Dnevni horoskop za 28. 1: Bikovima ništa ne ide po planu

dnevni horoskop
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za 28. januar 2021. godine.

Ovan

Posao: Pokušajte danas da izbegnete verbalne sukobe sa najbližim poslovnim saradnicima. Budite strpljivi i tako poštedite sebe bespotrebnog nerviranja.

Ljubav: Nije loš dan ukoliko ste naumili pokretanje neke ljubavne akcije, pod uslovom da su vam očekivanja realna.

Zdravlje: Fizička aktivnost bi vam izuzetno prijala.

Bik

Posao: Suštinski nema nepremostivih prepreka za Bikove na profesonalnom planu. Manje začkoljice nisu isključene u komunikaciji sa mlađim osobama iz poslovnog okruženja koje su sklone improvizacijama.

Ljubav: Nemojte se ljutiti ukoliko danas ne bude išlo baš sve onako po planu i kako ste zamislili.

Zdravlje: Pad energije.

Blizanci

Posao: Dosta izazova očekuje Blizance posebno na polju komunikacije i realizacije, pa će vam trebati dosta strpljenja kako biste bez većih začkoljica završili posao do kraja.

Ljubav: Nije povoljan dan za pokretanje bilo kakvih promena na ljubavnom planu. Pozabavite se svakako dugoročnijim razmišljanjem na tu temu.

Zdravlje: Mogući manji problemi sa perifernom cirkulacijom, pišu na sajtu Astroputnik.

Rak

Posao: Rakovima koji su se zatrpali obavezama i rasplinuli na više strana neće škoditi ako zatraže minimalnu pomoć sa strane.

Ljubav: Vaša pozitivna energija i šarm mogli bi danas biti posebno zapaženi, pa nije isključeno prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Razmimoilaženje u stavovima i sučeljavanje različitih viđenja realizacije poslovnih ciljeva nikada nisu jednostavni za tipične Lavove, pa bi čuveni ego i ponos mogli biti danas na iskušenju.

Ljubav: Pažnju bi mogla da vam privuče osoba baš iz poslovnog okruženja, pa eto materijala za razmišljanje.

Zdravlje: Povedite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Devica

Posao: Povećan obim obaveza očekuje Device i ovog četvrtka. Budite oprezni i strpljivi u komunikaciji sa poslovnim saradnicima i ne dozvolite da vas nerviraju sitnice.

Ljubav: Tvrdoglavo insistiranje na nekim detaljima može samo izazvati neraspoloženje i kritike druge strane, pa pokušajte da izbegnete takav scenario.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Pročitajte još:

Vaga

Posao: Sasvim korektan dan je pred većinom Vaga da tekuće poslovne aktivnosti realizuju na zadovoljavajuć način.

Ljubav: Nije loše da svoje stavove i očekivanja iznesete dragoj osobi, samo ne očekujte brza i efikasna razrešenja situacije.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Nisu isključeni manji nesporazumi na polju komunikacije i tehničke organizacije, ali uz dozu razumevanja i usmerenosti ka kompromisnim rešenjima, sve bi trebalo da ostane u okvirima uobičajenih komplikacija na koje su Škorpije i te kako navikle.

Ljubav: Potencijalno nezadovoljstvo na polju ljubavnih relacija moglo bi da bude izazvano naglim promenama raspoloženja i ponašanja osobe koja vam privlači pažnju.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Strelac

Posao: Okolnosti nisu povoljne za brzinsko i površno suočavanje sa izazovima, već strpljivo korak po korak, bez nametanja vašeg tempa ostalima u poslovnom okruženju.

Ljubav: Obratite pažnju na dugotrajna poznanstva koja su do sada bila bez vidljivih iskričavih emotivnih varnica, poneka bi možda ipak mogla da se zapale.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Jarac

Posao: Bez potencijalnih prepreka na poslovnom putu za većinu Jarčeva ovog četvrtka. Ako na neku i naiđete, računajte na pomoć bliskih saradnika.

Ljubav: Povoljne su okolnosti da se predano i sa posebnom pažnjom na krajnje kvalitetan način posvetite dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Nemojte forsirati isključivo svoje stavove, biće povoljnijih prilika. Taktičnost i strpljenje mogli bi da vam se višestruko isplate u doglednom vremenu.

Ljubav: Konačno stavljanje tačke i izvlačenje pouka iz prošlosti od velike je važnosti za buduća dešavanja u sferi ljubavi.

Zdravlje: Moguća osetljivost žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Ribe

Posao: Nemojte se suviše oslanjati na osobe koje niste dobro proverili da ne biste upali u zamku lakomislenosti i naivnosti.

Ljubav: Ukoliko ste dobro odmerili argumente za i protiv, onda nema razloga da se ne pokrenete u susret novom ljubavnim izazovu koji vreba tu negde u najavi.

Zdravlje: Mogući manji kardiovaskularni problemi.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram