Dnevni horoskop za 29.11: Lav oprezno sa kritikama partneru

Bela Hadid
Bela Hadid, Foto: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za današnji dan 29.11.2021. vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan

Posao: Svi preduslovi su tu da tipični predstavnici Ovnova novu radnu sedmicu počnu na odličan način, jakim poslovnim tempom i efikasnom realizacijom. Mogući su novi poslovni dogovori.

Ljubav: Ništa manje povoljni uslovi neće biti za dešavanja u sferi ljubavi, samo je pitanje koliko vremena i energije želite usmeriti ka ovom polju, piše Astroputnik.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Potrudite se da napravite što manje grešaka na samom početku ove radne sedmice, kako biste izbegli kritike od strane nadređenih.

Ljubav: Što se ljubavne sfere tiče trebalo bi da spustite kriterijume i smanjite očekivanja po pitanju krajnjeg rezultata.

Zdravlje: Osim nervoze nema drugih razloga za brigu.

Blizanci

Posao: Vrlo dobri astrološki aspekti nagoveštavaju uspešan radni dan za najtipičnije predstavnike Blizanaca. Obratite pažnju kome poveravate nove ideje.

Ljubav: Pažnja koja vam dolazi od voljene osobe trebalo bi da naiđe na vrlo dobar prijem. Uživajte.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Rak

Posao: Naporan radni dan na početku nove sedmice nalazi se pred većinom osoba rođenih u znaku Raka. Nemojte odustajati, ukoliko neke poteze budete ponavljali par puta.

Ljubav: Neočekivani susret i razgovor sa starom simpatijom može potpuno preokrenuti tok vaših ljubavnih razmišljanja.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Lav

Posao: Praktično od prvog radnog dana u sedmici od Lavova se očekuje da maksimalnim angažovanjem budu pokretači realizacije novih poslovnih projekata.

Ljubav: Tokom ovog ponedeljka može doći do pogrešnih procene, stoga budite oprezni posebno ukoliko želite da uputite kritike osobi koja vam se dopada.

Zdravlje: Pad energije.

Devica

Posao: Prvi radni dan u novoj sedmici donosi sasvim solidne uslove da osobe rođene u znaku Device sklope dobre dogovore za nastavak realizacije poslovnih zadataka.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavnih odnosa obratite pažnju na nesporazume i izbegavajte duge diskusije i rasprave sa voljenom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Fokusirajte se na sebe i svoje profesionalne sposobnosti, i razloga za zabrinutost što se poslovne sfere tiče ne bi trebalo da bude tokom ovog ponedeljka.

Ljubav: Bez naznaka promena na vašem ljubavnom planu danas. Ipak moguće je da vas krajem dana kontaktira osoba iz vaše ljubavne prošlosti, sa kojom imate neke nerazjašnjene dileme.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpija

Posao: Praktično ništa novo na škorpionskom profesionalnom planu početkom nove radne sedmice. Biće obaveza na pretek, što će vam uneti dosta nervoze.

Ljubav: Nemojte biti previše pasivni, ali ni insistirajte na bilo čemu. Potrebna vam je dobra taktika, pa se pozabavite razmišljanjem na tu temu.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Veoma dobar i uspešan radni dan očekuje Strelčeve naročito one koji imaju poslove ili sarađuju sa inostranstvom.

Ljubav: Suštinski pozitivan ljubavni dan se nalazi pred vama, ali koketiranje na više strana i nedefinisani stavovi mogu vas skupo koštati.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Tipične Jarčeve od samog starta nove radne sedmice očekuju dodatne profesionalne obaveze. Zasucite dobro rukave.

Ljubav: Uživajte u pažnji i razumevanju koju vam pruža vaša draga osoba. Povoljan je dan je putovanja ili bar razmišljanje o nekom skorijem putu.

Zdravlje: Osetljivost zglobova i sitnih kostiju.

Vodolija

Posao: Tempo koji Vodolije forsiraju na profesionalnom planu malo ko može pratiti. Nije loše malo usporiti i pustiti druge da bar shvate o čemu se radi.

Ljubav: Ukoliko niste raščistili sa dilemama u vezi prošlih emotivnih iskustava, bolje sene zalećite sa novim poznanstvima.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Ribe

Posao: Na početku nove radne sedmice Ribe očekuje dosta posla, ali i manjih potencijalnih verbalnih nesporazuma sa bliskim okruženjem.

Ljubav: Sopstvene ljubavne dileme koje vas muče duži period, osnovni su razlog da tokom ovog dana budete dekoncentrisani i neraspoloženi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

#related-news_1

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli