Dnevni horoskop za 25.3: Jarac priča više nego što treba

Serija High Fidelity
Serija High Fidelity; Foto: Hulu / Everett / Profimedia

Pogledajte šta su vam pripremile zvezde 25. marta 2020.

Ovan

Opustite se, nije baš sve tako crno kao što vam se čini. Pozovite telefonom nekoga o kome već dugo razmišljate, a niste se usuđivali da ga pozovete. Razgovor bi mogao da promeni dosta toga.

Bik

Vi ste navikli da uvek podižete ljude oko sebe, a sada kada se osećate kao da bauljate po mraku, nema nikog da vam osvetli put. Verbalizujte kako se osećate i dajte ljudima koje volite do znanja da nekada i vi morate doći na red.

Blizanci

Pokušajte da iskoristite boravak kod kuće da osmislite posao o kom razmišljate već dugo. I iz kuće je moguće organizovati dosta toga, važno je samo da se napokon mentalno aktivirate.

Rak

Radite sve za šta inače nemate vremena – čitajte, slušajte muziku, meditirajte. Ne žalite se na stvari koje ne možete da promenite jer se pokazalo da vas je to mnogo koštalo u prošlosti.

Lav

Budite sigurni da će vam leto doneti velike promene na ljubavnom planu. Već sada možete da pripremate teren za buduća osvajanja u kojima ćete briljirati.

Devica

Problemi ne prestaju, i ma koliko se nekom činili sitni, vas razdiru jer vam se čini da su nerešivi. Možda ste samo previše toga preuzeli na sebe ne želeći da pokvarite sliku koju projektujete u javnosti.

Vaga

Počnite da vežbate, predugo ste pasivni i to ćete vrlo brzo početi da osećate na zdravstvenom polju. Ne gubite vreme na preduge analize koje vam ne donose baš ništa.

Škorpija

Ovo je prilika da uštedite koji dinar. Posle nekog vremena ćete već moći da planirate gde i kako ćete uložiti novac, samo izbegavajte nagle kupoholičarske epizode.

Pročitajte još:

Strelac

Nije vam jasno zašto svi kukaju, kao da ne shvataju nešto što ste vi odavno ukapirali – u životu ima mnogo više ružnih nego lepih stvari. Sad, kada to naglas izgovorite, šta kažete – ko je gori – vi ili oni?

Jarac

Sve što danas kažete neko bi mogao da iskoristi protiv vas pa vodite računa sa kim delite poverljive informacije. I dalje ne primećujete da vam se smeškaju i oni koji vam rade iza leđa.

Vodolija

Vaša kreativna strana danas će doći do izražaja. Iskoristite to za pisanje, sviranje, slikanje, izjavljivanje ljubavi. Nećete zažaliti čak ako skliznete i u patetiku.

Ribe

Nedostatak novca vas najviše muči i čini vam se da ta agonija nikada neće proći. Dobra vest je da besparica neće još dugo trajati i da vam se sprema neki veliki dobitak.