Dnevni horoskop za 27. 11: Strelac da iskoristi svoj šarm

dnevni horoskop
Foto: Patrick T. FALLON / AFP / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 27. novembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ovnovima će dobro doći jedan mirniji dan, za opuštanje i regenerisanje najvažnijih resursa. Iskoristite ga na pravi način.

Ljubav: Generalno pozitivan dan makar malo vam može pokvariti nesporazum i oštra verbalna polemika sa dragom osobom. Potrudite se da ne sitničarite bespotrebno.

Zdravlje: Osetljivost zglobova i kostiju.

Bik

Posao: Veći deo ove subote Bikovi imaju sasvim solidnu radnu energiju da se angažuju na polju nekog omiljenog hobija.

Ljubav: Neka bitna informacija vezana za sferu ljubavi tokom ove subote najverovatnije bi mogla da nagovesti nove lepše mogućnosti.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Blizanci

Posao: Pred Blizancima je relativno miran dan, sa uobičajenom angažovanošću oko kućnih obaveza.

Ljubav: Vaša rasplinutost na više strana mogla bi da oneraspoloži dragu osobu. Budite malo više fokusirani na ljubavnu sferu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Prilično zadovoljni urađenim i ostvarenim u prethodnom periodu tipični Rakovi dočekuju prvi dan vikenda dobro raspoloženi za odmor, ali i detaljnije planiranje novih obaveza.

Ljubav: Nema nagoveštaja iole značajnijih akcija i dešavanja na vašem ljubavnom planu. Ipak, nije isključen bar jedan telefonski poziv i najava nekog dogovora za naredne dane.

Zdravlje: Moguća glavobolja, pišu na sajtu Astroputnik.

Lav

Posao: Vrlo dobre okolnosti tokom prvog dana vikenda daju Lavovima solidnu osnovu da detaljno isplaniraju i precizno realizuju sve svoje obaveze. Vodite računa o troškovima.

Ljubav: Mogli biste da dragoj osobi priredite prijatno iznenađenje u vidu nekog poklončića. Sitnice mogu ipak u nekim momentima biti presudne.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Devica

Posao: Zahvaljujući ranije uspešno odrađenim poslovima, Device danas očekuje par lepih satisfakcija, moguće i konkretnih priznanja za uložen trud.

Ljubav: Bez najava nekih značajnih preokreta i ljubavnih izazova za ovu subotu. To ne znači da treba da sedite i čekate da se nešto samo od sebe pokrene.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Ovo nije najpovoljniji dan za veliko poslovno angažovanje. Podelite svoje obaveze na više etapa i prihvatite makar minimalnu pomoć.

Ljubav: Prikupljajte energiju i informacije za buduća konkretnija delovanja jer vas ne očekuje baš spektakularno uzbudljiv ljubavni dan.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Škorpija

Posao: Evo dana da se Škorpije malo opuste i posvete druženju sa prijateljima, izlascima. Uživajte.

Ljubav: Tokom ove subote biće neophodno da se prvenstveno vi prilagođavate potrebama druge strane.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Na talasu promena i verovatno već donetih odluka, Strelci bi danas mogli sebi da dopuste i relaksiranije ponašanje, uz više rekreativnih aktivnosti.

Ljubav: Upotrebite sav svoj entuzijazam i šarm danas kada su ljubavna dešavanja u pitanju. Moguće je bar jedno prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Situacija je pod kontrolom, svi konci su u vašim rukama, tako da ovaj dan možete da maksimalno iskoristite za neku razbibrigu i opuštanje.

Ljubav: Naziru se nove mogućnosti u bliskoj budućnosti, pa evo prilike da se pozabavite tom temom i detaljnije proanalizirate aktuelnu situaciju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Makar mali predah bi koristio danas Vodolijama da akumuliraju energiju za novi vrlo aktivan poslovni period.

Ljubav: Pokušajte da razmišljanja o prošlosti ostavite po strani i posvetite se nekim budućim ljubavnim planovima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Praktično sve što su isplanirali za prvi dan vikenda predstavnici Riba trebalo bi da realizuju bez bilo kakvih većih problema.

Ljubav: Neki sitni detalji tokom ove subote isplivaće na površinu, pa ostaje da se uhvatite u koštac sa njima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Prosidba na fudbalskom terenu