Dnevni horoskop za 24. oktobar: Bikove svi žele u društvu jer šire zaraznu pozitivnu energiju

Foto: JAMIE SQUIRE / Getty images / Profimedia

Ovako zvezde rasute po nebu utiču na vaš život.

Otkrijte šta zvezde spremaju za 24. oktobar 2023. na planu posla, ljubavi i zdravlja, piše astroputnik.com.

Ovan

Posao: Vaš način pristupa poslu i obavezama će ući u vidokrug vašim nadređenima i bićete u povoljnom položaju. Na dobrom ste putu, nastavite tako i dalje.

Ljubav: Sitne nesuglasice zanemarite, nemojte sebi komplikovati život, bavite se lepim stvarima i suštinom svoje veze.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Vrlo dinamičan dan očekuje Bikove danas na poslovnom planu, posebno kada je pokretanje nekih novih projekata i ideja u pitanju. Budite oprezni sa papirologijom, pažljivo čitajte kako vam nešto bitno ne bi promaklo.

Ljubav: Vrlo dobar dan je u najavi kada su nova poznanstva u pitanju. Širite pozitivnu energiju i dobro raspoloženje.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Sve ide svojim tokom i nema ozbiljnijih prepreka na poslovnom putu za većinu tipičnih Blizanaca ovog utorka. Posebno se možete istaći u svim vidovima poslovne komunikacije i pregovora što i jeste vaš najjači adut.

Ljubav: Dosta toga zavisi od vas, pa bi trebalo da malo više truda i energije posvetite dragoj osobi i pokušati da se malo primirite.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Rak

Posao: Jedan od turbulentnijih dana je pred vama, gde se mogu nameštati i povoljne i one manje povoljne okolnosti. Budite strpljivi, ne nervirajte se jer ne možete ništa promeniti.

Ljubav: Budite malo oprezniji i promišljeniji kada su nova poznanstva u pitanju kako biste izbegli potencijalna razočarenja.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Lav

Posao: I tokom ovog dana će ići teško, jer će konstantno iskakati problemi, vezani za međuljudske odnose, organizaciju, čak i finansije.

Ljubav: Slobodni Lavovi nameštaće vam se okolnosti za muvanje, za flert, za upoznavanje. Što je najbitnije, strasti vam neće nedostajati.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Devica

Posao: Bićete u prilici da menjate načine obavljanja određenih segmenata posla, dovešćete saradnike u red i to će se pozitivno odraziti na vašu karijeru.

Ljubav: Organizujte neko druženje, više zajedničkih aktivnosti i izlazaka i jednom rečju uživajte.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Vaga

Posao: Treba da što hrabrije prezentujete sve što ste zamislili i što želite da pokrenete a niste u potpunosti uobličili i definisali. Samo napred.

Ljubav: Odličan dan je pred vama na polju ljubavnih relacija, sve ide ka tome da se prijatno osećate i budete zadovoljni.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Odličan danje pred Škorpijama. Budite maksimalno posvećeni organizaciji posla i bavite se saradnicima na pravi način. Možete dobiti vrlo zanimljive poslovne predloge.

Ljubav: Slobodne Škorpije, ukoliko ne napravite konkretne poteze prema osobi koja vas privlači, nećete ni znati na čemu ste.

Zdravlje: Pričuvajte se fizičkih povreda, posebno ukoliko trenirate.

Strelac

Posao: Dosta naporan dan je pred Strelčevima. I dalje imate zaostale obaveze, pa ih nemojte stavljati pod tepih

Ljubav: Opušten dan na ljubavnom planu očekuje većinu pripadnika ovog sazvežđa, a može biti i koja zanimljiva situacija za novo poznanstvo.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Jarac

Posao: Odličan radni dan očekuje većinu tipičnih Jarčeva. Svu svoju energiju, iskustvo, ambiciju treba da usmerite na nove projekte i inovacije na polju posla.

Ljubav: Slobodni Jarčevi, opustite se i uživajte u novim poznanstvima. Dopustite da vas otkriju i nađu put do vašeg srca.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Pojačana poslovna aktivnost se nastavlja kod većine Vodolija, pa je savet da ne žurite jer možete zaboraviti u toj svoj brzini nešto važno da odradite, a što ćete kasnije teško moći da popravite.

Ljubav: Slobodni, neko se pojavio ko izaziva interesovanje kod vas, budite malo otvoreniji i postupite prema sopstvenoj intuiciji i osećaju.

Zdravlje: Pažljivo rukujte sa oštrim predmetima.

Ribe

Posao: Mogli biste da očekujete nečiju podršku u tome što radite, možda će vam biti potreban i neki vid usavršavanja, koji bi vam mogao biti itekako koristan u budućnosti. Iskoristite šanse koje vam se nude.

Ljubav: Radite na unapređenju postojećih odnosa, vodite priču u pravcu koji vam odgovara, budite malo više odlučniji u svojim namerama i sve ćete dovesti u ravan koja vama odgovara.

Zdravlje: Moguća nesanica.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram