Dnevni horoskop za 3. 7: Rak da se čuva ozbiljnog propusta na poslu

dnevni horoskop
Foto: BIAG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 3. avgust 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Današnji poslovni dan mogla bi da vam poremete neka iznenadna skraćenja rokova ili promene poslovnog dogovora. Biće potrebno da se dodatno angažujete kako bi sve na vreme postigli.

Ljubav: Smanjite bespotrebne tenzije i provokacije i odmah ćete se mnogo bolje osećati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Ukoliko je nešto od zaostalih obaveza i papirologije zaostalo, potrudite se da to završite na vreme i korektno.

Ljubav: Moguća je pojava stare simpatije ili osobe iz vaše ljubavne prošlosti. Na finoj konverzaciji bi trebalo i da se završi.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Blizanci

Posao: Angažujte se maksimalno u poslovnim dogovorima i kontaktima. Nećete imati rezultate u istom trenutku, ali ćete bitno ubrzati tokove stvari.

Ljubav: Slobodni pripadnici ovog sazvežđa imaće više prilika za flert i uživanje u novim poznanstvima. Opustite se, smejte se i širite pozitivnu energiju.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Vodite računa da u brzini ne napravite neki ozbiljniji propust, zbog čega biste mogli da istrpite kritike od nadređenih.

Ljubav: Mogli biste dragu osobu da iznenadite nekim finim znakom pažnje, poklončićem. Dan je povoljan za sve vrste ljubavnog angažovanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Pojačano angažovanje očekuje Lavove i danas. Budite fokusirani maksimalno i pokušajte da izbegnete moguća kašnjenja.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, pustite da vam se dešavaju lepe stvari i uživajte maksimalno.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Devica

Posao: Obratite dovoljno pažnje na sve detalje kada su novi poslovni dogovori ili ugovori u pitanju kako biste izbegli lošu procenu.

Ljubav: Draga osoba danas ima velika očekivanja od vas. Budite posvećeni i pažljivi i realno je da vam se sve vrati višestruko.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Vaga

Posao: Solidan dan je pred Vagama da se bez nekih većih poteškoća izbore sa svim eventualnim preprekama. Ne ustručavajte se da zatražite pomoć.

Ljubav: Moguće je novo interesantno poznanstvo ukoliko negde izađete sa prijateljima i budete u većem društvu.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Škorpija

Posao: Nemojte da vas demotiviše ako budete morali neke poteze da ponavljate par puta. Bitno je da ne ostavljate ništa nezavršeno.

Ljubav: Uglavnom biste mogli biti preokupirani poslovnim aktivnostima planovima. Ipak, potrudite se da date sebi i malo oduška i opustite se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Iako neke stvari ne zavise direktno od vas, budite istrajni u svojim namerama.

Ljubav: Posvetite se više ljubavnoj sferi jer je moguće da se vaša draga osoba oseća pomalo zapostavljeno. Malo truda se svakako isplati.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Jarac

Posao: Jarčevi imaju vrlo dobre predispozicije da danas otpočnu neke važne poslovne pregovore sa vrlo uticajnim osobama.

Ljubav: Vrlo dobro raspoloženje trebalo bi da vas prati tokom celog dana. Pokušajte da deo prenesete i na partnerske odnose.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Vodolije bi mogle biti posebno mentalno opterećene i pod pritiskom, što zbog obaveza koje su se nagomilale, što zbog najave novih poslovnih dogovora.

Ljubav: Ne talasajte previše danas. Mogli biste da izazovete manju raspravu sa dragom osobom.

Zdravlje: Moguće tegobe u predelu kičme.

Ribe

Posao: Današnji poslovni dan mogla bi da vam poremete neka iznenadna skraćenja rokova ili promene poslovnog dogovora. Biće potrebno da se dodatno angažujete kako biste sve na vreme postigli.

Ljubav: Slobodni pripadnici ovog sazvežđa imaće više prilika za flert i uživanje u novim poznanstvima. Opustite se, smejte se i širite pozitivnu energiju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram