Dnevni horoskop za 24. 4: Blizanci postavljaju nevaljala pitanja

Iz filma "Crazy, stupid, love"; Foto: Photo courtesy of Warner Bros. P / PictureLux / Profimedia

Pogledajte kakve su vam izazove zvezde spremile za 24. april 2020.

Ovan

Pojačana potreba da razmenjujete ideje i  misli obeležiće današnji dan. Najviše ćete pričati o sebi i sopstvenim potrebama, pa slušajte šta imate da kažete.

Bik

Pazite se troškova i nepromišljenih obećanja. Emotivne odnose shvatate olako, a partnerovu energiju teško pratite.

Blizanci

Danas ne prestajete da pričate i nemate čak ni kontrolu nad mislima. Očekujete da dobijete odgovore na neka škakljiva pitanja vezana za partnerske odnose.

Pročitajte još:

Rak

Moraćete da se posvetite nekim aktivnostima koji ne uključuju preterano razmišljanje. Neko vas provocira, pa ne reagujte odmah.

Lav

Vaša nestrpljivost se  danas najbolje vidi i to na sitnicama. Moraćete da usporite ako želite da dobijete sve što želite.

Devica

Radite nekoliko poslova u isto vreme, na taj način pokušavajući da ubrzate sve i postignete što više. Emotivne odnose držite na distanci.

Vaga

Ne vidite jasno svoje kreativne potencijale jer se plašite da niste dovoljno dobri i da nećete postići uspeh koji ste zacrtali. Moraćete nečega da se odreknete da biste uspeli.

Škorpija

Očajavate jer se ništa ne odigrava kako ste zamislili. Sukobi na poslu i vaše ishitreni zaključci vas vode u dublje nesporazume koji mogu da se protegnu i na sledeću nedelju.

Strelac

Moraćete da promenite nešto u planovima i da zakinete sebe poprilično. Na trenutak ćete biti razočarani, ali ne i demotivisani da napredujete.

Jarac

Povešće se veoma inspirativan razgovor između vas i partnera koji će pokrenuti konačnu promenu. Bilo bi dobro da tokom razgovora sugestije ne shvatate previše lično.

Vodolija

Sve je trenutno u znaku saradnje i iskrene razmene. Potrudite se da pružite drugima onoliko koliko očekujete i za sebe.

Ribe

Dogodovštine iz prethodnih dana vam drže osmeh na licu. Prihvatate sve izazove situacije u kojoj se nalazite i lakše se snalazite.