Dnevni horoskop za 25.7: Vage su danas kraljice flerta

Foto: New Line Cinema / Entertainment Pictures / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za ponedeljak 25. jul 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Nova radna sedmica uz dosta profesionalnog dokazivanja je pred Ovnovima. U najavi, nekoliko pozitivnih informacija vas očekuje danas.

Ljubav: Početak ove sedmice u sferi ljubavi možda neće biti baš onakav kako ste očekivali. Bitno je da ne povlačite ishitrene poteze.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Prvi radni dan u sedmici za tipične Bikove donosi nekoliko situacija u kojima se mogu nametati brze odluke, što bi bilo dobro da izbegnete.

Ljubav: Moraćete da brže razmišljate i budete što konkretniji kada su neki odgovori koje očekuje druga strana u pitanju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Na startu nove radne sedmice, najtipičniji predstavnici Blizanaca trebalo bi da budu u povoljnoj poziciji da preuzmu bar jednu poslovnu inicijativu.

Ljubav: Povoljnu astrološku klimu u sferi ljubavi možete iskoristiti na više načina, a najbolje bi bilo da pripremite lepo iznenađenje za voljenu osobu.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Rak

Posao: Početak nove radne sedmice Rakovi dočekuju prilično stabilni, sa jasnim planom budućih obaveza. Samo napred.

Ljubav: Što se tiče dešavanja na polju ljubavnih relacija, tu možda nije sve najjasnije i potaman, zato inicijativu prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Mogući problemi sa alergijskim reakcijama kože.

Lav

Posao: Tokom ovog ponedeljka većina Lavova biće pomalo rasejana, i nedovoljno fokusirana na poslovne obaveze. Neka vam prioritet budu tekuće obaveze.

Ljubav: Ovaj dan nije idealan ni za krupne planove i velika očekivanja u sferi ljubavi. Pre svega pozabavite se aktuelnom partnerskom situacijom.

Zdravlje: Povedite računa o cirkulaciji i krvnom pritisku.

Devica

Posao: Prosečan radni sa prosečnim rezultatima očekuje Device. Stavite akcenat na preciznost u komunikaciji i dogovorima.

Ljubav: Ništa ne forsirajte, vreme je za lagane priče i komunikaciju bez velikih obaveza i očekivanja.

Zdravlje: Osim prolazne glavobolje, nema drugih upozorenja.

Vaga

Posao: Ovo je povoljan dan da neku svoju novu ideju nametnete okruženju i da tako započnete uspešnu radnu sedmicu.

Ljubav: Moguće je da vas ovog dana očekuje novo poznanstvo sa vrlo interesantnom osobom, pa ako ništa drugo onda eto prilike za flert i finu neobaveznu priču.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Budite strpljivi i dovoljno taktični, ukoliko ne želite da se zamerate sa nekim osobama koje ne razmišljaju na isti način kao i vi.

Ljubav: Veoma povoljan dan je pred vama ukoliko ste planirali da se posvetite jačanju temelja vaše ljubavne priče. Uživajte.

Zdravlje: Osetljivost grla i respiratornog sistema.

Strelac

Posao: Na startu radne sedmice, tipični Strelčevi imaće dosta poslovnih argumenata na svojoj strani, tako da se od vas očekuje da preuzmete inicijativu i pokrenete neki novi poslovni poduhvat.

Ljubav: Važno je da se opustite i bez većih potresa održavate zadovoljavajuće partnerske odnose.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Jarac

Posao: Dobra poslovna klima, sa još boljim izgledima da kraj ovog dana Jarčevi dočekaju veoma zadovoljni ostvarenim rezultatima na profesionalnom polju.

Ljubav: Zadovoljni ili ne, tek pokušajte danas da budete prvenstveno suptilni u sagledavanju i razumevanju potreba drage osobe.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Vodolija

Posao: Od većine Vodolija očekuje se da dosta energično započnu novu radnu sedmicu. Iako vas očekuje dosta raznoraznih kontakata i dogovora, izguraćete sve bez većih problema.

Ljubav: Vrlo lep dan očekuje vas na ljubavnom planu ukoliko ste planirali da uživate u nekoj zajedničkoj aktivnosti sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Prokontrolišite rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Ribe

Posao: Dosta poslovnih aktivnosti očekuje Ribe na samom startu ove radne sedmice, a moguća je i nova poslovna ponuda ili saradnja.

Ljubav: Ovaj ponedeljak mogao bi bude veoma pozitivan dan vašeg ljubavnog života, pod uslovom da skreni i dovoljno maštoviti. Ovo drugo vam sigurno neće zafaliti.

Zdravlje: Manje brige može vam zadavati probavni sistem.

***

Bonus video: Čuvari plaže nekad i sad

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram