Dnevni horoskop za 3. 4: Bik da ne seče naglo u ljubavi

dnevni horoskop
Foto:EPA/CHRISTOPHE KARABA

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za subotu 3. april 2021. godine.

Ovan

Posao: Odličan dan je pred Ovnovima ukoliko su planirali da se posvete nekoj fizičkoj aktivnosti ili hobiju i na taj način relaksiraju.

Ljubav: Obratite pažnju da ne dajete prevelika obećanja i lažnu nadu osobi koju ste nedavno upoznali a koja vas veoma privlači.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Proverite da vam nešto od formalnih obaveza prema institucijama nije promaklo kako biste izbegli previde i plaćanje penala.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu danas. Ukoliko vam to odgovara – uživajte, a ukoliko pak želite nešto da menjate, sačekajte povoljniji period koji uskoro nailazi.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Posle dužeg vremena eto lepe prilike za opuštenu atmosferu i punjenje baterija za nove obaveze. Odmor bi vam mogao poremetiti poziv od prijatelja kome je potrebna vaša pomoć.

Ljubav: Odličan je dan da se posvetite finim ljubavnim dešavanjima i bar jednu zamisao sprovedete u delo, na obostrano zadovoljstvo. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Iako je prvi dan vikenda Rakovi se mogu suočiti sa povećanim brojem obaveza, kako nezavršenim iz prethodnog perioda, tako i nekim novim koje mogu iskrsnuti u poslednjem trenutku.

Ljubav: Suštinski neće vam ostati mnogo vremena i energije za bavljenje pitanjima sa ljubavnom tematikom. Biće povoljnijih prilika.

Zdravlje: Napravite balans između obaveza i odmora.

Lav

Posao: Vrlo dobre okolnosti na vašem profesionalnom planu najavljuju pokretanje više inicijativa i dogovora. Samo napred.

Ljubav: Vrlo dobar dan na polju ljubavnih relacija valjalo bi iskoristiti, pre svega ukoliko se nalazite pod utiskom svežih, novonastalih pozitivnih emocija.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Devicama će ova subota biti najviše usmerena ka kućnim i porodičnim obavezama koje bi trebalo sa velikim osećajem zadovoljstva da obavite.

Ljubav: Bez nekih kapitalnih promena na polju ljubavi. Nedostaje vam motivacija.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Pročitajte još:

Vaga

Posao: Dobra atmosfera i uglavnom uspešni poslovni potezi i dobra komunikacija, ukazuju da bi Vage mogle da imaju više razloga za zadovoljstva na kraju ovog radnog dana.

Ljubav: Dobra komunikacija i fina priča izvesni su i na ljubavnom palnu, a moguće je očekivati i neki zanimljivi predlog sa druge strane.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Evo jednog dana da Škorpije sprovedu bezmalo sve planirane obaveze kako su zamislile, bez neprijatnih iznenađenja.

Ljubav: Relaksirano ponašanje očekuje vas i u sferi ljubavi, naročito ako ste imali nešto napetiju situaciju prethodnih dana.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Strelac

Posao: Odličan dan je pred Strelcima da se pozabave prvenstveno sobom i uživaju u onim aktivnostima koje im najviše prijaju.

Ljubav: Što se tiče dešavanja na polju emotivnih odnosa, iznenađenja nisu isključena, naročito ako ste ostavili par nerazjašnjenih detalja u vezi osobe koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Vrlo dobar dan imaće većina Jarčeva, pre svega u nastojanju da dobro isplaniraju obaveze i dogovore bitne detalje za narednu radnu sedmicu.

Ljubav: Za rešavanje ili makar ublažavanje krize na polju emocija biće vam potrebno dosta strpljenja i razumevanja za drugu stranu.

Zdravlje: Rasteretite polje psihe.

Vodolija

Posao: Originalne ideje i neočekivani potezi na polju pre svega komunikacije i tehničke organizacije danas vam mogu doneti više benefita i pozitivnih reakcija poslovnog okruženja.

Ljubav: Na ljubavnom planu bilo bi dobro da izbegnete kratkotrajne strasne izlete.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Ribe

Posao: Nije isključeno da vam bude nametnuto nekoliko obaveza mimo očekivanih, što bi moglo dodatno da vas iznervira i poremeti planove.

Ljubav: Najverovatnije neplanirano, ova subota može vam doneti finu priliku za novo poznanstvo i finu priču najavi. Opustite se i budite u svom fazonu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram