Dnevni horoskop za 25. 2. Ovnu će jedna vest zagolicati maštu

dnevni horoskop
Foto: OLIVIER LABAN-MATTEI / AFP / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 25. februar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Vreme je za odmor. Mnogi Ovnovi bi trebalo u bukvalnom smislu da se prepuste opuštanju i uživanju.

Ljubav: Očekuje vas vrlo verovatno miran prosečan dan u sferi ljubavi, mada je moguće da informacija od neke stare simpatije ipak zagolica vaše srce.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Bik

Posao: Većina Bikova bi želela odmah da isključi sve vezano za obaveze i posao, ipak, za nijansu bi bilo bolje da smanjujete u nekoliko postepenih faza.

Ljubav: Dan kao poručen za tipične predstavnike ovog astrološkog znaka da dožive pozitivan šok zbog neočekivanog novog poznanstva. Moguća je ljubav na prvi pogled.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi, ne preterujete sa vašim omiljenim poslasticama.

Blizanci

Posao: Nema razloga za previše mozganja i trošenja vremena na profesionalne zadatke. Ako ima nešto nedovršeno, biće bolje da sačeka do početka sledeće radne sedmice.

Ljubav: Fini osećaj emotivne topline i pojačane želje za strašću pokušajte da realizujete nekom konkretnom akcijom bez velikih ciljeva i očekivanja.

Zdravlje: Bez većih zdravstvenih upozorenja.

Rak

Posao: Ukoliko se dobro organizujete i napravite valjan plan, imaćete vremena za odmor, ali i da odradite neke sitnije poslove koji vam se razvlače duži period unazad.

Ljubav: Potrudite se da budete korektni prema sebi, ali i prema voljenoj osobi. Ovaj dan vam može doneti nepotrebne diskusije i nesporazume na partnerskim relacijama.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Ako ste odlučili da odmarate, budite istrajni u tome jer za očekivati je da vas pozovu iz poslovnog okruženja i nametnu vam neplaniranu poslovnu obavezu.

Ljubav: Lavove očekuje dobar dan da uživaju u sferi ljubavi, počev od porodične harmonije, pa do flerta i avanture na traci novih mogućnosti.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog dela.

Devica

Posao: Više lepih poslovnih ideja nalazi se u vašoj glavi. Nije loš dan da nešto i pokrenete, ali svima je potreban odmor, nema razloga za bilo kakvo forsiranje.

Ljubav: Nije baš naročito povoljan dan za bitna pozitivna dešavanja na planu ljubavi, ali jeste dobar da malo podrobnije preispitate svoju aktuelnu situaciju u ovoj sferi.

Zdravlje: Dobar san i mentalni relaks preduslovi su da predupredite glavobolju.

Vaga

Posao: Ovaj dan kod većine Vaga zahteva mali predah i regenerisanje svih raspoloživih radnih resursa. Uživajte.

Ljubav: Dosta energije biće vam potrebno i za nova ljubavna iskušenja u narednom periodu, a ova subota donosi nagoveštaj lepih budućih dešavanja na vašem emotivnom planu.

Zdravlje: Prolazna napetost i pojačana nervoza.

Škorpija

Posao: Malo radnih aktivnosti, malo psihofizičkog odmora, pa opet tako. Neće biti lako da to i sprovedete, ali se potrudite kako biste dan završili sa osećajem zadovoljstva.

Ljubav: Relativno miran i sasvim korektan dan imaće sve one Škorpije koje žele da se posvete negovanju postojećih lepih partnerskih odnosa.

Zdravlje: Potrebni su vam psihofizički odmor i dobar san.

Strelac

Posao: One prave profesionalne obaveze trebalo bi da ste odložili na stranu, ali lepu priliku za kraći put, kombinaciju uživanja i posla valjalo bi da iskoristite na pravi način.

Ljubav: Nekoliko novih vrata i prolaza za nova poznanstva moglo bi da se ove subote otvori za Strelce. Lepa najava za sve željne promena na ljubavnom planu.

Zdravlje: Ne preterujte sa konzumiranjem energetskih pića.

Jarac

Posao: Većina osoba rođenih u znaku Jarca realno je da tokom dana ima osećaj viška fizičke energije koju bi trebalo potrošiti, ali pre svega na relaksirajući način.

Ljubav: Relativno miran dan možete očekivati u sferi ljubavi. a pojedinci bi ipak trebalo da se aktiviraju.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Vodolija

Posao: Privatne aktivnosti, posvećenost hobiju ili neki izlet dobro će doći da se najveći deo energije potroši na dobar, opušten, a ipak koristan način.

Ljubav: Veoma povoljan dan je za zanimljiva poznanstva i uspostavljanje novih ljubavnih kontakata, prvenstveno za one Vodolije koje nisu zadovoljne postojećim stanjem.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Ribe

Posao: Kritički osvrt i preispitivanje prethodnih radnih dana može da bude korisno, ali nemojte da preterivanjem sami sebi zagorčate inače sasvim solidan dan.

Ljubav: Već nekoliko prethodnih dana imali ste signale da druga strana partnerskih odnosa nije nečim zadovoljna – evo dana da se više ljubavnih karata potpuno otvori.

Zdravlje: Izuzev osećaja umora, nema drugih upozorenja.

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram