Dnevni horoskop za 28. 3: Vaga nikako da izvaga

Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Bik je danas pravi hedonista, Blizanci nikako da se sporazumeju sa drugima, a Ribi fale prijatelji.

Ovan

Prijaće vam malo više vremena sa porodicom danas. Ukoliko ne živite sa njima, poslužite se aplikacijama za video pozive da se vidite i čujete.

Bik

Dan kao stvoren za uživanje u svim čulima – mada je, da se ne lažemo, to za vas svaki dan. Posvetite vreme kuvanju novih specijaliteta.

Blizanci

Problemi u komunikaciji, na svim nivoima. Pokušajte da se malo manje nervirate, jer ćete danas imati osećaj kao da svi oko vas pričaju nekim drugim jezikom.

Rak

Manji zdravstveni problemi, i to verovatno sa digestivnim traktom. Pripazite šta jedete, prijaće vam neka lagana hrana, čajevi i puno vode.

Lav

Divan dan za opuštanje, pa vam savetujemo da odaberete neku dobru knjigu, zavalite se u krevet i pustite da vas mašta odvede na daleko putovanje.

Pročitaj još:

Devica

Neizvesnost vas ubija, i bojite se da će vam se svi planovi pokvariti zbog novonastale situacije. Presložite prioritete, drage Device.

Vaga

Pred vama je važna odluka, ali vaša neodlučnost vam ne dozvoljava da je donesete. Presecite već jednom i pokažite svima da ste pravi lider!

Škorpija

Neverovatan nalet energije koji vas danas očekuje nemojte iskoristiti za izležavanje po krevetu, već uradite nešto korisno za sebe i za druge.

Strelac

Imate potrebu za kreativnim radom, ali vam trenutni posao to ne dozvoljava. Niko vas ne sprečava da započnete neki svoj projekat.

Jarac

Danas se potrudite da zaobiđete sve svađe, prepirke, pa čak i malo žustrije razgovore, jer ćete vi na kraju ispasti krivi. Jezik za zube.

Vodolija

Fali vam neko, ali niste spremni da napravite prvi korak. To je u redu, sve dolazi u svoje vreme. Do tada – kontaktirajte sa drugim prijateljima.

Ribe

Usamljenost vas ovih dana tera u depresivna stanja. Podignite slušalicu, uključite Skajp, aktivirajte Vajber – javite se ljudima, prijaće vam.