Dnevni horoskop za 26. 3: Ovan ostvaruje sve ljubavne želje

dnevni horoskop
Foto: Tanveer Badal / ImageSource / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 26. mart 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Prvi dan vikenda dolazi kao poručen za Ovnove da se, pre svega, odmore i napune baterije za naredne obaveze.

Ljubav: Praktično sve što vam padne na pamet u sferi ljubavi danas možete sa velikom lakoćom sprovesti u delo. Potrudite se da iskoristite povoljne aspekte.

Zdravlje: Osetljivost kože.

Bik

Posao: U najavi klime i potencijalnih poslovnih dešavanja za ovu subotu, kod većine Bikova za očekivati je da bude sve u mirnom tonu i pod vašom kontrolom.

Ljubav: Bezmalo preslikan dan u odnosu na prethodni na polju ljubavnih odnosa. Ipak, nije isključeno da se suočite sa nekim problemom iz prošlosti.

Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije.

Blizanci

Posao: Ovaj dan nije loš da osobe rođene u znaku Blizanaca svoj fokus usmere na kontakte i razgovore sa osobama iz neposrednog okruženja.

Ljubav: Naizgled relaksiran dan u sferi ljubavi lako se može pretvoriti u malu buru sa dosta iznenađenja, kako onih prijatnih, tako i bar jednim sa neprijatnim epilogom.

Zdravlje: Osetljivost zglobova na rukama i nogama.

Rak

Posao: Veći deo ove subote Rakovi bi trebalo da imaju solidnu energiju i povećan nivo radnog elana da uspešno završe sve ranije planirane obaveze.

Ljubav: Logično je očekivati da sve slobodno vreme i energiju usmerite na neka lepa dešavanja u ljubavi.

Zdravlje: Povedite računa o psihofizičkom umoru.

Lav

Posao: Pred tipičnim Lavovima nalazi se solidan dan za radne obaveze, ali i nešto lošija klima na polju komunikacije i organizacije.

Ljubav: Ovo nije loš dan da pokrenete inicijativu za rešavanje manjih nesporazuma u sferi ljubavi, pre svega, onih nastalih u bliskoj prošlosti.

Zdravlje: Obratite pažnju na povišen nivo stresa, napetosti i nervoze, piše Astroputnik.

Devica

Posao: Tokom većeg dela prvog dana vikenda Device mogu imati širom otvorena vrata za rešavanje svih zaostalih poslova, koji su potencijalna kočnica za buduće aktivnosti.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavnih odnosa, okolnosti vam danas nisu naklonjene za mnogo kombinacija i analiziranja ponašanja druge strane. Budite opušteniji.

Zdravlje: Osetljivost zglobova i sitnih kostiju.

Vaga

Posao: Praktično ništa konkretno novo na poslovnom planu Vaga nije realno očekivati tokom ovog dana. Eventualne ideje za nove projekte proverite još jednom.

Ljubav: Olako izgovorene reči i odstupanje od osnovnih principa danas vam se može vratiti kako bumerang u sferi ljubavi i partnerskih odnosa.

Zdravlje: Izbegavajte nagle fizičke pokrete.

Škorpija

Posao: Još jedan u nizu dana sa velikim obavezama kod većine Škorpija. Uz dobru organizaciju, ali i minimalnu pomoć, sve možete postići na vreme.

Ljubav: Nema nagoveštaja kapitalnih promena na vašem ljubavnom planu. Uglavnom, ista meta – isto rastojanje.

Zdravlje: Obratite pažnju na kožu i eventualne alergijske reakcije.

Strelac

Posao: Dosta poslovnih ideja imate u glavi, pa je za očekivati da tokom ove subote nešto od toga pokušate da iznesete na svetlo dana i pokrenete realizaciju.

Ljubav: Potencijalno dobar dan na polju ljubavnih relacija valjalo bi iskoristiti ukoliko se nalazite u situaciji da treba napraviti prvi korak kada je nova simpatija u pitanju.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Jarac

Posao: Dobra atmosfera i uglavnom uspešni poslovni potezi ukazuju da bi Jarčevi mogli da imaju više razloga za zadovoljstvo na kraju prvog dana vikenda.

Ljubav: Danas će vam najviše prijati kućna atmosfera, pa je logično da organizujete neko porodično okupljanje i druženje.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Neće biti mudro da tokom ove subote forsirate promene već postavljenih kriterijuma. Držite se proverenih obrazaca za sada.

Ljubav: Originalne ideje i neočekivani potezi na polju ljubavnih relacija danas vam mogu doneti više pozitivnih reakcija kod druge strane.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa grlom i respiratornim sistemom.

Ribe

Posao: Sasvim solidne okolnosti koje će vas pratiti danas najbolje možete iskoristiti ukoliko akcenat stavite na pridržavanje već postojećih proverenih metoda.

Ljubav: Ova subota donosi nekoliko potencijalnih izazovnih situacija u sferi ljubavi, pre svega da razmislite i povučete neki potez netipičan za svoju prirodu.

Zdravlje: Osim slabije cirkulacije, nema drugih upozorenja.

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram