U ova tri horoskopska znaka rađaju se najveći narcisi

Samo o sebi pričaju.

Savršeno je zdravo da čovek voli sebe. I skoro svi uživamo da budemo u centru pažnje, čak i ako to nećemo da priznamo i pravimo se da smo skromni. Ali preterano uživanje u sebi i preterano traženje pažnje su dva pokazatelja narcisoidne ličnosti. Koja tri astrološka znaka su sklonija tim osobinama?

Lav

Ovaj znak karakterišu samopouzdanje, ponos i želja za pažnjom. Na kraju krajeva, Lav je kralj. I voli scenu. Zbog toga se često dešava da preteruje u privlačenju pažnje, a drugi to shvataju kao narcizam.

Ponekad se radi o potrebi da potvrdi sopstvenu vrednost i dostignuća kako bi privukao pažnju. Čak je i kralj ponekad nesiguran, ali to neće pokazati već će pokušati da ubedi ljude oko sebe da je samouveren i siguran u sebe. Drugi samo moraju da klimaju glavom.

Ovan

Ni Ovan ne krije samopouzdanje. A kada stavlja sebe u centru pažnje, to je zato što želi da dominira i pokaže da je uspešan.

Iza toga stoje ambicija i fokusiranost na sopstvene ciljeve. Ovna obično nije briga šta drugi misle o njemu. Bitan mu je cilj, piše N1 info.si.

Vaga

Za Vagu, koja je poznata po tome da traži harmoniju i balans, na prvi pogled bi se moglo reći da je narcisoidna. Ali…

Pošto je veliki esteta, to je može dovesti do preterane brige o sopstvenom imidžu, posebno o spoljašnjem izgledu.

Ako na to počne da se obraća previše pažnje, zaboravlja se šta se krije u njoj, a osećaj sopstvene vrednosti ostaje površan. Još je veća opasnost ako počne da osuđuje druge na osnovu spoljašnosti.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram