Dnevni horoskop za 29. 4: Lav trijumfuje na svim poljima

dnevni horoskop
Foto: Dior via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za četvrtak 29. april 2021. godine.

Ovan

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Ovnovima, a posebno bi mogli da budu zadovoljni oni predstavnici koji imaju komunikaciju ili poslovanje sa inostranstvom.

Ljubav: Maksimalno iskoristite svoj šarm danas, imate solidne šanse da se opustite i uživate u bar jednom ljubavnom poduhvatu.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

Bik

Posao: Bikovima bi prioritet ovog dana trebalo da bude privođenje kraju već započetih obaveza i priprema terena za naredni period.

Ljubav: Moguć susret ili poziv od stare simpatije.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

Blizanci

Posao: Uz adekvatnu organizaciju i pomoć sa strane, većina Blizanaca uspeće danas da bez većih prepreka ostvari zacrtane planove.

Ljubav: Pozitivna energija i vaš lični šarm trebalo bi da donesu i pozitivnu i finu razmenu emocija sa dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Pojačan obim obaveza i velika potrošnja kako fizičke tako i mentalne energije očekuje Rakove ovog četvrtka. Nemojte se preforsirati, zatražite pomoć i stižete sve da završite po planu.

Ljubav: Povoljan je dan da se posvetite ljubavi, samo je pitanje hoće li vam ostati dovoljno vremena i energije. Pokušajte.

Zdravlje: Psihofizički umor, pišu na sajtu Astroputnik.

Lav

Posao: Moguće uspostavljanje kontakata sa novim poslovnim saradnicima, vezano za realizaciju budućih projekata, davaće danas tipičnim Lavovima osećaj pravog trijumfa.

Ljubav: Ukoliko ste raspoloženi za dobar flert i uživanje u šarmiranju i zavođenju, evo povoljnog dana da pokažete svoje umeće. Lep provod.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Rad u kontinuitetu, bez nagoveštaja bitnih promena, a na momente i opuštena atmosfera očekuje Device ovog četvrtka.

Ljubav: Ne dozvolite da se ljudi sa lošom energijom lepe za vas, troše vašu pozitivnu energiju i skraćuju vaše vreme za opuštanje i uživanje u svim onim lepim stvarima.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Pročitajte još:

Vaga

Posao: Nemojte da vam promaknu neki bitni detalji, pa stoga jednu informaciju proveravajte više puta. Mogli biste da očekujete dosta posla na polju komunikacije i raznih dogovora.

Ljubav: Trebaće dosta kompromisa i dobre volje da sve dovedete na nivo koji odgovara obema stranama.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Budite racionalni, stabilni, profesionalno kormilo je u vašim rukama, a neće izostati ni podrška sa raznih strana.

Ljubav: Vreme je da neke stvari postavite na svoje mesto, raščistite situaciju i krenete napred. Srećno.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Oslonite se na sopstveno iskustvo i kvalitete i uspećete da sve organizujete i završite na svoj način, onako kako ste zamislili.

Ljubav: Inicijativa na promenama u sferi partnerskih odnosa je isključivo na vama. Hladne glave razmislite u kom smeru želite da nastavite dalje.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Bez značajnijih prepreka na poslovnom putu danas kod većine Jarčeva, što će za rezultat imati dobro raspoloženje i osećaj pravog zadovoljstva. To ste i zaslužili.

Ljubav: Sasvim uobičajen i prosečan dan bez kapitalnih dešavanja u sferi ljubavi očekuje većinu pripadnika ovog znaka, što će vam u suštini i odgovarati da o svemu dobro razmislite.

Zdravlje: Rasteretite polje psihe.

Vodolija

Posao: Većina Vodolija imaće pune ruke posla i ovog četvrtka. Biće vam preko potrebna podrška i pomoć saradnika.

Ljubav: Pokušajte da se opustite, rasteretite obaveza bar malo i uživate u pažnji koju vam nesebično pruža voljena osoba.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Ribe

Posao: Odličan dan je pred Ribama da bez većih problema realizuju svoje zacrtane obaveze. Nije isključeno da vam pomoć zatraži neko od prijatelja.

Ljubav: Prijatno iznenađenje mogli biste da očekujete i od drage osobe, pa eto dovoljno razloga za dobro raspoloženje i fino provedene trenutke.

Zdravlje: Odlično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram