Dnevni horoskop za 27. 9: Pred Vagama odličan dan

Foto: Credit line: NETFLIX / Planet / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za utorak 27. septembar 2022. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Promena plana, ili makar nekog bitnog detalja, u odnosu na sve ono što ste planirali u sferi posla, moglo bi da vas očekuje tokom ovog utorka.

Ljubav: Najverovatnije ne veliko, ali svakako prijatno iznenađenje možete očekivati tokom ovog dana na polju ljubavnih relacija.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Bik

Posao: I tokom ovog utorka vas očekuje stabilna poslovna klima,  uz mogućnost za  pokretanje nekih projekata koji su bili u zastoju.

Ljubav: Stabilno će bit ii na vašem ljubavnom polju. Vi i partner ste na sličnim talasnim dužinama i potrebno je samo malo truda sa vaše strane da usmerite ovaj odnos u onom pravcu koji želite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Blizanci, na samom startu očekuje vas pojačan obim obaveza, ali vam zato sledi i završetak i konačna realizacija onoga što ste pokrenuli već neko izvesno vreme unazad.

Ljubav: Bilo bi dobro da se što pre ratosiljate zaostalih obaveza, vezanih pre svega za papirologiju, kako sebi ne bi nagomilavali posao bez potrebe.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Ukoliko radite sa inostranstvom moglo bi doći će do zastoja prouzrokovanog problemima papirološke prirode. Nemojte se nervirati, jer ništa ne zavisi od vas.

Ljubav: Imate solidnu situaciju na polju ljubavnih odnosa, da pre svega uživate u pažnji koju vam poklanja draga osoba.

Zdravlje: Prijao bi vam boravak na otvorenom.

Lav

Posao: Još jedan od opuštenijih dana što se tiče posla je pred Lavovima, uglavnom vas očekuju rutinske svakodnevne obaveze.

Ljubav: Ukoliko vam nešto ne štima u postojećem odnosu, povoljna je prilika da se time zajednički pozabavite i poradite na korekcijama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao:  Očekuje vas dosta kvalitetnih kontakata i komunikacije sa osobama od kojih možete čuti bitne informacije i dobiti dobre savete za dalje.

Ljubav: Ako ste zadovoljni situacijom na polju ljubavnih relacija, danas nema razloga da se bilo šta bitno promeni, ukoliko pak spadate u grupu nezadovoljnih sada je pravi trenutak da o svemu ozbiljno porazgovarate.

Zdravlje: Korigujte loše životne navike.

Vaga

Posao: Povećan obim obaveza je i danas pred Vagama. Potražite pomoć, podrška će vam puno značiti, uspećete da ispoštujete zadate  rokove.

Ljubav: Odličan dan je pred vama. Iskoristite priliku za neki izlazak i provod sa dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao:  I tokom ovog utorka moglo bi vam biti dosta naporno na poslu, ali ćete proći sa manje nerviranja.

Ljubav: Prijalo bi vam druženje sa prijateljima, prijateljski savet.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strelac

Posao: Potencijalno nezadovoljstvo na profesionalnom planu,  možete ublažiti ako budete razmišljali o načinima da se adekvatno prilagodite novonastaloj situaciji. Nemojte se ustručavati da zatražite pomoć.

Ljubav: Bilo bi dobro da vaše negativno raspoloženje ne prenesete na sferu ljubavi. Očekujte od drage osobe razumevanje.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Jarac

Posao: Mogli biste doći u sukob sa autoritetima, što će samo usporiti poslovne tokove. Potrudite se da budete fleksibilniji i i otporniji na kritike.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje je na vašem ljubavnom horizontu. Po principu toplo-hladno, malo ovako – malo onako.

Zdravlje: Opterećenje kolena i zglobova.

Vodolija

Posao: Mogli biste se i danas rasplinuti na više poslovnih strana, jer će novi predlozi pristizati, a i neke se vaše ideje pokrenuti. S druge strane, imate gomilu zaostalih poslova koje morate odraditi, ali se pravite da ih ne primećujete.

Ljubav: Ne bežite od toga da otvoreno porazgovarate sa voljenom osobom o dilemama koji vas tište već neko vreme unazad.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Ribe

Posao: Prisutni su  izvesni i problemi papirološke prirode ali i mogućnost da se otkriju neke greške koje ste ili vi ili neko drugi napravili u prethodnom periodu. Sve dva puta proveravajte, da se ne biste kajali kasnije.

Ljubav: Družite se sa zajedničkim prijateljima, izlazite, dajte svom partnerskom odnosu neku novu dimenziju i pozitivnu energiju.

Zdravlje: Moguća prehlada ili virus, jačajte imunitet, prenosi Astroputnik.

***

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram