Dnevni horoskop za 28. 5: Ovan da ne upadne u zamku impulsivnosti

dnevni horoskop
Foto: Columbia Pictures/courtesy Ever / Everett / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 28. maj 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ne bi bilo loše da poradite na nekim sitnim detaljima priprema za naredni poslovni period, posebno onih koji se tiču potencijalnih izmena.

Ljubav: Odlični aspekti na polju ljubavi najavljuju zanimljivu nedelju za većinu Ovnova. Obuzdajte samo nestrpljenje i impulsivnost i prepustite se lepim trenucima i uživanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Relativno miran i prosečan drugi dan vikenda očekuje većinu osoba rođenih u znaku Bika. Budite mudri i strpljivi kada su u pitanju grandiozni planovi.

Ljubav: Mogli biste da nekim sitnim znakom pažnje prijatno iznenadite dragu osobu. Posvetite se uživanju u svakom trenutku.

Zdravlje: Osim napetosti, nema značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Nije loš dan da se konsolidujete i makar one najvažnije konce raznih obaveza uzmete u svoje ruke.

Ljubav: Prvenstveno zbog vašeg izražennog šarma današnji dan vam donosi velike šanse za lepa nova poznanstva u sferi ljubavi. Bar jedno moglo bi da vredi truda na duže staze.

Zdravlje: Mogući manji respiratorni problemi.

Rak

Posao: Prosečno miran i stabilan dan očekuje najveći broj Rakova poslednjeg dana vikenda. Malo uzbuđenja može doneti neočekivana poruka ili telefonski poziv za druženje.

Ljubav: Bilo bi poželjno da ljubavne brige podelite sa voljenom osobom, od koje bi ovog dana trebalo da dobijete i potrebnu pažnju i razumevanje.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Drugi dan vikenda Lavovima bi trebalo da donese dovoljno vremena za odmor, ali i podsećanje na pripremu za nove obaveze koje ih očekuju u bliskoj budućnosti.

Ljubav: Ova nedelja je kao poručena za vas da najveći deo dana provedete sa dragom osobom, u zajedničkim aktivnostima i opuštenom druženju.

Zdravlje: Nema razloga za veću zabrinutost.

Devica

Posao: Neke nove ideje čekaju da se pokrenu, pa evo prilike da danas natenane poradite na detaljima.

Ljubav: Određene korekcije vašeg ponašanja, ali i druge strane mogle bi pozitivno da utiču na buduća dešavanja i krupnije planove u vašoj ljubavnoj budućnosti.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Veći deo ovog drugog dana vikenda valjalo bi da posvetite sebi i aktivnom odmoru.

Ljubav: Većinu Vaga očekuje dan sa nekoliko potencijalno prijatnih i lepih iznenađenja na polju ljubavi.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Škorpija

Posao: Pozabavite se proverom najvažnijih detalja u vezi novih ideja. Dobro izvagajte argumente za i protiv, pa tek onda preduzmite konkretne korake.

Ljubav: Nova simpatija bi se mogla uočiti u okruženju prijatelja, poznanika. Otvorite širom oči i budite spremni da reagujete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Bez obzira na to koliko ste zadovoljni ili ne, potrudite se da se opustite i makar malo relaksirate. Novi profesionalni izazovi čekaju vas još koliko sutra.

Ljubav: Većina predstavnika ovog astrološkog znaka danas bi trebalo da ima miran i opušten ljubavni dan.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Jarac

Posao: Držite se današnjeg plana i prioriteta i nema razloga za nezadovoljstvo.

Ljubav: Bez nekih kapitalnih promena na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Vodolija

Posao: Od vas se danas očekuje da preuzmete inicijativu za pravljenje planova i pokretanje potencijalnih dogovora sa poslovnim saradnicima.

Ljubav: Vrlo povoljan dan je da Vodolije danas budu veoma aktivne na ljubavnom polju. Realno je da očekujete da vam se uložen trud isplati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Korektan dan za Ribe da ostvare većinu zacrtanih aktivnosti. Obratite pažnju na osećaj psihofizičkog zamora.

Ljubav: Uživajte u finoj i opuštenoj atmosferi sa dragom osobom, a priču o nekim neispunjenim obećanjima ostavite za drugi period.

Zdravlje: Moguća nervoza.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram