Dnevni horoskop za 27. 1: Vage blistaju na poslu

dnevni horoskop
Foto: MGM Collection / Everett / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 27. januar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ovaj dan će većini Ovnova obeležiti, sa jedne strane, nekoliko dilema oko načina realizacije ideja, a sa druge nalet adrenalina da se sve ubrza.

Ljubav: Ukoliko uspete da deo adrenalina preusmerite na ljubavno polje, uspećete da obezbedite sebi i dragoj osobi nezaboravne trenutke.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Bik

Posao: Vrlo solidan nivo energije većina Bikova mogla bi da iskoristi i dodatnim angažovanjem zauzme bolju poziciju u poslovnom okruženju.

Ljubav: Evo jednog dana da vam više okolnosti u sferi ljubavnih odnosa ide na ruku. Potrudite se da to iskoristite.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Ništa strašno, ali obratite pažnju na više sitnih propusta i previda ukoliko baratate papirologijom.

Ljubav: Iako imate razloga da gledate u ljubavnu budućnost, glasovi prošlosti ne daju vam mira i danas mogu stvoriti veliku konfuziju u sferi partnerskih relacija.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Većina Rakova najverovatnije nije planirala veliki poslovni angažman danas, ali biće potrebna izmena nekih poslovnih planova.

Ljubav: Nema nagoveštaja bilo kakvih bitnijih promena u vašem ljubavnom životu u odnosu na nekoliko prethodnih dana. Radite na očuvanju dobrih stvari vašeg partnerskog odnosa.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Lav

Posao: Tipični Lavovi započinju ovaj dan sa izraženim elanom za profesionalno angažovanje, mada nivo energije može biti promenljiv.

Ljubav: Više iznenađenja očekuje vas tokom ovog četvrtka, bilo vezano za novo poznanstvo, bilo za uobičajenu komunikaciju sa dragom osobom. Budite u pripravnosti.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Devica

Posao: Danas ne bi bilo dobro da Device forsiraju bilo kakve nove ideje i zamisli. Fokusirajte se samo na one najvažnije poslovne obaveze.

Ljubav: Potencijalna dešavanja na polju ljubavnih odnosa trebalo bi da se uglavnom uklapaju u već postojeće stanje.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte, piše Astroputnik.

Vaga

Posao: Ovaj četvrtak mogao bi da obiluje prijatnim iznenađenjima za Vage. Očekuje vas veoma uspešna komunikacija i bar jedan dobar poslovni dogovor.

Ljubav: Na vašem ljubavnom horizontu naziru se neki lepši i pozitivniji vetrovi, čiju bi snagu i efekat promena mogli da osetite u bliskoj budućnosti.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Škorpija

Posao: Nema predaha za tipične Škorpije. Razmišljajte o reorganizaciji načina rada, olakšajte sebi.

Ljubav: Bez obzira što klima na ljubavnom horizontu nije loša, mogli biste danas da inicijativu prepustite drugoj strani jer se od vas ne očekuje preterano angažovanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Vrlo dobar radni dan nalazi se pred Strelcima, naročito ako ste prethodnih dana sve dobro i detaljno pripremili za pokretanje novih poslovnih ideja.

Ljubav: Tokom ovog dana možete očekivati nekoliko novih interesantnih poznanstava, međutim nije realno da vas bilo šta od toga previše impresionira.

Zdravlje: Pojačana nervoza, napetost.

Jarac

Posao: Pred većinom Jarčeva danas je izuzetno povoljan dan da se bave organizaciono-komunikativnim aktivnostima. Očekuje vas dosta uspešan dan.

Ljubav: Potrudite se da ispunite većinu očekivanja voljene osobe i uživajte. Budite važni i ponosni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Ovaj dan bi kod tipičnih Vodolija trebalo bi da prođe u znaku brojnih obaveza i užurbanih priprema za nova iskušenja na profesionalnom planu.

Ljubav: Što se tiče ljubavnih dešavanja, praktično ništa od bitnih argumenata nije u vašim rukama, pa bi bilo najmudrije vešto taktiziranje.

Zdravlje: Osetljivost urogenitalne regije.

Ribe

Posao: Ribe ovog četvrtka očekuje dosta novih stvari, pre svega u tehničkom delu realizacije već dogovorenih profesionalnih obaveza. Smanjite nervozu.

Ljubav: Nije loš dan da uspešno razrešite eventualne manje ili veće razmirice u sferi ljubavnih odnosa.

Zdravlje: Osim umora, nema razloga za veću brigu.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram