Dnevni horoskop za 3. 11: Vage se previše dvoume u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 3. novembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Vi biste da ubrzate, ali još uvek ne možete da ostvarite onaj tempo koji vam je potreban. Nema razloga za žurbom. Pustite neka stvari idu svojim tokom.

Ljubav: Sjajan dan možete očekivati i u sferi ljubavi, gde nije isključeno da vas draga osoba nečim prijatnim iznenadi.

Zdravlje: Osetljivost bubrega, čuvajte se prehlade.

Bik

Posao: Nema razloga da Bikovi danas ne zablistaju na profesionalnom planu, posebno ukoliko su dobili zeleno svetlo za pokretanje neke nove ideje u realizaciju.

Ljubav: Danas bi trebalo da pokažete da ste spremni na kompromis, a ne tvrdoglavo da insistirate na tome da vaša bude poslednja.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Blizanci

Posao: Vaše organizacione sposobnosti, promišljenost, praktičnost i racionalnost, pozitivan pristup saradnicima dolaze i danas u prvi plan i možete postati nosilac mnogih krupnih poslova.

Ljubav: Novo neobično poznanstvo moglo bi da bude mali test vaših zavodničkih sposobnosti. Uživajte u trenutku i ne razmišljajte previše o tome da li će i koliko trajati.

Zdravlje: Obavite preventivne preglede, neće škoditi.

Rak

Posao: Rakove danas očekuje nešto manja tenzija na polju posla, tako da ćete sve tekuće obaveze bez većih prepreka završiti na vreme.

Ljubav: Konfuznu situaciju na ljubavnom planu najbolje ćete rešiti iskrenim i strpljivim razgovorom sa dragom osobom.

Zdravlje: Osim napetosti, nema značajnih upozorenja.

Lav

Posao: Energija i motivacija neće nedostajati Lavovima ni ove srede. Neki odranije dogovoreni planovi mogli bi danas i da budu realizovani, a neki novi se pojavljuju na vidiku.

Ljubav: Praktično svi ljubavni konci nalaze se u vašim rukama i nema razloga da tako i ne ostane, na obostrano zadovoljstvo, pišu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Devica

Posao: U svemu što ste otpočeli da radite idete u dobrom pravcu, a to što trenutno postoje zastoji nije do vas nego do okolnosti koje su takve kakve su.

Ljubav: Neka vrsta rutine očekuje vas i na ljubavnom polju, posebno ukoliko ste zadovoljni postojećom partnerskom situacijom.

Zdravlje: Osetljivost grla, pluća.

Vaga

Posao: Moguće da vas očekuje nova poslovna ponuda koja bi se mogla realizovati u budućem periodu, pa strpljivo sačekajte. Trebalo bi da vam se isplati.

Ljubav: Šteta bi bilo da olako propustite finu priliku u inače povoljnom periodu za ljubav, samo zbog toga što se suviše dvoumite i previše vagate.

Zdravlje: Moguć bol u leđima.

Škorpija

Posao: Žurbom ništa nećete postići, već pokušajte da igrate na kartu traženja kompromisnih rešenja.

Ljubav: Korigujte bar nešto od svojih stavova. Ne budite suviše skloni zamerkama i kritikama. Trebalo bi da vam se na kraju isplati.

Zdravlje: Radite na jačanju imuniteta.

Strelac

Posao: Neke birokratske začkoljice mogle bi danas da vam pokvare inače dobar start. Konsultujte se sa nekom osobom od poverenja.

Ljubav: Dobra je atmosfera za sve vrste neobaveznih ćaskanja i fine i opuštene komunikacije. Ukoliko vam to prija, zašto da ne.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Promenjene poslovne okolnosti ne bi trebalo da vas previše zabrinu. Pokušajte da date svoj maksimalni doprinos i održite svoj stabilan ritam rada.

Ljubav: Pažnja i razumevanje drage osobe su vam veoma bitni, pa evo dana kada biste se mogli prepustiti i uživati u tom lepom osećaju.

Zdravlje: Čuvajte se respiratornih infekcija.

Vodolija

Posao: Sa jedne strane sve ide kako treba, sa druge kao da vam nešto ne dozvoljava da sve to ide bez problema. Vrtite se u nekim dogovorima, bakćete papirologijom, što vam odvlači dosta energije.

Ljubav: Prijao bi vam zajednički odmor i beg od svega, pa nije loše da se pozabavite potragom za nekim putovanjem, makar kraćim.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Ribe

Posao: Iako sve ide sporijim tempom nego što biste želeli, nema razloga da zbog toga suviše brinete. Nećete ništa promeniti, a nećete ni mnogo izgubiti.

Ljubav: Jačajte vaše ljubavne spone, budite posvećeni osobi koju volite i do koje vam je stalo i pre svega uživajte.

Zdravlje: Unosite dovoljno vitamina, hranite se zdravo.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli