo dobar dan očekuje Bikove da bezmalo sve započete profesionalne aktivnosti odrade bez većih problema i onako kako su zamislili.

Ljubav: Velika odlučnost pratiće vas i na ljubavnom planu, pa bi bilo lepo da iznenadite dragu osobu nekim finim gestom.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Prosečan radni dan je pred Blizancima, posla neće manjkati, ali će sve nekako ići sporije nego što očekujete.

Ljubav: Pokušajte da potencijalne nesporazume sa dragom osobom izgladite kompromisom, nervozni tonovi nikome ne idu u korist.

Zdravlje: Napetost vam može zadavati manje glavobolje.

Rak

Posao: Današnji potencijalno vrlo dobar dan može vam na momente poremetiti smanjena koncentracija, pa bi bilo dobro da se ne zatrpate prihvatanjem i dodatnih obaveza.

Ljubav: Uživajte u pažnji i posvećenosti koju vam pruža draga osoba.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Još jedan naporan radni dan pun izazova je pred Lavovima. Pokušajte da izbegnete potencijalne verbalne sukobe sa osobama koje su iznad vas na hijerarhijskoj lestvici.

Ljubav: Pokušajte da nezadovoljstvo i opterećenost poslom ne prenesete na ljubavnu sferu, gde bi mogli da naiđete na nerazumevanje od strane drage osobe.

Zdravlje: Psihičko opterećenje.

Devica

Posao: Poslovni segment gde se mogu pojaviti iskušenja jeste komunikacija sa osobama iz neposrednog okruženja, pa se od vas očekuje da pokažete minimalno razumevanje za sitnije greške i propuste saradnika.

Ljubav: Ne insistirajte suviše na sitnim i nebitnim detaljima koji nikako ne opterećuju postojeći odnos, a mogu samo izazvati obostrano nezadovoljstvo.

Zdravlje: Mogući respiratorni problemi.

Vaga

Posao: Sasvim korektan radni dan je pred Vagama da se sa potencijalnim izazovima izbore pre svega strpljenjem i dozom fleksibilnosti.

Ljubav: Bez nekih kapitalnih promena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na prethodni dan.

Zdravlje: Moguća osetljivost grla.

Škorpija

Foto: Shutterstock

Posao: Uobičajen radni dan je pred Škorpijama, da se bez nekog većeg opterećenja izbore sa svim poslovnim izazovima. Potrudite se da što racionalnije trošite radnu energiju.

Ljubav: Prilike za pokretanje ljubavne akcije neće nedostajati ni ovog dana većini predstavnika ovog sazvežđa. Fina komunikacija i opušten razgovor mogu biti dobar uvod u novu ljubavnu priču.

Zdravlje: Potencijalni zdravstveni problemi trebalo bi danas da vas zaobiđu.

Strelac

Posao: Bez nekih većih promena na poslovnom planu kod većine Strelčeva u odnosu na prethodni radni dan. Držite se svog tempa i ne odustajte od svog cilja, ma koliko vas mnogi kočili.

Ljubav: Iako možda niste u svom najboljem izdanju, iznenadna pojava nove interesantne osobe mogla bi da vam povrati živahnost i podigne raspoloženje.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Moguće je da će vam za prevazilaženje određenih prepreka na poslovnom putu biti potrebno pronalaženje alternativnih rešenja. Nemojte odustajati, samo pokušajte da se prilagodite okolnostima.

Ljubav: Ukoliko razmišljate o podizanju postojeće partnerske veze na viši nivo, evo prilike da na tome i poradite. Samo napred.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Vodolija

Posao: I danas bi bilo najbolje da deo obaveza podelite sa proverenim saradnicima, jer ćete samo dobrom organizacijom moći sve da postignete.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje vaše drage osobe negativno će se odraziti i na vaše. Pokušajte da izbegnete ozbiljnije nesuglasice.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Ribe

Posao: Ne reagujte na prvu loptu na ono za šta budete smatrali da je nekorektno od strane kolega, danas je potrebno da budete maksimalno fleksibilni.

Ljubav: Promenljiva klima na vašem ljubavnom horizontu, neka vrsta zbrke u glavi i neodlučnost mogu vam biti prepreka da se pokrenete i napravite odlučan korak napred.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak, piše Astroputnik.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram