Dnevni horoskop za 26. 10: Devica je najhrabrija na svetu

dnevni horoskop
Foto: Pictorial Press Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 26. oktobar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Danas postoje neke tendencije ka donošenju pogrešnog zaključka ili konačne procene reakcija u vašim društvenim odnosima. Skloni ste da se utešite nekim brzim rešenjima, a ne da se bavite pravim uzrokom problema.

Bik

Možete osetiti snažnu želju da unesete više energije i ljubavi u poseban projekat danas. Kreativniji ste u poslu i dok se bavite dužnostima i odgovornostima, pronalazite neko zadovoljstvo i osećaj korisnosti dok ih ispunjavate.

Blizanci

Mogli biste otkriti da se dublje povezujete sa posebnom osobom deleći aktivnosti ili ideje izvan rutine i uobičajenih aktivnosti. Možda ćete se naći na sredini sa značajnim osobama u vašem životu, posebno u pogledu lične filozofije, ideala ili planova.

Rak

Snagu crpite iz porodice ili iz odnosa sa ljudima koji su poput porodice. Danas pokušajte da ovim osobama budete oslonac.

Pročitajte još:

Lav

Delite savete i postavljate se u svakom razgovoru kao neko ko zna mnogo više nego što je to realno. Puno očekujete od prijatelja.

Devica

Danas birate reči i pazite na svoje ponašanje, što će biti primećeno na sve strane. Imate hrabrosti za neke velike poteze.

Vaga

Želite da izmenite neke navike i da pokrenete sebe na promenu navika. Krenite od načina razmišljanja i negativnih misli.

Škorpija

Dobijate sjajne ideje, ali nemate vremena da ih ostvarite sada. Mogući su konflikti u partnerskim odnosima.

Strelac

Neočekivani događaji vezani za posao uticaće na dom i blisko okruženje. Nakupljate stres i nervozu bespotrebno. Okrenite se nekim alternativnim vidovima relaksacije.

Jarac

Konstantno se trudite da drugima ne budete opterećenje, a zapravo tako stvarate napetiju situaciju nego što ona to jeste. Slobodno pričajte o svojim emocijama.

Vodolija

Hteli ste brzo rešenje, ali je ispalo tako da ne znate kuda i šta dalje, pa vas to povlači u apatiju. Bežite od negativnih misli i dan provedite u čitanju i opuštanju.

Ribe

Preosetljivost i razdražljvost su vam na vrhuncu i imate potrebu da se svađate. Ovo može ugroziti vaše bliže okruženje i stvoriti bespotrebnu tenziju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram