Dnevni horoskop za 24. 9: Bikovi da se spreme za susret sa starom simpatijom

dnevni horoskop
Foto: Jackson Lee / Splash / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 24. septembar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Odličan dan je pred Ovnovima da se maksimalno pokrenu i fizički aktiviraju i napune baterije za naredni period.

Ljubav: Dan sličan prethodnom očekuje vas na ljubavnom planu, bez naznaka nekih preokreta.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Solidan dan imaće tipični Bikovi da se u prilično opuštenoj atmosferi dobro organizuju i pripreme za naredni poslovni period.

Ljubav: Posebnu pažnju obratite na eventualni susret sa starom simpatijom ili dragom osobom koju duži period niste videli, a koja bi vas mogla baciti u ozbiljnu dilemu.

Zdravlje: Mogući bolovi u kostima.

Blizanci

Posao: Solidan dan je pred Blizancima da još jednom polako, bez žurbe preispitaju sve okolnosti vezane za pokretanje nekih novih ideja, projekata.

Ljubav: Pozitivne okolnosti na polju ljubavnih relacija valjalo bi iskoristiti pre svega da započnete neku novu priču ili postojeće stanje partnerskih veza podignete na viši nivo.

Zdravlje: Moguće respiratorne infekcije.

Rak

Posao: Dosta miran i opušten dan je pred Rakovima, tako da se očekuje da svoje zacrtane obaveze privedu kraju na zadovoljavajući način. Ne dozvolite samo da se fizički premorite.

Ljubav: Miran i opušten dan mogli biste da očekujete na vašem ljubavnom polju tokom ovog dana.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Za većinu Lavova ovaj dan donosi nešto niži nivo energije, ali ipak je realno da ostvarite sve zacrtane obaveze. Prijao bi vam i neki vid rekreacije.

Ljubav: Povoljan dan mogli biste da očekujete na polju ljubavnih relacija, pod uslovom da ste spremni da korigujete svoja previsoka očekivanja.

Zdravlje: Moguće blaže reumatske tegobe.

Devica

Posao: Dosta vremena i energije Devicama bi moglo danas da oduzme sređivanje nekih zaostalih sitnica iz prethodnog perioda. Ipak, vi uvek spremno dočekujete nadolazeći poslovni ciklus.

Ljubav: Posebno je važno da u sferi ljubavi mnogo ne zanovetate i ne opterećujete sebe i voljenu osobu nekim manje bitnim stvarima. Budite opušteniji.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Vaga

Posao: Drugi dan vikenda Vage bi trebalo da iskoriste i uživaju u opuštanju i odmoru, a poslovne aktivnosti ostave po strani.

Ljubav: Vreme je da pokrenete bar jedan direktan ljubavni potez. Od čekanja da će se nešto samo od sebe pokrenuti nema ništa.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Većina Škorpija ima realne šanse da sve postigne – ako se dovoljno dobro organizuje. Nemojte se preforsirati, potreban vam je i odmor.

Ljubav: Što zbog opterećenosti obavezama, što zbog umora, tek nećete biti baš u svom elementu danas. Možda vas druga strana pokrene.

Zdravlje: Fizički umor.

Strelac

Posao: Odličan dan je pred Strelcima da se posvete nekoj fizičkoj aktivnosti, posebno ukoliko ste ovih dana zbog obaveza bili inertni.

Ljubav: Potrudite se da budete što precizniji i konkretniji u namerama i potezima prema osobi koju ste nedavno upoznali da ne dođe do zabune.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Bavljenje uobičajenim fizičkim poslovima suštinski nikada nije problem za tipične Jarčeve, pa će tako biti i tokom ove nedelje.

Ljubav: Rutina i te kako pogoduje vašem ljubavnom životu, bilo u formalnom ili neobaveznom smislu, pa eto jednog dana za opuštanje.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Danas biste mogli da proverite načelne dogovore sa najbližim saradnicima i tako se pripremite za još jedan vrlo aktivan period pred vama.

Ljubav: Uz malo više truda imate solidne šanse da uspete u vašim osvajačkim namerama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Bez žurbe i forsiranja bilo kakvih aktivnosti koje vam ne odgovaraju danas. Posvetite se sebi i pokušajte da se dobro odmorite.

Ljubav: Ovaj dan može biti veoma značajan za rešavanje sitnijih dilema koje imate u vezi svojih osećanja prema osobi koja egzistira u vašem ljubavnom životu.

Zdravlje: Odlično.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram