Dnevni horoskop za 24.8: Lavovi, polako sa novom simpatijom

Kendal Džener plaža
Kendal Džener, Foto: Ciao Pix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 24. avgust 2021. godine.

Ovan

Posao: Najtipičniji predstavnici Ovnova, danas bi trebalo da nastave gde su juče stali na polju posla. Preduzimljivo, liderski i posebno angažovani.

Ljubav: Najverovatnije ne veliko, ali jedno prijatno iznenađenje možete očekivati tokom ovog utorka na ljubavnom planu.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Nema bitnijih promena na polju profesionalnih aktivnosti ni tokom ovog utorka. Većinu Bikova danas očekuju vrlo slične i standardne poslovne okolnosti.

Ljubav: Ako ste zadovoljni situacijom na ljubavnom polju danas nema razloga da se bilo šta bitno poremeti. Provedite što više vremena sa dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Vrlo dobra radna atmosfera i visok nivo profesionalnosti pratiće danas tipične Blizance. Preduslov je da se ne rasplinete na više strana.

Ljubav: Pokušajte da uklopite poslovne obaveze sa ljubavnim, samo tako ćete izbeći potencijalno nezadovoljstvo druge strane.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Ovo nije povoljan dan da Rakovi insistiraju na bilo čemu na poslovnom planu. Čeka vas dosta nerazumevanja od strane saradnika, stoga se držite već započetih aktivnosti i privodite ih kraju.

Ljubav: Dosta sitnih razloga za nervozu doprineće da tokom ovog dana nemate dovoljno strpljenja i razumevanja za suptilna delovanja u sferi ljubavi.

Zdravlje: Pad energije.

Lav

Posao: Lavovi bi trebalo danas da budu vrlo uspešni u realizaciji već dogovorenih planova. Ne očekuju vas veći izazovi.

Ljubav: Nemojte se zaletati u vezi nove simpatije koja vam već neko vreme privlači pažnju. Dobro proanalizirajte sve detalje.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Devica

Posao: Bićete u mogućnosti da pravilno odreagujete, da dobro procenite situacije i prepoznate prave prilike. Samo napred.

Ljubav: Bez nekih značajnijih preokreta i konkretnih akcija na vašem ljubavnom horizontu danas, što baš i neće da se svidi drugoj strani.

Zdravlje: Uradite preventivne lekarske preglede.

Vaga

Posao: Vage i danas očekuje prilično veliki obim profesionalnih obaveza, uz moguću pojavu neočekivanih dodatnih zadataka. Bez panike, uz dobru organizaciju sve stižete.

Ljubav: Potrudite se da danas budete malo drugačiji i fleksibilniji, draga osoba će svakako umeti da ceni vaš trud.

Zdravlje: Pad energije.

Škorpija

Posao: Još jedan vrlo uspešan radni dan nalazi se pred većinom Škorpija, što bi na delu trebalo da potvrde i konkretni rezultati.

Ljubav: Nešto više preduzimljivosti ne bi vam škodilo na ljubavnom planu, pre svega kada je u pitanju novo fino poznanstvo.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Moguća je pomoć od nekog prijatelja, pripazite se donošenja naglih poslovnih odluka.

Ljubav: Dajte svoj doprinos, unesite dovoljno vedrine kako bi proveli što uzbudljivije zajedničke trenutke.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Jarac

Posao: Ukoliko budete u svom ritmu, stabilnom, polako, bez žurbe, onda većina Jarčeva tokom ovog radnog dana ne mora da strepi od neprijatnih iznenađenja u sferi posla.

Ljubav: Odgovaralo bi vam veće opuštanje tokom ovog utorka u sferi ljubavi. Učinite sve što je do vas.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Vodolija

Posao: Povoljnije profesionalne okolnosti i danas mogu očekivati i najtipičniji predstavnici Vodolija, posebno u tehničko – organizacionom segmentu posla. Ne očekuju vas veće prepreke.

Ljubav: Odličan je dan za opuštanje, maštanje, uživanje u svim onim lepim, nežnim trenucima koje ljubav nosi sa sobom. Iskoristite ih na pravi način.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Ribe

Posao: Solidan radni dan je pred Ribama, a moguće je da vas očekuju i neke povratne informacije vezane za važan poslovni dogovor.

Ljubav: Nešto niži nivo razumevanja možete očekivati sa druge strane, pa pokušajte da strpljenjem i razgovorom razrešite eventualne nesporazume.

Zdravlje: Odlično.

***

Bonus video: Joga lica za početnike

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram