Dnevni horoskop za 28. 2: Pred Škorpijama ljubavni šok

dnevni horoskop
Foto: Newline Cinema / Entertainment Pictures / Profimedia

Pročitajte horoskop za poslednji dan februara ove godine.

Ovan

Posao: Pozabavite se razradom najbitnijih detalja vezanih za buduće poslovne dogovore i pregovore koji vas očekuju u narednim danima, a koji su vam izuzetno važni.

Ljubav: Bez nekih značajnijih promena u odnosu na prethodni dan što se ljubavnih dešavanja tiče.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Nije loš dan da se Bikovi opuste i uživaju u nekom svom omiljenom hobiju. Ako i iskrsne neki detalj vezan za posao, ne bi trebalo da vam predstavlja problem da se sa njim i na odgovarajući način pozabavite.

Ljubav: Povoljan je dan da se pozabavite nekim detaljima aktuelne partnerske situacije, i eventualno date predloge za poboljšanje i podizanje kvaliteta postojećih relacija na viši nivo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Dosta obaveza očekuje Blizance ove nedelje, a najviše pažnje će vam biti usmereno na porodične i kućne aktivnosti.

Ljubav: Uobičajen i prosečan dan bez naznaka nekih kapitalnih promena i poteza na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Dosta posla na polju komunikacije i eventualnih dogovora očekuje Rkove ove nedelje posebno ukoliko su vezani za inostranstvo.

Ljubav: Ne dozvolite da vas opterećuju neki sitni detalji iz prošlosti, okrenite se budućnosti i razmišljajte isključivo u tom smeru.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, pišu na sajtu Astroputnik.

Lav

Posao: Odličan dan je pred Lavovima da svoje zacrtane obaveze realizuju onako kako su i zamislili.

Ljubav: Opušten dan možete da očekujete u sferi ljubavi, pa se potrudite da ga iskoristite na najbolji mogući način.

Zdravlje: Moguća osetljivost grla, izbegavajte hladne gazirane napitke.

Pročitajte još:

Devica

Posao: Sve najvažnije detalje vezane za posao Device su već proanalizirale i drže pod kontrolom, pa bi danas mogli da se posvetite isključivo sebi i ličnim interesovanjima.

Ljubav: Što se ljubavnih relacija tiče i tu stvari polako dolaze na svoje mesto, pa je za očekivati bar jednu lepu vest od druge strane kao nagoveštaj novih potencijalno lepih dešavanja. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Opušten dan je pred tipičnimVagama, tako da će bez žurbe da završe sve svoje obaveze.

Ljubav: Odličan dan očekuje vas na ljubavnom planu, pa bi danas biste mogli i da dobijete željno očekivan pozitivan odgovor od osobe koja vam već izvesno vreme privlači pažnju. Uživajte.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Škorpija

Posao: Tipične Škorpije bi mogle imati dosta uspeha danas na polju planiranja i organizacije budućih aktivnosti, a nije isključena ni pomoć prijatelja.

Ljubav: Prilike za upoznavanje, flert i neobaveznu opuštenu priču sa novom zanimljivom osobom moglo bi da bude i danas, i to neočekivano.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Strelac

Posao: Razrada nekih bitnih detalja vezanih za buduće dugoročne poslovne planove mogla bi da vas očekuje danas uz saznanje potpuno novih informacija.

Ljubav: Poradite malo na korekciji sopstvenih stavova i razmišljanja kada su u pitanju budući zajednički interesi. Budite korektni kako prema sebi tako i prema dragoj osobi.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Možda ste malo umorniji nego što treba drugog dana vikenda, ali i nema posebnog razloga da žurite sa završavanjem obaveza. Ostavite nešto vremena za odmor i opuštanje.

Ljubav: Pokažite dovoljno razumevanja i fleksibilnosti prema dragoj osobi, svako od nas ima ponekad loš dan.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Nije loše proveriti sve prethodno urađeno, da niste neki sitni detalj propustili, kako biste izbegli ozbiljniju grešku.

Ljubav: Neki detalji iz ljubavne prošlosti ili pojava stare simpatije mogli bi danas da vas navedu na ozbiljna preispitivanja ljubavnih stavova.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Ribe

Posao: Razmišljajte, pravite planove za naredni period, ali odvojte dovoljno vremena za opuštanje i uživanje u sopstvenom miru i svetu.

Ljubav: Pozitivna dešavanja možete očekivati na vašem ljubavnom horizontu danas. Vaša sanjalačka priroda i zavodljiva energija će inspirativno delovati na dragu osobu. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram