Dnevni horoskop za 29. 4: Strelac da se pripremi za probleme na poslu

dnevni horoskop
Foto: Paul Bradbury / Caia Image / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 29. april 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Promenljivi nivo radne energije pratiće većinu Ovnova tokom ovog petka. Strpljivo odmerite sve argumente, pre nego što donesete neku važnu odluku.

Ljubav: Pogodan je dan za jasne i konkretne korake, koji bi doprineli bar jednoj promeni na vašem ljubavnom planu. Samo napred.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Bik

Posao: Bikovi kraj radne sedmice dočekuju zadovoljni ostvarenim poslovnim rezultatima. Ukoliko ste se dobro organizovali, mogli biste da se pozabavite i nekom dodatnom aktivnošću koja će vam prijati.

Ljubav: Pokažite strpljenje i razumevanje prema dragoj osobi, kako biste izbegli potencijalne nesuglasice izazvane vašim napetim ponašanjem.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Bezmalo sve prateće okolnosti trebalo bi tokom ovog petka da vam idu na ruku, tako da bez većih problema završite sa svim poslovnim aktivnostima uspešno, onako kako ste i zamislili.

Ljubav: Pozitivna energija i šarm kojim zračite, biće itekako primetni tokom ovog dana u ma kojem društvu se nalazili. Iskoristite to na pravi način i uživajte.

Zdravlje: Moguća prolazna glavobolja, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Pažljivo sa obećanjima kako prema sebi tako i drugima. Pokušajte da izbegnete manje nesporazume sa poslovnim saradnicima, petak je.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu, najbolje je da prepustite inicijativu dragoj osobi.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Lav

Posao: Dosta uspešan dan je pred većinom Lavova da se pozabave privođenjem kraju započetih poslovnih zadataka. Budite oprezni kada je papirologija u pitanju.

Ljubav: Odličan je dan ukoliko ste se odlučili za neku osvajaču akciju. Izazova ima napretek, samo se potrudite da za nijansu smanjite vaša megalomanska očekivanja.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Devica

Posao: Nemojte se nervirati zbog nekih događaja na koje prvenstveno ne možete uticati. Dajte svoj maksimum, i korak po korak, doći ćete do zacrtanog cilja.

Ljubav: Pokušajte da nađete što jednostavnije rešenje, ukoliko je moguće bez previše analiziranja, kada je u pitanju donošenje nekih važnih odluka koje vas očekuju.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vaga

Posao: Pokušajte maksimalno da sve što je do vas uradite na korektan način, jer ako nešto i ne bude išlo po planu, bićete mirne savesti.

Ljubav: Novo zanimljivo poznanstvo, fina i neobavezna komunikacija, mogli bi da budu najava lepih dešavanja na vašem ljubavnom planu.

Zdravlje: Osim fizičkog umora, nema značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Solidan radni dan je pred većinom Škorpija da bez većih problema privedu kraju zacrtane ciljeve i posvete se panovima za vikend.

Ljubav: Talas pozitivnih promena je zahvatio vaš ljubavni život, pa stoga nema razloga da se ne prepustite i uživate.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Strelčevi dočekuju ovaj petak kao poručen da kako tako okončaju planirane obaveze, premda će neke stvari morati da ostave za narednu sedmicu. Nije do vas, jednostavno okolnosti vam nisu naklonjene ovih dana.

Ljubav: Postoji mogućnost upoznavanja nove zanimljive osobe, na sasvim neobičnom mestu pa eto izazova pred vama.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Jarac

Posao: Relativno miran dan na polju profesionalnog delovanja je pred Jarčevima. Pozabavite se boljom ličnom organizacijom, i pravljenjem planova za budući poslovni period.

Ljubav: Radite na poboljšanju i jačanju postojećih partnerskih relacija. Nije povoljan trenutak za donošenje nekih bitnih odluka.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Za očekivati je da vam prateće okolnosti idu na ruku tokom ovog petka, posebno na polju komunikacije i dogovora sa poslovnim saradnicima. Imate priliku da nametnete svoje ideje i svoj način rada.

Ljubav: Ukoliko ne želite da sve ostane na prolaznoj avanturi, onda se potrudite i dajte konkretan doprinos daljim ljubavnim dešavanjima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Nemojte se zaletati, dobro i više puta proverite realne parametre, kako biste izbegli suočavanje sa posledicama eventualne loše procene.

Ljubav: Potencijalno iskušenje možete očekivati neočekivanim pozivom interesantne osobe koju već duže vreme simpatišete.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram