Dnevni horoskop za 26. 8: Pred Strelcem intrigantno poznanstvo

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 26. avgust 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Prvi dan vikenda dolazi kao poručen za većinu osoba rođenih u znaku Ovna da se prve svega dobro odmore, ali i da preispitaju neke važne dogovore iz prošle sedmice.

Ljubav: Ova subota nije loša za uspešan dan u sferi ljubavi, ali pod uslovom da preuzmete inicijativu i tako pokrenete ciklus novih dešavanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Tokom ovog dana Bikovi mogu biti u malom kontra ritmu što se tiče realizacije planiranih obaveza. Ništa strašno, uspećete sve da završite.

Ljubav: Nedostatak motivacije biće najveća prepreka da napravite bilo kakav plan na polju ljubavi, pa je najbolje da ovaj dan posvetite sebi i sopstvenim razmišljanjima.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Blizanci

Posao: Pred Blizancima je dobar dan za uspešno privođenje kraju obaveza koje se vuku već neko vreme unazad. Zatražite pomoć ukoliko je potrebno.

Ljubav: Budite promišljeni i realno sagledajte sve opcije vezano za novu simpatiju.

Zdravlje: Pad energije.

Rak

Posao: Držite se plana i nema razloga za nezadovoljstvo. Ostavite dovoljno vremena da se posvetite sebi i dragim osobama koje vas okružuju.

Ljubav: Bez nekih kapitalnih promena na vašem ljubavnom horizontu tokom ove subote. Prepustite inicijativu drugoj strani.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Većina Lavova prvi dan vikenda dočekuje energetski ispunjeno, pa je sasvim izvesno da prioritetne aktivnosti budu na relaksaciji ili nekoj sportskoj aktivnosti.

Ljubav: Bilo bi lepo da se relaksirano provede dan i u sferi ljubavi. Opustite se i uživajte u razmeni najfinijih emocija sa voljenom osobom.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Devica

Posao: Ovo nije povoljan dan da se Device pozabave planiranjem i eventualnim sklapanjem novih poslovnih dogovora.

Ljubav: Vaše aktivnosti na polju ljubavnih relacija ove subote mogu naići na fino razumevanje drage osobe, naročito ako budete suptilni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Vrlo dobar radni dan mogle bi da imaju osobe rođene u znaku Vage, pogotovo ako su angažovane u sferi kreativnih delatnosti.

Ljubav: Ukoliko ste fokus usmerili prema nedavno upoznatoj osobi, nije loš dan da sa osmehom i šarmom krenete u osvajanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Tipične Škorpije trebalo bi da se potrude da izbalansiraju obaveze i vreme za opuštanje. Potrebna vam je energija za naredni poslovni ciklus.

Ljubav: Nema razloga da, ukoliko ste zadovoljni aktuelnom ljubavnom situacijom, bilo šta menjate.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Strelac

Posao: Danas nije povoljan dan da Strelci bilo šta forsiraju prilikom eventualnih poslovnih pregovora. Fokus neka vam bude na taktičnom ispitivanju terena, pre svega.

Ljubav: Odličan dan mogli bi da imate u sferi ljubavi, prvenstveno ako ste spremni za pomalo intrigantna poznanstva, enigme.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

Jarac

Posao: Evo jednog dana da i najtipičniji predstavnici Jarčeva malo odahnu, kada su obaveze u pitanju i posvete se nekim rekreativnim aktivnostima.

Ljubav: Bez nekih značajnijih promena u odnosu na prethodni dan što se ljubavne sfere tiče. To međutim ne znači da treba da budete pasivni.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vodolija

Posao: Prvi dan vikenda odlične mogućnosti donosi Vodolijama za preispitivanje nekih ličnih stavova, i pripreme se za sledeće profesionalne izazove.

Ljubav: Fina i neobavezna komunikacija, kao i opuštena atmosfera, sasvim su dovoljni da ovaj dan provedete prijatno, bez nekih velikih očekivanja.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Ne planirajte previše obaveza, i ne žurite sa novim idejama tokom ovog prvog dana vikenda. Fokus neka vam bude na radu na sebi i aktivnostima koje ste možda u prethodnom periodu pomalo zapostavili.

Ljubav: Moguće novo poznanstvo u najavi, trebalo bi da bude nagoveštaj promena u vašem emotivnom životu na bolje. Opustite se.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram