Dnevni horoskop za 25.4: Škorpije očekuju strasni kontakti

Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)

Danas vam okolnosti, ali I dogovori idu na ruku i neke prilike će se otvoriti iako im se niste nadali. Imate veliku podršku nekih osoba što će dovesti do lakšeg funkcionisanja na dalje. Partner i vi jedno drugom možete prirediti lepa iznenađenja.

BIK (22.4.- 21.5)

Imaćete teškoću da se uskladite sa saradnicima. Završavate veće probleme koje ste imali po pitanju papirologije. Mogućnosti za tajne dogovore i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Ne osećate se loše, ni malo. Vaše dobro raspoloženje se budi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Danas je pravi momenat da rešite bitna pitanja, ali i da ispravite eventualne greške i propuste iz prethodnog perioda. Sve će ići lakše nego obično. Shvatate da je partner možda bio u pravu I danas ćete funkcionisati sa više razumevanja I dobre energije.

RAK (22.6.– 22.7.)

Raspoloženi ste da u kontaktu sa drugima pokažete najbolji deo sebe. Lako ostvarujete komunikaciju sa poslovnim saradnicima. Voljenoj osobi pokažite kolika je snaga vaših emocija prema njoj. Druga strana će biti više nego voljna da vam uzvrati.

LAV (23.7.- 22.8.)

Očekujete da se drugi prilagođavaju vama, dok vi lično niste spremni da im izađete u susret. Usklađivanje je neophodno, pogotovo što imate dobre prilike da ostvarite značajnije rezultate. Vrlo nežno ponašanje prema voljenoj osobi.

DEVICA (23.8.– 22.9.)

Možete shvatiti da ste neke stvari zaboravili ili propustili da uradite, ali ćete danas ovo lako srediti. Sve što je vezano za posao, ali I za finansije ide lagano. Voljena osoba očekuje vašu posvećenost i prisustvo. Ipak, vi ćete moći samo delimično ovo i da ispunite.

VAGA (23.9.– 22.10.)

Možete računati na manje komplikacija ukoliko se bavite privatnim poslom. Generalno gledano – naglašena kreativnost I dobre poslovne ideje. I sa voljenom osobom će biti lakše otvoreno porazgovarati o nekim bitnim pitanjima u vašem odnosu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Vrlo ste uzbuđeni zbog promena u poslovnom okruženju, jer vam otvaraju prilike koje su dosta povoljne po vas. Drago vam je što ste uspeli da prevaziđete zastoje. Danas bi bilo dobro da se više angažujete oko voljene osobe. Dosta intenzivni i strasni kontakti.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Neke okolnosti u poslovnom segmentu vam danas idu na ruku . Ne potencirajte da drugi moraju da rade stvari na vaš način. Osoba koja vam se dopada izvlači iz vas veliku količinu dobre energije, duhovitosti i entuzijazma. Lepi trenuci sa simpatijom.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Motate po glavi nečije reči i niste sigurni da li da ih doživite kao kritiku ili kao savet. U emotivnom životu naglo popravljanje odnosa između vas i voljene osobe. Osećate se više nego dobro i lako prenosite svoje raspoloženje na partnera.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Očekujte lakše odvijanje vaših saradničkih priča. Šta više – verovatno ćete uraditi i postići mnogo više od onoga što ste planirali. Jednostavno, energija ovog dana vam u potpunosti prija. Odlični kontakti sa suprotnim polom.

RIBA (20.2.- 20.3.)

Poslovnih obaveza je dosta, ali je energija u poslovnom okruženju drugačija i lakše se dogovarate sa kolegama. Oni danas imaju više razumevanja prema vama. Dan je dobar za provod sa prijateljima, za izlaske i za upoznavanje novih osoba, prenosi inzena.

***

Bonus video: Retko pomračenja krvavog meseca Spektakularni astronomski fenomen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram