Dnevni horoskop za 27. 5: Rak sam sebi kvari sreću u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 27. maj 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Uporni Ovnovi trebalo bi više nego uspešno da privedu kraju sve zacrtane poslovne obaveze, kojih će i ovog petka biti na pretek.

Ljubav: Povoljnu astrološku klimu u sferi ljubavnih dešavanja imaće danas svi predstavnici ovog znaka koji su planirali zajedničke aktivnosti sa dragom osobom. Uživajte.

Zdravlje: Stomačne tegobe danas vam mogu zadavati manje zdravstvene probleme.

Bik

Posao: Kraj radne nedelje tipični Bikovi dočekuju prilično iscrpljeni, željni odmora i opuštanja od obaveza. Izdržite još malo.

Ljubav: Umor zbog raznoraznih poslovnih obaveza danas vam neće ostaviti mnogo vremena i energije da se posvetite dragoj osobi. Malo truda nikada nije naodmet.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Uprkos želji da najvažnije poslovne konce drže u svojim rukama, osobe rođene u znaku Blizanaca danas očekuju brojni napori da sve započete obaveze privedu kraju. Budite što precizniji i jasniji.

Ljubav: Iako nije realno očekivati veće probleme, ipak se potrudite da previše ne sitničarite, ma koliko mislili da ste u pravu.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Završavajte neophodne stvari koje se tiču vašeg konkretnog dela posla i pripremajte teren za buduće poslovne poduhvate koji vas očekuju.

Ljubav: Potrudite se da inače sasvim solidan dan u sferi ljubavnih odnosa ne pokvarite nerealnim očekivanjima kako biste izbegli potencijalna razočaranja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Osećate da vas svi pritiskaju tokom ovog dana, ali to je samo prolaznog karaktera. Bavite se završavanjem aktuelnih obaveza.

Ljubav: Slično prethodnim danima, i ovog petka vas u sferi ljubavi očekuju velike turbulencije, pre svega, zbog vidljivog nesklada između vaših i partnerovih očekivanja.

Zdravlje: Osim napetosti, nema značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Nema nagoveštaja većih problema i zastoja u nameri da realizujete današnje obaveze.

Ljubav: Evo jednog dana sa povoljnom klimom u sferi ljubavi za konkretnije poteze prema osobi koja vam se već duže vreme dopada.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Dajte sve od sebe da vaš rad bude uočen i vrednovan na pravi način. Očekuje vas više nego zadovoljavajuća završnica radne nedelje.

Ljubav: Imate brojnih planova za ovaj dan. Pokušajte da sve uklopite kako treba i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Pred većinom Škorpija je sasvim solidan radni dan da stave tačku i zaokruže jedan uspešan poslovni ciklus.

Ljubav: Iako ima potencijalnih simpatija u vašem bližem okruženju, vi kao da ih ne primećujete.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Strelac

Posao: Ukoliko ste potrošili dosta energije u prethodnih nekoliko dana, danas biste mogli malo da prikočite i opuštenije privedete kraju ovu radnu sedmicu.

Ljubav: Nije baš povoljan dan za bilo kakve velike planove i akcije u sferi ljubavnih odnosa. Malo pasive dobro će doći.

Zdravlje: Posvetite dovoljno vremena odmoru i relaksaciji.

Jarac

Posao: Još jedan dobar radni dan je pred osobama rođenim u znaku Jarca. Bitno je da budete praktični, racionalni i ne žurite sa donošenjem bilo kakavih odluka.

Ljubav: Druženja i izlasci sa prijateljima vam donose dobru energiju, odlično raspoloženje i mnogobrojne nove kontakte.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Ovaj radni dan većini Vodolija donosi vrlo dobre predispozicije da formalno stave tačku na jedan poslovni izazov i okrenu se drugom.

Ljubav: Ono što je dobro i što vam odgovara u sferi ljubavi trebalo bi da održavate koliko je to moguće.

Zdravlje: Izbegavajte nagle fizičke pokrete.

Ribe

Posao: Marljiv rad daje vrlo dobre rezultate, pa danas Ribama slede i fine satisfakcije u vidu pohvala i mogućeg unapređenja.

Ljubav: Obradujte dragu osobu nekim poklonom. Budite posvećeni danas malo više od uobičajenog, isplatiće vam se.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram