Veliki godišnji horoskop za Vagu za 2024. godinu: Ljubavne probleme će vam rešiti samo jedna promena

Netflix / Planet / Profimedia

U prvoj polovini godine iskoristićete prilike koje vam se ukažu i doživećete očekivani rast prihoda i statusa.

Obratite pažnju na telo i zdravlje; pojava karmičkog učitelja i novi posao

Crni Mesec, zajedno sa Čvorom prošlosti, kreće se kroz vaš znak, što će uticai na vašu povećanu pažnju na vaše telo i razvoj odnosa. Sve što se dešava podsećaće vas na ubrzani maraton ličnog rasta – 2024. godine možete započeti novi posao ili upoznati bračnog partnera. Ali glavni poklon će biti transformacija vašeg imidža – dozvolićete sebi mnogo više i imati koristi od toga.

Predstojeća 2024. godina je značajna jer njen broj 8 u tarot sistemu ukazuje na prepreke kroz koje čovek mora da prođe da bi upoznao sebe i svoju snagu, talente i pravu strast u životu. To znači da će otpor sopstvenoj prirodi i pokušaji da je zadrži u kavezu, poput Lava, loše uticati na zdravlje (posebno glasne žice) i finansijske tokove.

Što se tiče glavnog astrološkog trenda, on je diktiran položajem karmičkih čvorova u znakovima Ovan-Vaga, što nam daje dva pomračenja: od 25. marta do 8. aprila i od 18. septembra do 17. oktobra. Zanimljivo je da u jesen pomračenja počinju da glatko prelaze u znake Device i Ribe, pa Univerzum počinje da menja živote predstavnika ovih sazvežđa, što ne uključuje Ovna i Vage.

Za vas će se pomračenja u proleće i jesen 2024. desiti u najvažnijim sektorima karte koji su odgovorni za vašu ličnost, telo i odnose sa drugim ljudima. Kao da ćete kroz kontakt sa drugima više razumeti sebe. Stoga je glavni savet – ne skrivajte se, ne budite pustinjak – vaša sudbina se odlučuje zahvaljujući partnerima i komunikaciji.

Ako već duže vreme želite da nađete odgovor na ljubavna pitanja, idite na sajt za upoznavanje; ako je vreme da shvatite sebe, idite na terapiju kod psihologa. Tokom cele godine, vaša snaga leži u dijalogu sa onima koji sede naspram vas. Budite hrabriji!

Pomračenja od 25. marta do 8. aprila

Koridor prolećnog pomračenja odvijaće se u vašim sektorima ličnosti i odnosa, odnosno Univerzum će vas fokusirati na pitanje braka, na stanje vašeg tela i zdravlja. Događaji će početi 25. marta – nastupiće pomračenje i pun mesec u Vagi, što će staviti tačku na pitanje koje je moglo biti potegnuto 14. oktobra 2023. Može se ticati vašeg izgleda ili tela, tako da možete odlučiti na operaciju ili zakazati datum.

Takođe tokom ovog perioda osetićete veliku želju da radite na svom imidžu, frizuri ili boji kose – postojaće želja da svoju sliku učinite sportskijom i aktivnijom.

Ali pomračenje i mlad Mesec u Ovnu 8. aprila dogodiće se u vašem sektoru veza, što može dovesti do kraja problema u vašem partnerstvu ili početka novih zajedničkih obaveza. Na primer, pomračenje može doneti i razvod i brak. Ali u oba slučaja osetićete neke sasvim drugačije obaveze koje ranije niste imali.

Mars će biti u konjunkciji sa planetom karme, Saturnom, što može sklapanje nekog posla. Stoga, pored odnosa, pomračenje u Ovnu može doneti važan pravni dokument koji se odnosi na poslovna pitanja.

Veliki stelijum u Biku

Među najvažnijim pozitivnim aspektima 2024. možemo očekivati Veliki finansijski stelijum u Biku koji će se održati u aprilu i maju zahvaljujući sazvežđu planeta koje predvodi Jupiter, glavni Deda Mraz u astrologiji.

Za Vagu, ovaj događaj se dešava u sektoru kriza i velikih porodičnih finansija, kao i popravke i transformacije tela. Možemo sa sigurnošću reći da ovaj period može postati prilično krizan za vas – sve planete će nagovestiti nepovratnost promena, pritiskajući vas hitnošću događaja i njihovim intenzitetom.

Važan datum za vaše telo i zdravlje biće 18. maj – Venera (vaša planeta) će se pridružiti Jupiteru i Uranu, što bi moglo da vam donese operaciju ili neku veću promenu imidža. Pored toga, možete dobiti veliku sumu novca putem hipoteke ili nasledstva.

Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Aspekt milionera u junu

Ali od 1. do 8. juna, na nebu će se formirati aspekt između Plutona i Jupitera, donoseći mogućnosti Vagi – vi ste vazdušni znak i uskoro ćete se naći u velikom srećnom trigonu! Štaviše, događaj će se 100% odnositi na sreću na svim frontovima – ne propustite priliku.

Dakle, zahvaljujući Jupiteru, u vašem životu može se pojaviti karmički učitelj – osoba koja će u velikoj meri uticati na vaš pogled na svet kroz komunikaciju. To može biti bloger, učitelj ili osoba iz inostranstva – putnik, novinar, pisac. Njegovom pojavom u vašem životu osetićete inspiraciju i želju da idete napred ka svojim ciljevima.

Verovatno će postojati nešto poznato, prozračno i u vezi sa njegovom ličnosti što će vas apsolutno inspirisati da budete ono što jeste.

Jupiter ulazi u vaš sektor putovanja i obrazovanja od 25. maja, što bi vam moglo doneti poboljšanje vašeg životnog standarda kroz obrazovanje ili putovanja. Na primer, možete dobiti novac na sudu ili vam uprava može platiti za prestižne napredne kurseve. U svakom slučaju, vaša finansijska korist je očigledna – odmah možete priuštiti da potrošite novac na nešto konkretno.

Pluton će biti u vašem sektoru sreće i ljubavi, a Jupiter u vašem sektoru ekspanzije i sreće. Ovo sugeriše da možete upoznati svoju ljubav ili će vaše dete imati veliku radost u životu. Važno je da je Jupiter u vašoj karti odgovoran za putovanja, tako da u junu morate biti aktivniji i opušteniji kako bi pozitivne vazdušne energije ušle u vaš život.

Retrogradni Merkur

Od 5. do 28. avgusta Merkur će biti retrogradan u vašem sektoru prijatelja, a tačnije 8. avgusta spojiće vašu planetu u Kući tajni. Možda ćete sresti osobu iz svoje prošlosti sa kojom ste imali aferu.

Takođe ćete želeti da češće komunicirate sa prijateljima sa kojima ste, iz nekog razloga, u prošlosti prekidali komunikaciju. Zahvaljujući tome, zapamtićete svoje stare snove i hobije, a uopšte ćete moći da analizirate neke događaje u svom životu kroz unutrašnji dijalog. Na primer, razmišljaćete o tome koliko je vaša trenutna stvarnost slična onome o čemu ste sanjali.

Merkur će „uleteti“ u vaš sektor oproštaja sa prošlošću, pa se avgust sa sigurnošću može nazvati mesecom introspekcije i unutrašnjeg preispitivanja. Lako možete izgubiti na težini, jer će vam nostalgija za prošlošću omogućiti da vratite nekadašnji stil i imidž.

Pomračenja od 18. septembra do 2. oktobra

Vaš život počinje da se menja, posebno u pogledu posla i zdravlja, i moraćete da uzmete obe ove oblasti pod ozbiljnu kontrolu. Pun Mesec i pomračenje u Ribama 18. septembra odvijaju se u vašem sektoru dnevne rutine, svakodnevnog života, posla – možda ćete dobiti zdravstvenu dijagnozu, a pritom će vam biti intezivan period na poslu. Na primer, možda ćete dobiti nove odgovornosti.

Važan datum za vaše zdravlje biće 5. septembar – na ovaj dan se Venera (vaša planeta) povezuje sa Crnim Mesecom i čvorom prošlosti. Ovih dana možda ćete biti u iskušenju ili se plašite da uradite nešto sa svojim telom. Budite izuzetno oprezni i ako izaberete doktora, bolje je izabrati muškog specijalistu.

A mlad Mesec i pomračenje u Vagi 2. oktobra biće povezani sa vašom ličnošću, ishranom, samopouzdanjem – Venera će biti u vašem sektoru novca u vreme događaja.

To znači da možete započeti novi ciklus koji se odnosi i na finansije i na vaš odnos sa sobom. Na primer, odlučili ste da promenite svoj imidž i prema Veneri ćete morati da uložite novac u nove kupovine. U svakom slučaju, nešto će se zauvek promeniti u vašem životu, a tema finansija će svakako biti pod većom pažnjom.

U vreme pomračenja, Crni Mesec će biti u vašem znaku, što ukazuje na neku vrstu nezadovoljstva vašim izgledom. Možda ćete odlučiti da imate operaciju da biste uklonili nešto iz svog tela.

Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Veze i ljubav zahvaljujući punom mesecu u Ovnu 17. oktobra

Važan događaj u vašem ličnom životu biće pun Mesec u Ovnu, a tokom tog događaja vladar će biti u znaku Raka. I on je odgovoran za status i vašu karijeru, što govori o važnom događaju u vašem ličnom životu, ali direktno vezanom za radnu stvarnost.

Na primer, možete imati aferu sa šefom – budite oprezni, iako je teško ne iskoristiti takve aspekte, jer će vam očigledno Lilit u Vagi privući avanture.

Takođe možete prekinuti svoju vezu na zakonskim osnovama. Na primer, to može biti ili razvod ili brak.

Marsova petlja u Raku od 5. septembra 2024. do 19. aprila 2025. godine.

Od jeseni 2024. Univerzum će početi da radi na vašoj karijeri, možda razmišljate o promeni posla ili ulaženju više truda u napredovanje. Trigon između Saturna u Ribama i Marsa u Raku može vam doneti napredak u karijeri, ali samo ako imate unutrašnju disciplinu i ozbiljnu samoorganizaciju.

Izgleda da ćete morati dramatično da odrastete, ali ako prođete kroz te prepreke, imaćete ozbiljan zadatak pred april 2025, prenosi Atma.

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram