Sezona Device od 23. 8. nosi sudbinske promene za svaki znak

sezona device
Sezona Device; Foto: A. Wälder / Panthermedia / Profimedia

Od 23. avgusta nas očekuju sudbinske promene. Sezona Device donosi kardinalne promene i u karijeri i na emotivnom planu.

Ove godine sezona Device – koja traje od 23. avgusta do 22. septembra – doneće intenzivne promene koje će vas uzdrmati do temelja, piše Luftika. Promenljivi Veliki krst pokrenuće vas da preduzmete konkretne akcije da se oslobodite zastarelih pogleda i filozofije sa namerom da otvorite um ka novom načinu razmišljanja.

Ova energija se javlja između Sunca i Device, Neptuna u Ribama i čvorova sudbine koji se nalaze na mesečevoj osi Blizanci-Strelac. Donosićete odluke vezane za vaše karijere i odnose – što znači da se krećete ka svojoj unapred određenoj sudbini u ovim oblastima svog života u narednih 30 dana.

Emocije će biti pojačane, dok birate da slušate i krećete se prema želji svog srca, umesto prema onome što je razumno, logično i praktično.

Ovan

Lako je izgubiti se u svakodnevnim aktivnostima. Umesto da se fokusirate na svakodnevne događaje koji će se dogoditi, dozvolite sebi da vidite širu sliku. Iskorak iz rutine pomoći će vam da jasnije sagledate odnose i situacije – ako se distancirate od određenih stvari.

Bik

Vi niste od onih koji preuzimaju mnogo emocionalnih rizika. Ali to vas neće sprečiti da se prepustite i dozvolite sebi da skočite u nepoznato – sve dok su potezi proračunati. Ovo će vam omogućiti da budete ono što jeste što je neverovatna stvar.

Blizanci

Kod kuće se osećate prijatno, što znači da ćete planirati okupljanja u svom stanu umesto u lokalnom baru. Večera ili žurka u stanu biće super zabavna sa vašim prijateljima, sve dok igrate igru Istine ili delite tajne.

Rak

Tračevi koje čujete su izuzetno snažni. I, vaš um postaje pretrpan od slušanja. Ne učestvujte u drami. Držite svoju energiju odvojeno od negativnosti kako biste bili mirni i opustili se u predstojećim danima. Takođe, za održavanje bliskih odnosa.

Lav

Vreme je da se fokusirate na svoje finansije. To znači pokretanje budžeta od kojeg se zaista možete izdržavati. Sve dok ostanete čvrsto na tlu moći ćete da uštedite pare za crne dane (koji uskoro dolaze) i kupiti luksuzne stvari za kojima očajnički čeznete.

Devica

Srećan rođendan, Device! Zakoračili ste u centar pažnje, osećajući se pomalo stidljivo. Ne bežite od pažnje, uživajte. Dozvolite prijateljima da vas razmaze i da se prema vama ponašaju ljubazno na vaš poseban dan. Na kraju krajeva, vaš solarni povratak će postaviti pozitivnu vibraciju za predstojeću godinu.

Vaga

Svakog dana odvojite nekoliko minuta za meditaciju i usredsredite se. Ovo će vam omogućiti da se osećate mirno i osveženo tokom intenzivnih trenutaka koji će vam se dogoditi. Na ovaj način ćete se osećati kao da ne morate toliko da se opterećujete zbog minimalnih problema.

Škorpija

Ne morate da se svakodnevno družite sa prijateljima da biste se osećali kao da ste deo društvene scene. Pravite planove kako da kvalitetno provedete vreme zajedno.

Strelac

Pokušajte da pronađete ravnotežu između radnih dana i letnje zabave kako biste uživali u sezoni i bili prisutni na poslu. Moći ćete da uživate u plodovima svog rada, a da ne upadnete u nevolje na poslu.

Jarac

Prošetajte divljom stranom kako bi vaš um bio slobodan i uključite se u misli koje su izvan vaše zone udobnosti. Ovo će vam omogućiti da se otvorite novim mogućnostima, kao i da sagledate situaciju iz drugačije perspektive. Sada rastete, uživajte u veličanstvenoj transformaciji.

Vodolija

Iskoristite narednih 30 dana za preuzimanje svojih kreditnih kartica, studentskih kredita, otplate stanarine i računa ili bilo kakvih dugoročnih dugova. Raščišćavanje vaše finansijske nereda pomoći će vam da izgradite jače temelje u sadašnjosti, za čime trenutno čeznete.

Ribe

Ovog meseca vam partnerstva postaju sve važnija. Svi sa kojima se susretnete moći će da vide vašu slađu stranu, jer želite da rešite probleme kako biste stvorili bolje odnose sa onima do kojih vam je stalo. To će razviti odnos i podići ga na bolje nivo.

***
Bonus video: Kako do pozitivnih misli

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram