Dnevni horoskop za 26.5: Lav pod velikim stresom

dnevni horoskop
Foto: Paul Vasarhelyi / Alamy / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za sredu 26. maj 2021. godine.

Ovan

Posao: Realno je da vam se danas nametne bar jedna situacija, van planiranih poslovnih obaveza, koja će zahtevati da potražite pomoć sa strane.

Ljubav: Ukoliko ste realno procenili situaciju, nema razloga da se ne upustite u avanturu. Uživajte.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Bik

Posao: Evo prilike da Bikovi nametnu neku od svojih sveže iskristalisanih ideja i sa lakoćom se prihvate novog poslovnog poduhvata.

Ljubav: Fino iznenađenje od drage osobe moglo bi da vam pokaže koliko se strpljivost ipak isplatila.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Blizanci

Posao: Prelistajte rokovnik, podsetite se obaveza, bitnih datuma i rokova kako ne biste bespotrebno doveli sebe u situaciju da plaćate skupe penale.

Ljubav: Dobra prilika za flert i neobavezno ćaskanje mogla bi danas da vam se ukaže sa osobom koja vam već neko vreme šalje pozitivne vibracije. Šarmiranje je inače vaša specijalnost.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Većina pripadnika astrološkog znaka Raka trebalo bi da se što je više moguće potrudi da ispoštuje dogovorene obaveze kako bi izbegli neprijatna iznenađenja i veće zaostatke u poslu.

Ljubav: Nezadovoljstvo i moguće probleme u komunikaciji sa dragom osobom najbolje ćete rešiti kompromisom i otvorenim razgovorom.

Zdravlje: Moguća glavobolja. Pokušajte da se opustite.

Pročitajte još:

Lav

Posao: Situacija bi mogla da se zakomplikuje, a na Lavovima će biti nezavidna uloga da sve finalizuju kako treba. Razloga za zabrinutost nema. Imaćete dovoljno energije da se sa svime uhvatite ukoštac uspešno.

Ljubav: Budite maksimalno posvećeni i taktični u komunikaciji kako biste bez veće štete izgurali ovu sredu.

Zdravlje: Stres, moguća glavobolja, pišu na sajtu Astroputnik.

Devica

Posao: Nije loše ponekad prećutati kritiku, bez obzira što su argumenti na vašoj strani. Potrudite se da započete obaveze privodite kraju bez kašnjenja.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete sitne čarke sa dragom osobom. Sagledajte situaciju iz drugog pozitivnijeg ugla.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vaga

Posao: Za većinu osoba rođenih u znaku Vage dan je povoljan za sklapanje novih poslovnih dogovora. To će vam svakako podići nivo samopouzdanja, ali i radnog elana.

Ljubav: Uživajte u svakom ljubavnom trenutku, uz mali savet da ne preterujete sa hedonizmom. Moglo bi vam preći u naviku.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Prenatrpan raspored obavezama mogle bi Škorpije da očekuju i ove srede. Trebalo bi da imate dovoljno energije i motiva da sve dovedete u red, uz doduše, malo više uloženog truda i napora.

Ljubav: Danas ste raspoloženi i posebno privlačni za nova poznanstva, pa eto prilike da se pokažete na delu kada su potencijalne osvajačke akcije u pitanju.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Strelac

Posao: Nema potrebe da donosite zaključke na osnovu prvog utiska i bez konsultacija. Ne žurite i ne forsirajte stvari, sve će doći na svoje mesto.

Ljubav: Pokažite više razumevanja za drugu stranu. Trudite se da sagledate situaciju iz više uglova. Biće vam mnogo jednostavnije i znaćete šta vam je činiti.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Jarac

Posao: Fokusirajte se na prioritetne zadatke kako biste uspeli na vreme da završite sve što ste sebi postavili za cilj za ovaj period.

Ljubav: Obratite dobro pažnju da ne ode van neka informacija za koju ne biste želeli da se sazna. Baš vam i nije potreban komentar okruženja.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Pokažite dovoljno strpljenja i ne ulazite u rasprave i konflikte sa saradnicima. Budite taktični pre svega, isplatiće vam se na kraju.

Ljubav: Strpljenje je razumevanje je potrebno i u komunikaciji sa dragom osobom. Razne sitnice mogle bi vam danas smetati i kada su partnerski odnosi u pitanju.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Ribe

Posao: Stabilan priliv energije omogućiće danas Ribama da se izbore sa svim profesionalnim izazovima. Možda odrade uspešno i nešto od dodatnih poslova sa strane.

Ljubav: Trebalo bi što više vremena da provedete u porodičnom okruženju. To vam vraća snagu.

Zdravlje: Sasvim solidno.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram