Dnevni horoskop za 28. 5: Rakovi najbolje da prespavaju dan

dnevni horoskop
Foto: Xinhua / Eyevine / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za petak 28. maj 2021. godine.

Ovan

Posao: Većina Ovnova trebalo bi da dočeka kraj ove radne nedelje prilično zadovoljna postignutim, ali sa druge strane psihofizički veoma umorna.

Ljubav: Osećaj velikog psihofizičkog zamora odražava se i na sferu ljubavi, samo što na ovom polju tipični predstavnici ovog znaka mogu očekivati pozitivnu energiju i dobro raspoloženje sa druge strane. I to će izuzetno prijati.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Bik

Posao: Dobar je dan za rekapitulaciju urađenog, ali i podsetnik da pretresete papirologiju i dokumentaciju, da nešto nije promaklo nezavršeno.

Ljubav: Što se manje vraćate u prošlost i preispitujete to ćete se bolje osećati i biti raspoloženiji. Nije vreme da opterećujete dragu osobu manje važnim temama.

Zdravlje: I dalje vas mogu mučiti manje respiratorne tegobe.

Blizanci

Posao: Ne bi trebalo da budete nezadovoljni danas, ipak je petak, pa pokušajte da opušteno privedete kraju započete poslovne zadatke.

Ljubav: Pokažite svoja osećanja prema voljenoj osobi bez suzdržavanja. Napravite neki dobar plan za vikend i iznenadite je.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe, pišu na sajtu Astroputnik.

Pročitajte još:

Rak

Posao: Rakovi bi do poslednjeg momenata mogli da budu zatrpani poslom. Nemate kud nego da se bez većeg uzbuđenja posvetite završavanju bar onih prioritetnih zadataka, i to uspešno.

Ljubav: Najbolje bi bilo da ovaj dan prespavate. Što zbog fizičkog umora, što zbog nervoze, tek nećete biti raspoloženi za neke ljubavne akcije.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Lav

Posao: Istrajnost bi trebalo da vam se isplatila tokom ove radne nedelje, a za to biste mogli i da očekujete i određene pohvale nadređenih.

Ljubav: Moguće je novo poznanstvo sa zanimljivom osobom iz inostranstva ili koja dosta putuje, pa eto prilike da i na ljubavnom polju zasijate.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Potrudite se da završite započete obaveze i nemojte prebacivati lopticu na druge. Budite odgovorni. Nikad se ne zna ko sa strane posmatra vaš rad.

Ljubav: Opušten i otvoren razgovor otvoriće vam novi pogled na kompletnu ljubavnu situaciju. Podelite svoje misli i planove sa dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Ne menjajte kurs ni ovog petka. Mogli biste da očekujete vrlo povoljne informacije u vezi sa nekim projektom ili poslovnim dogovorom.

Ljubav: Dan iskoristite za zajednički provod ili pak osmišljavanje predstojećeg vikenda. Možda ste raspoloženi za neko kraće putovanje.

Zdravlje: Osetljivost grla i respiratornog sistema.

Škorpija

Posao: Škorpije bi trebalo da uspešno privedu kraju zacrtane obaveze za ovu radnu nedelju, doduše, uz osećaj velikog fizičkog umora.

Ljubav: Lep dan očekuje vas na polju ljubavi, a nije isključeno ni neko prijatno iznenađenje. U svakom slučaju, budite spremni za akciju.

Zdravlje: Budite umereni u konzumiranju omiljene hrane i pića.

Strelac

Posao: Sve okolnosti biće danas naklonjene Strelcima da zablistaju i pokažu svoj profesionalizam na delu.

Ljubav: Poradite malo na sopstvenim kriterijumima kada su prevelika ljubavna očekivanja u pitanju. Tako ćete izbeći potencijalno razočaranje.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Jarac

Posao: Jarčevi bi trebalo da bez većih izazova okončaju ovu pomalo napetu radnu nedelju i bar malo predahnu.

Ljubav: Dobro je da imate svoj stav i poglede, ali nije loše ponekad saslušati i drugu stranu, pa se onda zajednički opredeliti za najbolje rešenje.

Zdravlje: Rasteretite polje psihe.

Vodolija

Posao: Odličan dan je pred Vodolijama da neke pregovore i dogovore sa saradnicima pozitivno i uspešno okončaju, na opšte zadovoljstvo.

Ljubav: Još jedan dan u najavi za druženje i izlaske je pred vama. Iskoristite ga na najbolji način. Nikad se ne zna, možda zaiskri i neka ljubavna varnica.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Ribe bi ovog petka mogle da se zatrpaju papirologijom i sređivanjem zaostale dokumentacije. Ono što se mora nije teško, tako bar kažu.

Ljubav: Relativno miran i dan bez najave bitnijih dešavanja trebalo bi da odgovara onim Ribama koje su zadovoljne aktuelnom situacijom u ljubavi.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram