Dnevni horoskop za 25. 3: Vaga da ne seče naglo u ljubavi

Psihologija i astro 24. mar 202219:12 > 25. mar 2022 08:05
dnevni horoskop
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 25. mart 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Mnogo detalja u bliskoj budućnosti na poslovnom polju trebalo bi da bude drugačije za tipične Ovnove. Za očekivati je da danas dobijete prve naznake.

Ljubav: Zbog preokupiranosti poslovnim temama realno je očekivati da vaše angažovanje u ljubavi bude ispod uobičajenog proseka. Planirajte stoga neko dešavanje za vikend.

Zdravlje: Moguće su manje respiratorne tegobe, alergijske reakcije.

Bik

Posao: Za većinu Bikova ovaj petak mogao bi da bude malo naporniji nego inače, uglavnom zbog velikog fizičkog umora. Stoga se pozabavite završavanjem neodložnih obaveza, a ostatak ostavite za drugi dan.

Ljubav: Nešto bolja situacija danas može biti na polju ljubavnih odnosa, mada i tu ima još detalja koji vam izmiču kontroli. Budite strpljivi.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Blizanci

Posao: Prve naznake usporavanja realizacije nekih planova Blizanci su dobili još ranije, a danas bi moglo da usledi konkretnije suočavanje sa tim.

Ljubav: Dosta manjih razloga za nervozu doprineće da tokom ovog dana nemate dovoljno strpljenja i razumevanja za suptilna delovanja u sferi ljubavi.

Zdravlje: Obratite pažnju na povećan nivo stresa, napetosti i nervoze.

Rak

Posao: Kraj radne sedmice većina Rakova dočekuje pomalo umorna, ali vrlo zadovoljna ostvarenim rezultatima na profesionalnom planu.

Ljubav: Promenljiv dan u sferi ljubavi imaće većina slobodnih predstavnika ovog znaka. Za one zauzete sva potencijalna dešavanja biće u granicama očekivanog.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: Ovo nije povoljan dan da Lavovi insistiraju na bilo čemu jer biste mogli da naiđete na dosta nerazumevanja i sukoba stavova sa nadređenima.

Ljubav: Nešto pozitivnija atmosfera mogla bi da bude na vašem ljubavnom horizontu. Ipak, nemojte se zaletati u vezi nove simpatije koja vam odnedavno privlači pažnju.

Zdravlje: Osim manjih problema sa kičmom, nema drugih upozorenja.

Devica

Posao: Najverovatnije neće biti sve onako kako ste zamislili, ali i prosečan poslednji radni dan u sedmici trebalo bi da zadovolji vaše visoke profesionalne apetite.

Ljubav: Više pozitivnih stvari danas bi moglo da vam se dogodi u sferi ljubavi, a na vama je da date doprinos onoj koja je prioritet na sopstvenoj listi želja.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani, piše Astroputnik.

Vaga

Posao: Pomalo usporene reakcije i manjak fokusa trebalo bi da upozore Vage da ovog petka više puta provere pre nego što donesu važne poslovne odluke jer su mogući i nepovoljni ishodi.

Ljubav: Razloga za važne odluke na polju ljubavnih relacija danas bi moglo da bude više. Ipak, i njih ne treba lomiti preko kolena.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Škorpija

Posao: Već dogovoreni detalji novih profesionalnih aktivnosti nikako da se pokrenu. Danas neće biti mudro da insistirate na tome. Strpite se još neko vreme.

Ljubav: Potrudite se da budete što direktniji u zahtevima prema dragoj osobi. Opustite se.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strelac

Posao: Nema u najavi loših scenarija na poslovnom planu, naročito ako ste organizovali poslovne obaveze prema unapred pripremljenom planu i imate bar jednog proverenog iskusnog saradnika.

Ljubav: Ovo bi mogao biti dan za ozbiljnije suočavanje sa problemima koji opterećuju vaše partnerske obaveze. Najpre strpljivo saslušajte drugu stranu.

Zdravlje: Moguća nešto slabija cirkulacija.

Jarac

Posao: Sasvim korektan i profesionalno zadovoljavajuć radni dan nalazi se pred Jarčevima. Vaš trud i napor iz prethodnog perioda konačno dolaze na naplatu.

Ljubav: Prilagođavanje potrebama druge strane nije vam jači argument u sferi ljubavi. Ipak, potrudite se da danas budete malo drugačiji i fleksibilniji.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Vodolije bi trebalo da se pozabave završavanjem već započetih i zaostalih obaveza odranije, pre nego što se prihvate novih, koje već imaju u najavi.

Ljubav: Previše razmišljanja i mozganja danas vas može isuviše umoriti. Opustite se i više verujte dragoj osobi.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Ribe

Posao: Ribe ovaj petak dočekuju prilično iscrpljene, i fizički i mentalno. Pokušajte, ako je ikako moguće, da izbegnete razgovore sa osobama koje su teške i naporne za saradnju.

Ljubav: Nije isključeno poznanstvo sa osobom koja je starija od vas i najverovatnije zauzeta.

Zdravlje: Šetajte, budite u pokretu. Samo na taj način ćete izbaciti negativnu energiju.

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram