Dnevni horoskop za 26. 10: Device prave jednu grešku u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 26. oktobar 2022. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Kontra ritam pratiće osobe rođene u znaku Ovna tokom većeg dela ovog radnog dana. Dosta energije i truda, a rezultati samo osrednji.

Ljubav: Ako ima dana kada je najbolje ništa konkretno ne preduzimati po ljubavnim pitanjima, onda je to ova sreda. Čuvanje i negovanje postojećeg stanja današnji je maksimum.

Zdravlje: Povedite računa o rasipanju energije.

Bik

Posao: Polako, ali sigurno Bikovi danas hvataju svoj stabilan radni ritam, što bi trebalo da im donese u krajnjem rezultatu više profesionalnih benefita.

Ljubav: Umete da priđete na pravi način i pružite pravi savet, lepu reč i naravno – zaštitnički stav osobi koju volite. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Sve vezano za inostranstvo se dosta pojačava i na to bi trebalo da se usmerite maksimalno.

Ljubav: Deo vremena i energije posvetite dragoj osobi, koja bi mogla da se oseti zapostavljeno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Ukoliko planirate poslovno putovanje, moguće je da ćete morati da ga odložite ili ćete bukvalno do poslednjeg momenta biti u neznanju da li uopšte idete ili ne.

Ljubav: Uglavnom mirno ljubavno more ove srede za vas. Dakle, bez bitnijih događaja i promena u odnosu na prethodni dan.

Zdravlje: Mogući bolovi u kostima i mišićima.

Lav

Posao: Iako nema nagoveštaja za bitnije promene na poslovnom planu, danas su ipak solidni uslovi da obavite par značajnih profesionalnih razgovora.

Ljubav: Nekoliko zanimljivih susreta i razgovora moglo bi da zaokupi danas vašu pažnju. Mali su izgledi da bude nešto od većeg značaja.

Zdravlje: Napetost.

Devica

Posao: Sfere profesionalnog delovanja gde Device inače blistaju – podaci, detalji, organizacija, danas bi mogle da dođu do punog pozitivnog izražaja.

Ljubav: Previše detaljisanja retko kada donosi koristi na polju ljubavnih relacija. Tokom ove srede tako možete zakomplikovati inače solidan ljubavni dan.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Sa energijom većina Vaga ne bi trebalo da ima problema tokom ovog radnog dana. Nije dobro to što ste razdražljivi i veoma raspoloženi za verbalne konflikte.

Ljubav: Dobar deo nervoze možete preneti na dragu osobu, koja je, bez dileme, najmanje zaslužna za to. Bilo bi dobro da se malo suprotstavite naletima neraspoloženja.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje, piše Astroputnik.

Škorpija

Posao: Budite oprezni sa papirologijom, zakonskim procedurama, poreskim obrascima, dozvolama.

Ljubav: Tenzije na ljubavnom polju najbolje ćete rešiti ukoliko negde izađete u provod ili isplanirate neko putovanje.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Strelac

Posao: Bićete motivisani da započnete neke priče, iako je ovo period kada se prave planovi i ne detaljišu svi koraci. Radite, pripremajte se, ali budite strpljivi što se realizacije tiče.

Ljubav: Slobodni Strelci, sve je otvoreno za jači kontakt ili susret sa osobom koja je vaša prošlost ili koja se već duže vreme provlači kroz vaš život.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Jarac

Posao: Bilo bi dobro da ne donosite odluke impulsivno i pre nego što više puta proverite sve informacije. Nema razloga da žurite.

Ljubav: Potencirajte lepa dešavanja, priredite dragoj osobi neko prijatno iznenađenje, može i poklon. Treba da uživate.

Zdravlje: Moguća glavobolja, nesanica.

Vodolija

Posao: Koliko god želeli da ubrzate neke stvari, morate da budete odmereni i pažljivi u svakom koraku. Nemojte biti revoltirani. Potrebno je da sačekate prave prilike i pravo vreme za akciju.

Ljubav: Posmatrano na prvi pogled, ovo nije loš dan da uživate u toplini ljubavi sa voljenom osobom. Samo je pitanje koliko ćete vremena moći da izdvojite.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Ribe

Posao: Dosta posla i napora trebaće vam i danas, a nećete imati baš na koga da se oslonite i potražite pomoć.

Ljubav: Neobavezan priča, flert mogući su u vašem poslovnom okruženju. Treba vam opuštanje.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

BONUS VIDEO: Astro znakovi kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram