Dnevni horoskop za 26. 8: Strelac se previše zaleće

Psihologija i astro 26. avg 202009:13 > 27. avg 2020 07:19
dnevni horoskop
Foto: Fox TV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 26. avgust 2020. koji za vas piše naš astrolog Katarina Vranješević.

Ovan

Ne zalećite se previše u tračeve i rekla-kazala priče jer to može da vas košta nekog prijateljstva ili će neko ispričati neku vašu tajnu. U oba slučaja se nećete lepo provesti.

Bik

Tuđi novac i troškovi su vaša glavna briga ovog dana. Tražite od partnera da bude ozbiljniji i zreliji.

Blizanci

Pozitivan stav i vedrije rapoloženje vašeg partnera može preći i na vas. Ukoliko niste u vezi, razgovor sa prijateljem može promeniti dosta toga.

Rak

Danas se osećate mnogo bolje nego prethodnih dana i konačno sagledavate sve situacije u vašem životu prilično jasno. Buduće odluke će biti bitne za naredni period od šest meseci.

Lav

Veseli ste i spremni da date sve od sebe, kako u ljubavnim odnosima tako i u profesionalnom životu. Kreativne ideje samo naviru, pa neke od njih i iskoristite.

Pročitajte još:

Devica

Danas ste okrenuti ka kući i porodici i samo vas interesuju te teme. Ozbiljnost samo primenjujete u slučaju dece i obaveza, jer smatrate da to tako sada mora i ne grešite.

Vaga

Uspostavljate neke nove kontakte i to vas oduševljava. Neko veoma iskusan se nalazi među novim poznanicima, pa slušajte ko šta ima da kaže.

Škorpija

Neko obećava novac i saradnju, ali vi ste dovoljno sumnjičavi da ne verujete nikome odmah. Sačekajte sa odlukom i procenom.

Strelac

Poleteli ste i previše i samo širite planove, što je tipično za vas. Moraćete da suzite sve spiskove jer je vaš trenutni problem novac.

Jarac

Skrivate velika osećanja i neku ushićenost, pa delujete nezainteresovano. Ako želite što manje nesporazuma, morate reći šta vam je u glavi.

Vodolija

Neko od prijatelja ima velike planove, a vaša intuicija vrišti i govori da se taj neko sprema da napravi veliku grešku. Budite taktični.

Ribe

Preterujete u popuštanju drugima i ponavljate svoje greške. Morate da naučite da kažete „ne“.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram