Dnevni horoskop za 3. 12: Jarac da se spusti na zemlju

dnevni horoskop
Foto: Dominic Lipinski / AFP / Profimedia

Pročitajte horoskop za 3. decembar 2020.

Ovan

Sve ide po planu i pojačanim intenzitetom angažovanja tako da za tipične Ovnove nema prepreka na profesionalnom planu ovog dana.

Važne detalje valjalo bi danas dobro da proanalizirate ukoliko želite da neočekivane zaplete na polju ljubavnih relacija nekako razjasnite.

Zdravlje je odlično.

Bik

Bikovima će biti neophodno prilagođavanje i korekcija dosadašnjih radnih navika usled nametanja nekih novih poslovnih parametara od strane viših instanci, pišu na sajtu Astroputnik.

Mimo svih vaših realnih očekivanja, danas nisu isključena prijatna iznenađenja na polju emotivnih odnosa u vidu poznanstva sa veoma interesantnom osobom. Uživajte.

Osim psihofizičkog umora, nema većih upozorenja.

Blizanci

Blizancima bi veliki uspeh danas mogli doneti poslovni predlozi povezani sa putovanjima i inostranstvom.

Ukoliko ste raščistili najveće dileme u sferi ljubavi, punim plućima i otvorenog srca okrenite se budućnosti.

Zdravlje je sasvim solidno.

Rak

Veliki obim poslovnih obaveza danas će objektivno dosta izmoriti Rakove. Ali nema razloga za brigu, uz pomoć sa strane stižete da sve na vreme završite.

Velika je verovatnoća da tokom ovog dana na vašem ljubavnom putu upoznate vrlo zanimljivu osobu, ali koja je iz nekog razloga nedostupna, zauzeta. Nemojte dozvoliti da vas to obeshrabri, biće prilika za lakšu realizaciju.

Osim umora nema značajnijih zdravstvenih upozorenja.

Lav

Tokom ovog radnog dana tipične Lavove čeka dosta poslovnih iskušenja, naročito na planu usklađivanja rada sa osobama koje imaju drugačije metode. Bilo bi mudro da poslušate savet starije osobe koja vam je naklonjena.

Ovaj četvrtak je vrlo dobar za provod i sprovođenje u delo neke osvajačke akcije. Za očekivati je da budete prijatno iznenađeni.

Budite umereni u konzumiranju vaše omiljene hrane i pića.

Devica

Najtipičnijim Devicama najviše glavobolja danas može zadavati neophodnost prilagođavanja nekim kriterijumima, do sada vama malo poznatim. Budite hladne glave i pokušajte da nađete kompromisno rešenje.

Valjalo bi da danas dobro proverite važne detalje ukoliko želite da neočekivane zaplete na polju ljubavi razmrsite u svoju korist.

Mogući su problemi sa urinarnim traktom.

Pročitajte još:

Vaga

Pred Vagama je potencijalno vrlo dobar dan da svoje kreativne sposobnosti pokažu pre svega na polju komunikacije i organizacije. Očekuju vas pozitivne reakcije poslovnog okruženja.

Pozitivnu energiju i dobre vibracije prenećete vrlo lako ovog dana i na polje ljubavi. Uživajte.

Zdravlje je odlično.

Škorpija

Neuobičajeno miran radni dan kod Škorpija može biti zatišje pred buru koja se očekuje na profesionalnom planu u relativno bliskoj budućnosti.

Strpljenje i taktiziranje daće bolje rezultate od bespotrebnog forsiranja i insistiranja na nekim odgovorima odmah i sada.

Pripazite na osetljivost urinarnog trakta.

Strelac

Vrlo dobar radni dan nalazi se pred najtipičnijim Strelcima. Uspešno savladavanje poslovnih prepreka može malo usporiti neki bitan tehnički detalj, ali nema razloga za veću zabrinutost.

Ovaj četvrtak nije povoljan da u sferi ljubavi preuzimate inicijativu, već, ukoliko je moguće, prepustite drugoj strani da napravi konkretan korak.

Bićete promenljivog raspoloženja.

Jarac

Bezmalo sve profesionalne ciljeve koje su postavili pred sebe Jarčevi danas mogu bez većih problema ostvariti, pod uslovom da su u granicama realnosti.

Dan je kao stvoren da Jarčevi svu pažnju i fine emocije podele sa svojom dragom osobom. Uživajte.

Manji problemi su mogući sa cirkulacijom.

Vodolija

Nastavlja se period veoma pozitivnih poslovnih okolnosti za tipične predstavnike Vodolija. Nastavite u svom ritmu, uz upozorenje da malo racionalnije trošite energiju.

Doza interesovanja i razumevanja izuzetno će prijati vašoj dragoj osobi.

Zdravlje je vrlo dobro.

Ribe

Pred većinom osoba rođenih u sazvežđu Riba nalazi se vrlo naporan radni dan, naročito ako su započele realizaciju više poslovnih zadataka.

Izvesno dobro raspoloženje i dodatnu motivaciju možete naći danas u vašem ljubavnom gnezdu.

Moguća je opterećenost donjeg dela leđa.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram