Dnevni horoskop za 29. 3: Raku sve ide od ruke

Selena Gomez
I Seleni Gomez ide odlično; Foto: Vinnie Levine / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ribe da misle prvo na sebe, Lavovi da se opuste. Saznajte šta nam još poručuju zvezde.

Ovan

Brine vas što je neko vama blizak pomalo ljut. Ne opterećujte se, niste ništa zgrešili, to je jednostavno do te osobe. Zato je najbolje da je pozovete i date podršku, ako već ne možete da joj pomognete da reši ono što je muči.

Bik

Povremeno zaboravite koliko vredite. Zato je sada trenutak da uvidite koliko ste psihički jaki, pa možete da nađete balans i za sebe i za druge. Poradite malo na samopouzdanju i podsetite se koliko ste sposobni i snalažljivi.

Blizanci

Dozvolite sebi da osetite umor, ne morate uvek biti u top-formi. Dajte sebi oduška za vikend, planirajte šta ćete ubuduće lepo raditi. Vreme je da se opustite.

Rak

Sve vam ide od ruke, posebno sa drugima. Zabeležite ako vam neka nova ideja padne na pamet, koliko god delovala nerealno. Slobodno razradite taj novi plan, dan je odličan za nove početke.

Pročitajte još:

Lav

Potreban vam je mir već danima. Mnogi bi da su u vašem društvu, ali danas na druženje pozovite samo one najmilije. I uživajte u filmovima, čitanju, muzici.

Devica

Danas vam stižu važne vesti, biće i više prilika da uživate u lepim trenucima. Štošta će vam ići lako, a imaćete i odličnu podršku bližnjih.

Vaga

Nije vam bilo lako u poslednje vreme, pa vam je sada najlepše kad odmarate. Ipak, danas treba da prihvatite neočekivani poziv, obradovaćete se.

Škorpija

Gledajte da se danas što više relaksirate uz, recimo, aromatičnu kupku ili opuštajući čaj, a i joga može pomoći da se oslobodite loše energije.

Strelac

Konačno vam dolaze dani boljitka, ne samo finansijskog. To će vam dati elana za sve drugo. Promislite odakle ta promena nabolje kako biste zanali za ubuduće.

Jarac

Voljeni ste u društvu, pa to možda sprečava simpatiju da vam priđe – može pomisliti da neće imati mnogo uspeha kod vas. Osvrnite se i intuicija će vam kazati ko to može biti, pa načinite prvi korak, ako ste zainteresovani.

Pročitajte još:

Vodolija

Odlično vam ide na poslu i tako će biti i nadalje. Ako ste dobili novu poslovnu ponudu, zamolite ih da vam daju vremena da odlučite. Biće bolje ako konačnu oduku donesete nakon vikenda.

Ribe

Vreme je da naučite da kažete „ne“, posebno ako vam neko bude tražio novac. Budite fini kao što jeste, ali makar mu nemojte dati pun iznos koji traži. Mnogi ponekad iskoriste vašu dobru volju, a najvažnije je da uvek prvo mislite na sebe.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama: 

Facebook

Twitter

Instagram