Dnevni horoskop za 26. 5: Pred Vagama nova poslovna ponuda

dnevni horoskop
Foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 26. maj 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Iako imate dosta ideja i planova za ovaj petak, bilo bi dobro da njihovo pokretanje odložite za kasnije. Pozabavite se završavanjem zaostalih obaveza i brojnom papirologijom.

Ljubav: Prijatno iznenađenje i susret mogli biste da očekujete sa starom simpatijom. Uživajte.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

Bik

Posao: Moguće je da danas dobijete konkretan predlog za saradnju sa strancima ili inostranstvom, pa budite spremni za razgovore na tu temu.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, zanimljivo poznanstvo očekuje vas preko društvenih mreža ili preko prijatelja.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje, piše Astroputnik.

Blizanci

Posao: Iako biste hteli puno toga da odradite, biće sasvim dovoljno da pozavršavate započeto, i to pre svega vezano za papirologiju.

Ljubav: Nije realno očekivati velike preokrete kada su nova poznanstva u pitanju. Sve se uglavnom svodi na flert i neobaveznu priču.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Rak

Posao: Nema razloga da ipak ne budete zadovoljni na kraju ove radne sedmice jer vas može očekivati i pohvala od nadređenih.

Ljubav: Budite inicijator nekog finog i opuštenog druženja sa prijateljima, pokrenite se, sve je na vašoj strani.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Lav

Posao: Moguće je da ste u zaostatku sa nekim obavezama i sada ćete pokušavati na sve načine da posao privedete kraju kako bi izbegli kritike nadređenih. Uspećete sve da završite uz malo više potrošene energije.

Ljubav: Moguće je da vam pažnju privuče pomalo intrigantna osoba. Ništa vas ne sprečava da se upustite u avanturu.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Devica

Posao: Potrudite se da se vratite na prethodne situacije i ponovo ih sagledate. Uvidećete gde ste pogrešili i na koji način bi se to moglo ispraviti.

Ljubav: Bilo bi dobro da poslušate sopstveni glas razuma i ne ulećete u bespotrebne komplikovane ljubavne situacije danas.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Tokom ovog petka biste mogli da pojačate komunikaciju sa bivšim saradnicima ili poslovnim partnerima, a nije isključena ni ponuda nove saradnje.

Ljubav: Dovoljno interesantno poznanstvo sa mlađom osobom danas bi moglo da preokupira vašu pažnju. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Uspešno savladavanje današnjih poslovnih prepreka može vam malo usporiti i neki dodatni zahtev od nadređenih, ali nema razloga za veću zabrinutost.

Ljubav: Možete upoznati osobu sa kojom ćete poželeti nešto više od površnog poznanstva i flerta.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Bez obzira na ogroman uložen trud i energiju, današnji poslovni rezultati biće slabiji od očekivanog. Moguće je i probijanje rokova završetka nekih poslova.

Ljubav: U ljubavnoj sferi, ukoliko se pokrenete i date konkretan doprinos, možete da očekujete iznenađujuće efekte.

Zdravlje: Mentalna opterećenost, moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Uhodanim i sigurnim sistemom većina Jarčeva uspešno savladava poslovne prepreke, kojih danas može biti nekoliko, i to uglavnom vezanih za papirologiju i formalnosti.

Ljubav: Planirajte neki izlazak, druženje sa prijateljima. Prijaće vam zajedničko provedeno vreme u pozitivnom okruženju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Vodolije, očekujte povećan pritisak u vezi rokova završetaka preuzetih obaveza. Nema razloga za zabrinutost ukoliko se malo bolje organizujete.

Ljubav: Iako konkretnih razloga za nezadovoljstvo nema, danas biste mogli da budete dosta nepristupačni za bilo kakav razgovor na bilo koju temu sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne smetnje.

Ribe

Posao: Tokom ovog petka Ribe očekuje dosta poslovnih iskušenja, naročito na planu usklađivanja rada sa onim saradnicima koji imaju drugačije viđenje aktuelne problematike.

Ljubav: Ljubavno iskušenje može vam danas pristizati iz poslovnog okruženja, neko ko će vam se veoma dopasti na prvi pogled.

Zdravlje: Pad imuniteta.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram