Dnevni horoskop za 24. januar: Rak se zaljubljuje ozbiljno i trajno

Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 24.01.2024. Ko pod hitno treba da se pokrene, a ko ne sme da se predaje i mora ostati uporan?

Ovan

Posao: Vrlo dobar radni dan očekuje Ovnove, bilo da je reč o uspešnom rešavanju aktuelne problematike vezane za ranije prihvaćene obaveze, ili da su u pitanju inicijative za pokretanje novih poslovnih projekata.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, opustite se i uživajte. Pred vama je izuzetno povoljan dan dobro za nova poznanstva, ali i uživanje u kontaktima sa prijateljima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Neka vas ne uplaši pojačan obim obaveza danas, sve ćete uspeti da završite na vreme.

Ljubav: Potrudite se da organizujete neko okupljanje, druženje, pokrenite se, pozovite prijatelje i uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Sve je u vašim rukama, samo usmerite energiju i znanje u pravom smeru, iako bi to možda danas moglo izgledati sporo i nedostižno, ne predajte se, budite uporni.

Ljubav: Pozitivna energija i šarm kojim zračite, biće i te kako primetni tokom ovog dana u ma kojem društvu da se nalazili. Iskoristite to na pravi način i uživajte.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Rak

Posao: Budite spremni da date sve od sebe i da iznesete jak poslovni tempo koji će i danas biti prisutan.

Ljubav: Slobodni Rakovi, vreme vam je da se zaljubljujete, ovog puta ozbiljno, i trajno. Neke kockice se polako slažu.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji, više se krećite.

Lav

Posao: Možda će vam biti neophodan neki novi saradnik i novi predlozi i rešenja za nastavak posla.

Ljubav: Slobodno vreme iskoristite za priču i druženje i tako ćete otvoriti vrata do boljeg razumevanja sa osobom koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Devica

Posao: Jedan prosečan dan je pred većinom osoba rođenih u znaku Device. Logično je da se pre svega posvetite završetku ranije započetih obaveza i otklanjanju mogućih sitnih grešaka.

Ljubav: Nailazite na potrebnu pažnju i razumevanje voljene osobe, koju biste mogli da uzvratite istom merom.

Zdravlje: Hronični problemi sa kičmom.

Vaga

Posao: Svi su izgledi da Vage očekuje sasvim korektan dan da se opuštenije i bez većih izazova pozabave tekućim obavezama. Moguća je nova saradnja sa inostranstvom.

Ljubav: Slobodne Vage, sa osobom preko posla ili koju ste upoznali na nekom putu imaćete česte razgovore koji vam prijaju. Moguće je da je to neko ko je iznenada zakoračio u vaš život i doneo vam pozitivnu energiju i dobar emotivni podsticaj.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Ghislain & Marie David de Lossy / ImageSource / Profimedia

Posao: Škorpije, sada je pravi moment da neke značajnije promene na bolje pokrenete kada je posao u pitanju. Ne štedite ni truda ni energije.

Ljubav: Suočavanje sa iskušenjima na bazi strasti za Škorpije je pravi izazov. Danas vas to možda očekuje na poslu.

Zdravlje: Osetljivost bubrega.

Strelac

Posao: Nastavlja se period pojačanog tempa rada i povećanog obima obaveza na poslovnom planu pred tipičnim predstavnicima ovog sazvežđa, pa je potrebno da i danas dobro zasučete rukave i krenete u nove radne pobede zauzimajući što je moguće pozitivniji stav.

Ljubav: Jedna izvesna doza umerenosti i suptilnosti potrebna vam je danas na polju ljubavnih relacija, ukoliko želite da izbegnete potencijalne komplikacije.

Zdravlje: Napravite balans između obaveza i odmora.

Jarac

Posao: Nije loš dan za one Jarčeve koji su zadovoljni aktuelnom poslovnom pozicijom, neke poteškoće u dosadašnjim načinima rada mogle bi da se reše kroz neku novu saradnju ili uz nečiju pomoć.

Ljubav: Opuštanje vam je potrebno kada je ljubav u pitanju, zato se potrudite da uradite sve što je do vas kako biste se bolje i zadovoljnije osećali.

Zdravlje: Pad energije.

Vodolija

Posao: Očekuju vas brojni izazovi a posebno su naglašene brze i iznenadne promene planova što će vam dodatno zakomplikovati današnji raspored.

Ljubav: Pozitivne ljubavne vibracije dopiru do vas već neko vreme sa više strana. Fokusirajte se na osobu koja je vašem srcu najbliža.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima, relaksirajte se.

Ribe

Posao: Treba da se vratite korak unazad, proverite svoje planove, napravite promene ukoliko je to potrebno, isproveravajte dokumentaciju.

Ljubav: Usmerite energiju na neke nove osobe u vašoj blizini, preko njih poboljšavate generalno vaš status u društvu.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram