Dnevni horoskop za 28. septembar: Škorpije da pripaze na jedan važan detalj oko finansija

horoskop
Foto: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 28. septembar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Uspećete da završite sa svim poslovnim obavezama, pa i da pokrenete neke nove projekte, dogovore ili saradnje.

Ljubav: Potencijalno poznanstvo sa novom simpatičnom osobom moglo bi da bude izazov za Ovnove, posebno one koji nisu stavili tačku na kraj prethodne ljubavne priče.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Danas bi trebalo da se posvetite zaostalim obavezama, papirologijom kako biste izbegli ozbiljnije propuste.

Ljubav: Iako biste možda i na polju ljubavi hteli mnogo više, budite spremni da učinite i koji ustupak dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Nema nepremostivih prepreka ovog četvrtka za većinu Blizanaca što se posla tiče. Vreme je da stavite tačku na prethodni poslovni ciklus. Pozabavite se novim planovima.

Ljubav: Ukoliko postoje tajne koje prikrivate jedno od drugog, one sada treba da izađu na dnevni red.

Zdravlje: Promene raspoloženja.

Rak

Posao: Imate dobre uslove za profesionalni napredak, makar što se tiče vaše lične efikasnosti. Neko će videti konačno šta vi radite i koliko vredite.

Ljubav: Bilo bi poželjno da ljubavne brige podelite sa voljenom osobom, od koje bi ovog dana trebalo da dobijete i potrebnu pažnju i razumevanje.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Dosta vremena mogla bi vam oduzeti i neka sporedna aktivnost, hobi koji ste u prethodnom periodu zapostavili.

Ljubav: Prvenstveno zbog izraženog šarma i komunikativnosti, današnji dan vam donosi velike šanse za lepa nova poznanstva u sferi ljubavi. Bar jedno moglo bi da ima indicije da vredi truda na duže staze.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Realno je očekivati još jedan veoma dinamičan i uspešan dan na polju gotovo svih profesionalnih aktivnosti. Privodite kraju odranije započete projekte i samo nastavite vašim nezaustavljivim tempom.

Ljubav: Povoljni aspekti najavljuju uzbudljiv dan u sferi ljubavnih dešavanja kod većine Devica. Budite što jasniji i konkretniji prilikom iznošenja nekih zanimljivih predloga.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vaga

Posao: Potencijalno odličan radni dan je pred Vagama da bez problema realizuju svoje zamisli u skoro svim segmentima poslovnog delovanja. Energija i motivacija trebalo bi da su maksimumu.

Ljubav: Dobro razmislite i uzmite u razmatranje sve opcije pre nego što donesete konačnu odluku zbog koje biste mogli kasnije da zažalite.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima.

Škorpija

Posao: Sve ono vezano za finansije ne treba potezati na svoju ruku bez konsultovanja sa nekim proverenim saradnikom.

Ljubav: Slobodne Škorpije se mogu naći pred velikim strastvenim izazovima kada su nova poznanstva u pitanju. Moguće je da vam pažnju privuče osoba koja nije slobodna ili se pak dosta razlikuje po godinama od vas.

Zdravlje: Posvetite se fizičkoj aktivnosti.

Strelac

Posao: Prilike za dokazivanjem neće nedostajati ni ovog dana. Savet je da ne odustajete od svojih ciljeva.

Ljubav: Povoljan je dan za zajedničko druženje sa rođacima, kumovima, prijateljima. Uživajte.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima.

Jarac

Posao: Planove za promene ili nove poslovne projekte trebalo bi da privodite kraju, uz moguć nedostatak još nekih sitnica. Nemojte žuriti, vreme je na vašoj strani.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, ljubavne prilike vam se nude preko poslovnog segmenta.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Napravite precizan i realan plan, a onda korak po korak. Neka bude malo sporije, ali biće svakako sigurnije, tj. sa manje rizika da sami sebi zakomplikujete inače povoljnu poslovnu poziciju.

Ljubav: Sjajan dan biste mogli da očekujete i u ljubavnoj sferi. Dajte svoj maksimalni doprinos uživanju i dobrom raspoloženju.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Ukoliko zauzmete odgovarajući stav i napravite racionalan plan obavljanja poslovnih zadataka, sve stižete bez nekog većeg opterećenja.

Ljubav: Na polju partnerskih relacija za očekivati je da, sem prijatnih trenutaka sa voljenom osobom, ipak i pretresete par tema koje je druga strana do sada odlagala.

Zdravlje: Moguća nesanica.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram