Dnevni horoskop za 28. 4: Strelac rešava odnos sa bivšom ljubavi

dnevni horoskop
Foto: David Buchan / Pacific coast news / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 28. april 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ništa ne bi trebalo da vam se danas ispreči na profesionalnom putu. Privodite kraju ono što ste započeli i vodite računa da li ste sve rokove ispoštovali.

Ljubav: Bilo bi dobro da danas ne dajete povoda dragoj osobi da potencijalnu sumnju pretvori u neku ljubomornu reakciju.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Bik

Posao: Danas će većini Bikova biti potrebno da se maksimalno angažuju jer pored tekućih obaveza, moguće je da iskrsnu i neke dodatne.

Ljubav: Ovaj dan donosi veoma pozitivne vibracije u kojima bi većina Bikova trebalo da maksimalno uživa.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Pojedine okolnosti danas bi Blizancima mogle da idu na ruku, da ih prilagode sebi i sopstvenom načinu delovanja, posebno na polju komunikacije.

Ljubav: Ovo je dobar dan da pokažete svoje zavodničke kvalitete. Budite veseli, šarmantni i pre svega uživajte.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Ovo je dan kada biste mogli da iznesete neke svoje ideje za promene, a za očekivati je da ostvarite kontakt sa vrlo značajnom osobom koja vam može pomoći.

Ljubav: Ukoliko ste željni promena na ljubavnom planu, možda biste i tu mogli da pokrenete neku ozbiljniju inicijativu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Ovo je dan kada biste mogli da iznesete neke svoje ideje za promene. Za očekivati je i da ostvarite kontakt sa vrlo značajnom osobom koja vam može pomoći.

Ljubav: Ukoliko ste željni promena na ljubavnom planu, možda biste i tu mogli da pokrenete neku ozbiljniju inicijativu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Ne obraćajte pažnju na okolinu i ne dozvolite da vam drugi određuju ritam i uspešno ćete privesti kraju sve što ste zacrtali za ovu radnu sedmicu.

Ljubav: Na neka pitanja koje postavlja druga strana moraćete da date adekvatne odgovore ukoliko želite da nastavite dobro funkcionišete. Budite iskreni.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Vaga

Posao: Solidan dan je pred Vagama da pokažu svoju kreativnost na delu i dosta opušteno privedu kraju sve započete obaveze.

Ljubav: Lep ljubavni dan je pred vama ukoliko se angažujete i maksimalno potrudite da usrećite dragu osobu.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Škorpije bi mogle danas da budu dominantne na poslovnom planu i sa lakoćom završe sa svim obavezama bez problema.

Ljubav: Eventualne sitne nesporazume u komunikaciji najbolje ćete rešiti kompromisnim rešenjima. Ne bi trebalo to da vam teško padne.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Strelac

Posao: Strelčevi bi mogli da imaju posla napretek. Ne preuzimajte dodatne obaveze na sebe dok ne raščistite sa prethodnim.

Ljubav: Vreme je da se pozabavite konačnim razrešenjem nekih dilema vezanih za osobu iz vaše ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Jarac

Posao: Sasvim solidna završnica radne sedmice očekuje većinu Jarčeva. Ukoliko je ostalo nešto od papirologije nezavršeno, završite, a moguća je i najava nekih poslovnih dogovora sa strancima.

Ljubav: Ne dozvolite da vam obaveze pokvare zajedničke planove. Potrudite se da ispoštujete drugu stranu.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vodolija

Posao: Jedan vrlo dobar radni dan je pred Vodolijama da uz punu podršku i poverenje saradnika završe sa obavezama za ovu radnu sedmicu.

Ljubav: Možete očekivati neko prijatno iznenađenje koje dolazi iz poslovnog okruženja, odnosno da dobijete priliku da spojite lepo i korisno.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Iako biste mogli da očekujete brojne obaveze uz dosta komunikacije, uspećete da sve privedete kraju na zadovoljavajući način.

Ljubav: Preispitajte malo sopstvene stavove i želje pre nego što se odlučite na konkretne korake vezano za osobu koja vas privlači.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram