Dnevni horoskop za 26. novembar: Rak da promeni taktiku u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Albert Yuralaits / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 26. novembar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Iako ćete biti i odmorniji i puni energije danas, ipak nemojte forsirati fizičke aktivnosti.

Ljubav: Kada je ljubav u pitanju, danas za vas nema mira. Malo zbog lične želje da konačno rešite neki problem, a malo i zbog izraženog nepoverenja drage osobe.

Zdravlje: Solidno.

Bik

Posao: Većina Bikova je spremna za novu radnu sedmicu, pa je logično da ovaj dan prvenstveno iskoristite za odmor.

Ljubav: Tokom ove nedelje malo šta vam ide na ruku na polju ljubavnih odnosa. Budite verni sebi i svojim principima, bez mnogo nerviranja.

Zdravlje: Napetost.

Blizanci

Posao: Drugi dan vikenda donosi potencijalno opuštenu klimu za tipične Blizance. Par finih poslovnih razgovora može iznedriti poneko prijatno iznenađenje.

Ljubav: Određeni zaključci u sferi ljubavi nameću se sami kao logična posledica preispitivanja i svođenja računa u prethodnih nekoliko dana.

Zdravlje: Bez ozbiljnijih upozorenja u sferi zdravlja.

Rak

Posao: Tokom ove nedelje Rakovi bi mogli da pokažu neočekivano visok nivo energije i dobar oporavak od prethodnih obaveza. Malo neobavezne rekreacije neće smetati.

Ljubav: Previše opuštenosti i prepuštanja da stvari idu svojim tokom nije najbolje rešenje. Razmislite o direktnijoj inicijativi.

Zdravlje: Povedite računa o ishrani.

Lav

Posao: Nervozniji nego inače, Lavovi tokom ovog dana nemaju dobru osnovu za bilo kakve konkretne razgovore oko budućih poslovnih obaveza.

Ljubav: Deo nervoze odraziće se i na sferu ljubavi, samo što vas tu čeka i prijatno iznenađenje, pod uslovom da budete maksimalno iskreni prema dragoj osobi.

Zdravlje: Moguća glavobolja, piše Astroputnik.

Devica

Posao: Za drugi dan vikenda većina Devica može očekivati razvoj događaja uglavnom u granicama prethodno napravljenih planova i realizacije obaveza.

Ljubav: Višak vremena i energije mogli biste da usmerite na polje ljubavi. Tu se danas mogu nagovestiti ozbiljne promene.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Slično prethodnom danu, tipične Vage danas očekuje prilično mirna atmosfera i dobra osnova da bez vremenskog škripca naprave plan za buduće obaveze.

Ljubav: Fine, lagane priče, flert i eventualno poneka opuštena akcija bez velikih pretenzija vrlo su realni vaši današnji dometi u sferi ljubavi.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Škorpija

Posao: Gotovo ceo ovaj dan za Škorpije bi mogao da bude vrlo uspešan, pre svega zbog neočekivanih poslovnih razgovora.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja na ljubavnom polju, očekuje vas jedan prosečan i opušten dan sa minimumom ličnog angažovanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.
Strelac

Posao: Drugi dan vikenda Strelcima donosi veoma interesantne mogućnosti prilikom susreta sa potpuno novim osobama, zainteresovanim za poslovnu saradnju.

Ljubav: Tokom ove nedelje realno je da vas prijatno iznenadi mlađa osoba, koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Osim slabije cirkulacije, nema drugih upozorenja.

Jarac

Posao: Pred Jarčevima se nalazi jedan solidan i uglavnom miran dan, bez nagoveštaja bilo kakvih iznenađenja.

Ljubav: Nije preporučljivo da sedite i čekate da se nešto desi na vašem ljubavnom planu. Vreme je za konkretne poteze.

Zdravlje: Bez ozbiljnijih upozorenja

Vodolija

Posao: Za Vodolije ova nedelja donosi nekoliko potencijalno zanimljivih poslovnih razgovora u vezi buduće profesionalne saradnje.

Ljubav: Nemojte previše gledati i razmišljati o budućnosti u sferi ljubavi. Danas je najvažnije da se posvetite voljenoj osobi i uživate maksimalno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Veći deo drugog dana vikenda kod tipičnih Riba mogao bi da protekne u znaku kombinovanja i analiziranja najavljenih promena na poslovnom planu.

Ljubav: Na ljubavnom planu nema nagoveštaja bitnijih promena u odnosu na prethodan dan.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram