Nedeljni horoskop od 22. do 28. januara: Blizanci zavode, Škorpije shvataju, a ova tri znaka baš imaju sreće

Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Otkrijte šta su vam zvezde pripremile za poslednju nedelju januara.

Prema rasporedu nebeskih tela, najsrećniji znakovi Zodijaka biće Bik, Jarac i Vodolija, ali to ne znači da će ostalima ići loše.

Ovan

Ljubav: Sve više ćete se baviti svojim društvom, premda nećete zanemariti ni voljenu osobu. Ipak, što se emocija tiče, proradiće vaša društvena faza. Mnogi neće razlikovati ko je ko jer će celu ekipu doživljavati kao jednu celinu. Pazite.

Posao: Neki će umišljati da mogu više nego što zaista mogu. Otuda će se suočiti sa određenim frustracijama. Važno je biti realan i postaviti ciljeve na zreo način. Oni koji u tome uspeju kretaće se prema dobrim rezultatima.

Zdravlje: Ne budite preveliki materijalista.

Bik

Ljubav: Povezanost s voljenom osobom biće jaka u dalekim i neobičnim temama. Pred vama su dani u kojim ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, a to će vas oboje ispunjavati. Oni koji su još sami tražiće osobu iz svojih snova.

Posao: Delovanje iz senke činiće vam se kao najbolja varijanta rada. Zato ćete sve činiti mirno, bez previše atrakcija. Uživaćete u sitnicama. Neki će svoje ambicije svesti na realnu meru i to će im prijati. Biće i onih koji će vagati svoja postignuća iz prošlosti.

Zdravlje: Mogući su erotski snovi.

Blizanci

Ljubav: Uglavnom ćete igrati na kartu zavođenja, erotike i seksa. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate malo više razgovarati s drugom stranom, naići ćete na nerazumevanje i haos. Zato ćutite i jednostavno volite.

Posao: Vaši poslovi sada kreću jednim novim pravcem koji možda nije bio očekivan. Budite spremni na još poneko iznenađenje jer će vam ono doneti priliku za razvoj vaše vlastite kreativnosti. Biće i invencija.

Zdravlje: Ko može, neka putuje. Makar na izlet.

Rak

Ljubav: Ovih dana ljubav biste mogli naći na putovanju ili krećući se van uobičajenih ruta. Za neke bi to mogla biti i ljubav iz snova. Ipak, ne žurite, jer ako sve počne prenaglo, tako bi se moglo i razvodniti. Idite polako, pa će sve biti stabilnije.

Posao: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te sveže ideje. Vaša disciplinovanost, predanost i energija biće zarazni. Neki će pokrenuti kolege oko sebe.

Zdravlje: Neki menjaju frizuru.

Lav

Ljubav: Bićete usmereni na nove ljude i nova poznanstva, ali i dalje postoji mogućnost provokacija pa i rasprava koje vam ne idu naruku. Radi se o tome da trebate paziti kako komunicirate. Zato se ne zalećite. Budite taktični i uviđavni.

Posao: Maštaćete o boljem poslu i većim poduhvatima. Kad se trgnete, brzo ćete se spustiti na zemlju. Važno je biti realan i postaviti ciljeve na zreo način. Oni koji u tome uspeju kretaće se prema dobrim rezultatima. Samo treba više strpljenja.

Zdravlje: Budite taktični sa šefovima.

Devica

Ljubav: Vaše ljubavne dogodovštine i lovačke priče postaće sve popularnije, a vi osoba bez koje se u društvu ne može. Svaki dan događaće se nešto što će vam buditi osećanja i činiti vaš privatni život ispunjenim. Bićete jako zabavni drugima.

Posao: U trenucima kad osećate povećan pritisak na temu rokova posla pozovite se na svoja prava. Tako ćete stvari usmeriti u pozitivnom pravcu i izbeći nepotrebne rasprave. Ne zavaravajte se da vas vole, njima je do toga da vas koriste.

Zdravlje: Imajte mere u svemu.

Vaga

Ljubav: Privlačiće vas mogućnost ljubavne veze sa uglednom osobom, ali strasti vam neće dati mira da biste funkcionisali taktično. Vodićete u sebi jaku borbu između razuma i osećanja. Bilo bi bolje povesti za za razumom, bar zasad.

Posao: Šta god se nađe na dnevnom redu, vi ćete biti glavni pokretač cele stvari. Uz to će ići i određeni napori, pa i stresovi. Imaćete energije za dvoje, pa vam ništa neće biti teško. Vaši potezi dobiće na značaju, a vaš ugled će porasti.

Zdravlje: Pazite da ne pregorite.

Škorpija

Ljubav: Kroz priču i neočekivano druženje vi biste mogli otkriti sebe i stići do važnih privatnih spoznaja. Zato ne potcenjujte nijedan razgovor, niti jednu neobaveznu kafu. Sve je otvoreno i moguće. Potrebno je samo biti budan. Oni u vezama biće na distanci.

Posao: Umišljenost nekih ljudi ići će vam na živce, ali ne reagujte ako to baš nije nužno. Iznutra će vas sve vući da se posvađate, ali to ne bi ispalo dobro. Radite svoj posao i ne komentarišite tuđi. Doći će vreme kad će se sve pokazati kroz rezultate.

Zdravlje: Vežbajte jogu.

Strelac

Ljubav: Prihvatićete ono što imate i što živite. S takvim zrelim pristupom počećete da uživate u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovaraće svima onim koji su u dužim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.

Posao: Bez obzira na stres, vaša uverljivost kojom ćete zračiti omogućiće vam da utičete na druge. Ako nekog treba da pridobijete, vrlo je verovatno da ćete u tome uspeti iznad očekivanja. Pokažite što znate i ne zaustavljajte se dok ne postignete cilj.

Zdravlje: Ne zaboravite na redovnu relaksaciju.

Jarac

Ljubav: Malo je toga što bi u ovim izazovnim danima moglo smiriti vaše emocije. Bacaće vas tamo-vamo, a vi budite dovoljno čvrsti i hladni da odolite iskušenjima naglih reagovanja zbog kojih bi vam kasnije moglo biti žao. Čekajte.

Posao: Komuniciraćete sa saradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće obojeni stresom. Prihvatite to kao borbu.

Zdravlje: Neki će osmisliti sasvim novi plan.

Vodolija

Ljubav: Verovatno vam je već dosta svojih vlastitih ljubavnih očekivanja, pa ćete ili sve preokrenuti, ili svesti na realnu meru. Istina je da će vam nedostajati atrakcija, ali život donosi neka rešenja koja se tek kasnije pokažu kao najbolja. Budite otvoreni za to.

Posao: Vreme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako se pak želite upustiti u nešto veće, atraktivnije ili zahtevnije, ovo nisu dobri dani za tako nešto. Možete planirati. Ništa više od toga.

Zdravlje: Moguće su glavobolje. Opustite se.

Ribe

Ljubav: Osećaćete sreću u svom srcu zbog stvari koje su vam drage, biće ugodnih zabava po vašoj meri, a neće izostati ni susreti sa dragim osobama. Pred vama su bogati društveni dani. Budite otvoreni, imajte povjerenja u one koji vas vole i bit ćete zadovoljni.

Posao: U situacijama kad osećate povećan pritisak od nadređenih pozovite se na svoje znanje i stručnost. Tako ćete stvari usmeriti u konstruktivnom pravcu i izbeći nepotrebne rasprave. Ne zavaravajte se da vas vole, njima je do toga da vas koriste.

Zdravlje: Budite realista, piše atma.hr.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram