Dnevni horoskop za 24.3: Ribe pred ljubavnim izazovom

Foto: Credit line: kpa Publicity / United Archives / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 24. mart 2023. godine.

Ovan

Posao: Za većinu Ovnova kraj radne sedmice donosi opušteniji ritam ali i odlične rezultate na poslovnom planu. Povoljan je da za finansijske transakcije.

Ljubav: Bezmalo sve okolnosti na polju emotivno – ljubavnih odnosa tokom ovog dana trebalo bi da vam ide u prilog. Uživajte u svemu što vas čini zadovoljnim u sferi ljubavi.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Bik

Posao: Na kraju radne sedmice, tipični Bikovi imaće dovoljno razloga za zadovoljstvo postignutim rezultatima. Vaš trud i naporan dan daju vidljive rezultate.

Ljubav: Sva vaša današnja pažnja na polju ljubavnih relacija valjalo bi da bude usmerena ka dragoj osobi i uživanje u zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Više lepih stvari koje su se najtipičnijim Blizancima desile prethodnih dana u sferi posla, na kraju radne sedmice trebalo bi da zaokruže promocijom novih ideja.

Ljubav: Ovaj petak nije povoljan za konkretne ljubavne akcije, ali svakako može biti interesantan za obostrani pretres aktuelnog partnerskog stanja.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Opuštena završnica ove radne sedmice je pred Rakovima, imaćete dosta razloga da budete zadovoljni.

Ljubav: Druga strana mogla bi da se oseti pomalo zapostavljeno, pa ne bi bilo loše da odvojite malo vremena za ljubavnu sferu, kako bi izbegli oštrije kritike.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Vrlo dobre poslovne okolnosti trebalo bi da prate Lavove na kraju radne sedmice. Fino poentirajte i ne žurite sa počinjanjem novih projekata. Vikend je pred vama, ništa neće pobeći.

Ljubav: Bilo bi lepo da relaksirano provedete dan u sferi ljubavi, ukoliko nemate neki konkretniji predlog za akciju.

Zdravlje: Osim variranja krvnog pritiska, nema drugih upozorenja.

Devica

Posao: Poslednji radni dan u sedmici može biti veoma povoljan za većinu Devica naročito ako imaju u vidu privođenje kraju nekih timskih poslovnih projekata.

Ljubav: U najavi potencijalnih dešavanja na polju ljubavnih odnosa, nema nagoveštaja krupnih promena. Ovaj petak biće sličan prethodnim danima.

Zdravlje: Povedite računa o ishrani.

Vaga

Posao: Potencijalno odličan radni dan imaće najtipičniji predstavnici znaka Vage, naročito ako su angažovani na polju kreativnih delatnosti.

Ljubav: Evo dana sa povoljnom klimom u sferi ljubavi, kako za upoznavanje potpuno nove osobe, tako i za konkretnije poteze prema osobi koja vam je već neko vreme simpatija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Bar jedan važan razgovor i poslovni dogovor čeka vas na kraju ove radne sedmice.

Ljubav: Bilo bi lepo da budete otvoreni za razgovore i dogovore i na polju ljubavnih relacija, jer nije isključeno da vas zanimljivim predlogom prijatno iznenadi draga osoba.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Evo jednog dana da većina Strelčeva prilično relaksirano obavi sve profesionalne obaveze bez frke i tenzije.

Ljubav: Budite svoji, ali nemojte stvari posmatrati isključivo iz svog ugla. Pokažite razumevanje za drugu stranu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Završetak radne sedmice trebalo bi da bude za Jarčeve kud i kamo bolji od očekivanog, ili tačnije rečeno – sa vidnije boljim rezultatima na poslovnom planu.

Ljubav: Povoljne su okolnosti ukoliko ste planirali sprovođene nekog konkretnog poteza kada je novo poznanstvo u pitanju.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Nekoliko veoma dobrih vodolijskih poslovnih poteza može na najbolji mogući način začiniti ovu radnu sedmicu, na zadovoljstvo i vas i vaših nadređenih.

Ljubav: Za očekivati je vrlo skromno angažovanje u sferi ljubavi, bez obzira što ima potencijalnih simpatija u vašem bližem okruženju.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Ribe

Posao: Poslednji radni dan u sedmici na simboličan način može označiti i kraj jedne poslovne etape, kod većine Riba.

Ljubav: Na vašem ljubavnom horizontu ima zanimljivih novih simpatičnih lica. Uzmite ih u razmatranje, ali pre toga proverite ima li zaostalih manjih ili većih repova iz prošlosti.

Zdravlje: Preventivno delujte na zaštiti grla i disajnih puteva, prenosi astroputnik.com.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram