Dnevni horoskop za 28. 9: Jarac rastrzan zbog prijatelja

dnevni horoskop
Foto: Pierre Teyssot / MAXPPP / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 28. septembar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Danas stvari posmatrate iz potpuno nove perspektive i želite da promenite mnogo toga. Budite temeljni u svojoj potrazi za rešenjima.

Bik

Komunikacija sa ljubavnim partnerom je danas dramatičnija i puna naboja. Potreba da se zađe u detalje samog odnosa neće prestati tako lako.

Blizanci

Menjate ponašanje i prelazite u defanzivni stav. Drugima izgledate sumnjivo i svi će se truditi da odgonetnu vaše emotivno stanje.

Rak

Zainteresovani ste za neku aktivnost koja vam je nepoznata, a potreban vam je novi hobi. Ne vraćajte se bivšim partnerima.

Lav

Nemojte se nervirati ako se pojave neki troškovi vezani za dom i porodicu, jednostavno prihvatite to. Pokušajte da promenite način komunikacije sa bliskim osobama.

Pročitajte još:

Devica

Povlačite se u sebe ne biste li pronašli najbolji pristup u komunikaciji sa drugima. Ne očekujte puno od drugih.

Vaga

Okrenuli ste se finansijama i ništa vas dugo ne zanima. Konačno imate dovoljno samopuzdanja da se uhvatite u koštac sa dugovima.

Škorpija

Ne okrećite se ka prošlosti već razmišljajte o planovima vezanim za porodicu i dom. Pokušajte da ne vidite situaciju negativnom.

Strelac

Povučeni ste i krijete svoje namere. Brine vas partner i tu želite da trošite svoju energiju.

Jarac

Želite više da se posvetite drugima, ali vas muči sumnja vezana za jednog od prijatelja. Budite što oprezniji pri pronalaženju razloga za svađu.

Vodolija

Vaša ambicija raste i spremni ste da se posvetite detaljima i istraživanju vezanom za posao. Očekujete da vas drugi ostave na miru, ali to se ne dešava pa lako možete da uvredite nekoga iz okruženja.

Ribe

Vreme je da se posvetite nekim kraćim, ali zahtevnijim obavezama. Pristupate svemu poprilično kritično i nepoverljivo.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram