Dnevni horoskop za 27. 8: Za Ovnove kreće vrlo uzbudljiv period u ljubavi

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 27. avgust 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ne bi bilo loše da poradite na nekim sitnim detaljima oko priprema za naredni poslovni period, posebno onih koji se tiču potencijalnih izmena.

Ljubav: Odlični aspekti na polju ljubavi najavljuju zanimljivu nedelju za većinu pripadnika Ovnova. Obuzdajte samo nestrpljenje i prepustite se lepim trenucima i uživanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Relativno miran i prosečan drugi dan vikenda očekuje većinu osoba rođenih u znaku Bika. Budite mudri i strpljivi kada su u pitanju grandiozni planovi.

Ljubav: Mogli bi ste da nekim sitnim znakom pažnje prijatno iznenadite dragu osobu. Posvetite se uživanju u svakom trenutku.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Nije loš dan da se konsolidujete sa nekom starijom osobom i makar one najvažnije konce raznih obaveza uzmete u svoje ruke.

Ljubav: Današnji dan vam donosi velike šanse za lepa nova poznanstva u sferi ljubavi. Bar jedno moglo bi da da vredi truda na duže staze.

Zdravlje: Mogući manji respiratorni problemi.

Rak

Posao: Miran i stabilan dan očekuje najveći broj Rakova poslednjeg dana vikenda, a malo uzbuđenja može doneti neočekivani telefonski poziv.

Ljubav: Makar neki fini znak pažnje usmeren ka voljenoj osobi mogao bi da unese dodatno dobro raspoloženje.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Lav

Posao: Posvetite se korektnom odrađivanju svojih zacrtanih obaveza i mogli biste da očekujete i adekvatnu materijalnu satisfakciju.

Ljubav: Bez nekih većih talasanja na vašem ljubavnom moru. Misli su vam na sasvim drugoj strani.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog dela tela.

Devica

Posao: Presabiranje ličnih utisaka i traženja pravog načina uklapanja u novonastale okolnosti moglo bi danas da bude tema za razmišljanje kod tipičnih Devica. Nema razloga za zabrinutost.

Ljubav: Određene korekcije vašeg, ali i ponašanja druge strane mogle bi pozitivno da utiču na buduća dešavanja i krupnije planove u vašoj ljubavnoj budućnosti.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Vaga

Posao: Veći deo ovog drugog dana vikenda valjalo bi da posvetite sebi, ali i nekim porodičnim, kućnim aktivnostima.

Ljubav: Dobro razmislite i uzmite u razmatranje sve opcije pre nego što donesete konačnu odluku zbog koje biste mogli kasnije da zažalite.

Zdravlje: Moguća nesanica, glavobolja.

Škorpija

Posao: Pozabavite se proverom najvažnijih detalja u vezi novih ideja, projekata. Dobro izvagajte argumente za i protiv, pa tek onda preduzmite konkretne korake.

Ljubav: Čak i ako napravite neki propust danas, velika je verovatnoća da druga strana pokaže razumevanje.

Zdravlje: Osetljivost kostiju i zglobova.

Strelac

Posao: Pokušajte da se maksimalno odmorite. Budite u krugu bliskih osoba, imate dovoljno vremena i za posao.

Ljubav: Naziru se neke nove mogućnosti u bliskoj budućnosti, pa evo prilike da se pozabavite tom temom i proanalizirate aktuelnu situaciju.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Jarac

Posao: Vaše planove za ovaj dan mogli bi da poremete neki iznenadni važni poslovni razgovori i dogovori.

Ljubav: Povedite računa o starim simpatijama i neraščišćenim računima sa bivšim ljubavima. Moguć je susret sa jednom od njih koja vas i dalje ne ostavlja ravnodušnim.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Od vas se danas očekuje da preuzmete inicijativu za pravljenje planova i pokretanje potencijalnih dogovora sa poslovnim saradnicima. Možete očekivati podršku starijih i iskusnijih.

Ljubav: Nije realno očekivati neke iznenadne poteze u sferi ljubavi tokom ovog dana, ali korak po korak težite ka ostvarenju svojih ljubavnih ciljeva.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Korektan dan je pred Ribama da ostvare većinu zacrtanih aktivnosti. Obratite pažnju na osećaj psihofizičkog umora.

Ljubav: Uživajte u finoj i opuštenoj atmosferi sa dragom osobom, a priču o nekim prošlim temama ostavite za neki drugi period.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram