Dnevni horoskop za 29. 9: Dosta naporan dan za Rakove

FOTO: Credit line: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 29. septembar 2022. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Proverite više puta ako je potrebno da li ste sve iz prethodnog perioda odradili, kako bi izbegli neko veće kašnjenje po već dogovorenim planovima.

Ljubav: Nemojte olako davati obećanja, koja  možda u ovom trenutku niste spremni da ispunite. Držite se vaših ustaljenih principa i metoda.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Bik

Posao: Nema nepremostivih prepreka ovog četvrtka za većinu Bikova što se posla tiče. Vreme je da stavite tačku na prethodni poslovni ciklus, i pozabavite se novim planovima.

Ljubav: Iako biste možda i na polju ljubavi hteli mnogo više, budite spremni da učinite i neki ustupak dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Blizance danas očekuje nešto manja tenzija na polju posla, tako da sve obaveze bez većih prepreka završite na vreme.

Ljubav: Konfuznu situaciju na ljubavnom planu najbolje ćete rešiti iskrenim i strpljivim razgovorom sa dragom osobom.

Zdravlje:  Osim napetosti, nema značajnih upozorenja.

Rak

Posao: Dosta naporan dan očekuje Rakove, posebno zbog dodatnih obaveza gde će vam biti potrebna bolja organizacija. Bez brige uspećete sve da izgurate na zadovoljavajući način.

Ljubav: Osoba koja pokazuje interesovanje ipak neće odustati od vas.

Zdravlje: Hranite se zdravo, unosite više vitamina.

Lav

Posao: Povoljan je dan za sve vrste komunikacije i poslovnih kontakata, prvenstveno ukoliko imate na umu pokretanje nekog novog posla.

Ljubav: Vaše srce mogla bi ovog dana da zaintrigira pojava dosta mlađe osobe na ljubavnom horizontu. Moguć je i novi ljubavni početak. Uživajte.

Zdravlje: Mogući manji kardiovaskularni problemi.

Devica

Posao: Sticaj okolnosti neće dozvoljavati Devicama opuštanje, makar kada su najosnovnije poslovne obaveze u pitanju. Bez straha, uhvatite se u koštac sa izazovima.

Ljubav: Bez nekih izazova na vašem polju ljubavi. Budite iskreni i otvorenog srca, i nema razloga da ne budete zadovoljni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Povećan obim obaveza zahtevaće od Vaga dodatnu reorganizaciju. Nemojte se ustručavati da zatražite pomoć saradnika od poverenja.

Ljubav: Budite jasni i konkretni u iznošenju svojih ljubavnih stavova- šta i kako želite. Podrška druge strane se očekuje.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Promenjene poslovne okolnosti ne bi trebalo da vas previše zabrinu, pokušajte da date svoj maksimalni doprinos, i uhvatite svoj ritam rada.

Ljubav: Pažnja i razumevanje drage osobe su vam veoma bitni, pa evo dana kada biste se mogli prepustiti tom lepom osećaju.

Zdravlje: Moguće manje stomačne tegobe.

Strelac

Posao: Dosta izazova očekuje Strelčeve danas. Što zbog zatrpanosti obavezama, što zbog delimične rasplinutosti na više strana, tek ne bi bilo loše da zatražite pomoć od bliskih saradnika.

Ljubav: Dobra je atmosfera za sve vrste neobaveznih ćaskanja i fine i opuštene komunikacije. Za nešto ozbiljnije budite malo strpljivi.

Zdravlje: Osećaj umora, iscrpljenosti.

Jarac

Posao: Maksimalno angažovanje očekuje Jarčeve tokom ovog četvrtka. Nemojte se nervirati ukoliko ostali saradnici ne stižu da isprate vaš ritam, poradite na eventualnom spuštanju kriterijuma.

Ljubav: Bez značajnijih preokreta na vašem emotivnom planu. Niste baš u svom elementu i raspoloženju.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vodolija

Posao: Neke birokratske začkoljice mogle bi danas da vam pokvare inače dobar start. Žurbom ništa nećete postići.

Ljubav: Susret sa nedavno upoznatom simpatijom mogao bi da bude vrlo podsticajan za dalje korake. Budite strpljivi.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Ribe

Posao: Malo konfuzije u već napravljene precizne planove može vam danas uneti nagla promena kriterijuma i glavnih smernica poslovanja, što ne bi trebalo da vas previše zabrine.

Ljubav: Družite se, razgovarajte, trudite se da se bolje upoznate, ali nije baš povoljan trenutak za počinjanje novih ljubavnih priča.

Zdravlje: Jačajte imunitet, prenosi Astroputnik.

***

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram