Dnevni horoskop za 25. 5: Pred Bikovima napet dan na poslu

dnevni horoskop
Foto: Paul Viant / Caia Image / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 25. maj 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Dan pred vama obećava pokretanje novih saradnji i projekata. Dobićete informacije koje su vam važne da nastavite sa svojim planovima, što će vam značajno olakšati funkcionisanje.

Ljubav: Ono što bi moglo tokom ovog dana da zatalasa rutinu jeste izlazak i lep provod sa dobrim društvom.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Bik

Posao: Već od početka radnog dana budite pripravni da vas zapljusnu promenama dogovorenih planova i zahtevima koji vam nikako neće odgovarati.

Ljubav: Utehu i zaštitu od napetog dana mnogi Bikovi mogli bi da pronađu u ljubavnom zagrljaju.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak, piše Astroputnik.

Blizanci

Posao: Očekuje vas dan kao poručen da uradite više lepih i vrednih stvari na profesionalnom planu, posebno kada je u pitanju jačanje vaše poslovne pozicije.

Ljubav: Usled velikog angažovanja na drugim poljima logično je da vam neće ostati mnogo energije za ljubav, ali makar za usputni flert uvek se može naći rezerva.

Zdravlje: Mogući problemi sa hormonskim disbalansom. Obavite preventivne preglede.

Rak

Posao: Budite uporni i istrajni u nastojanju da prezentujete i pogurate neku svoju ideju, projekat. Ne obazirite se na komentare drugih.

Ljubav: Ukoliko pripadate grupi onih Rakova koji su zadovoljni partnerskim odnosima, bilo u vezi ili braku, logično je da očekujete razumevanje i podršku voljene osobe.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Lav

Posao: Uspešan i aktivan dan je pred Lavovima, bez obzira na to da li se radi o privođenju kraju prethodno preuzetih obaveza ili ćete se odlučiti za pokretanje neke nove inicijative.

Ljubav: Na polju ljubavi neke stvari nisu pod vašom kontrolom ili onako kako bi vama najviše odgovaralo. Možda da razmislite o spuštanju kriterijuma.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Devica

Posao: Obuzdajte svoje impulsivno ponašanje i pustite da se stvari odvijaju same od sebe, do rešenja ćete svakako doći. Nije poželjno da danas ulazite u konflikte sa autoritetima.

Ljubav: Prilika za uživanje u flertu i šarmiranju novih simpatičnih osoba biće nekoliko ovog dana. Međutim, nema nagoveštaja ozbiljnijih priča.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Bićete prezasićeni od posla i obaveza danas, od nerviranja, od zahtevnih ljudi sa kojima morate da komunicirate. Vodite računa da ne ispaštate zbog tuđih grešaka.

Ljubav: Nemojte se iznenaditi ako dobijete potvrdnu informaciju da je neko vrlo zainteresovan za bolje upoznavanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Može vas pratiti napetost u kolegijalnim odnosima i onaj osećaj da non-stop jurite vreme i kasnite po svim pitanjima. Ništa neće pobeći.

Ljubav: Prosečan dan bez naznaka nekih spektakularnih dešavanja očekuje vas u sferi ljubavi, što u suštini ne znači ništa loše.

Zdravlje: Više se krećite, vežbajte.

Strelac

Posao: Bez nekih većih razlika i odstupanja u odnosu na prethodni dan. Trebalo bi da obratite pažnju na komunikaciju sa poslovnim okruženjem jer su mogući ozbiljniji propusti i kašnjenja.

Ljubav: Prateći sticaj okolnosti tokom ovog dana će uglavnom biti naklonjen vašim težnjama na polju ljubavnih relacija. Uživajte.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Jarac

Posao: Osnovno i ono najvažnije na profesionalnom planu nalazi se pod vašom kontrolom, tako da ćete imati dovoljno razloga da budete zadovoljni postignutim. Očekuje vas i podrška i dobra saradnja sa nadređenima.

Ljubav: Ukoliko postoje dileme u vezi nejasnih, ali ipak dovoljno intrigantnih vibracija koje stižu od simpatične osobe iz bliskih poslovnih krugova, evo prilike da to konačno proverite.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vodolija

Posao: Sve što ste planirali za ovaj radni dan, ma koliko vama izgledalo realno, proverite još jednom i potencijalnom korekcijom poštedite sebe većeg nerviranja.

Ljubav: Bitno je da ostanete svoji i ne upadnete u zamku brzopletih odluka.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Dobro procenite vreme i finansijska ulaganja. Ne zalećite se i sve će ići dobro.

Ljubav: Potrudite se da što više budete u pokretu, sa društvom, u izlascima i dobrom provodu.

Zdravlje: Moguća osetljivost zglobova, sitnih kostiju.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram