Ljubavna veza s osobom rođenom u ovom znaku je brutalna bitka s vatrom

Horoskop
Foto: Supplied by LMKMEDIA / ipa-agenc / IPA / Profimedia

Ništa ga neće sprečiti u nameri da vas osvoji.

Problem je u tome što se brzo zaljubi i još brže odljubi. Očaravajuće ga je gledati i toplina vas toliko privlači da želite prići jako blizu, ali ako niste pažljivi, koža počinje da gori! Više nego bilo koji drugi znak, on više pada na potencijal koji vidi u osobi, a ne na stvarnu osobu. Ako se dogodi da se Ovan zaljubi u vas i uspete zadržati njegovo interesovanje, njegova ljubav je zaista bez premca i neobuzdana.

Ovan je pod vladavinom elementa vatre i planete Marsa i njihova priroda je strastvena, dominantna, a ponekad čak i zapovednička. Oni su uvek spremni za bitku, bilo da se radi o prijateljskom takmičenju u sportu, ostvarenju željene promocije ili želji njegovog srca.

Oni ne beže od izazova. U stvari, Ovan žudi za izazovima. Ukoliko mu je nešto teško da dostigne, to samo povećava njegovo interesovanje.

Problem je u tome što se brzo zaljubi i još brže odljubi. Oni će juriti za vama do kraja sveta, ali nakon što pokažete svoje interesovanje u istoj meri, počinju da se ponašaju slično kao dete u prodavnici slatkiša: zanima ga sve i jednostavno se ne može odlučiti za samo jedan komad.

Za Ovna, familijarnost može dovesti do nezainteresovanosti. Munja nove ljubavi u potpunosti ga zaslepljuje i zaboravlja na činjenicu da sve što sija nije zlato.

Muškarci i žene u znaku Ovna ponekad se kreću tako brzo da ne mogu uopšte shvatiti s kim imaju posla.

Nije ga lako zadržati, to je kao da pokušavate da prikujete oblak.

Poput dobrog vina, većina Ovnova ima bolje odnose u zrelijim godinama. To znači da iz mladosti često imaju veliku evidenciju davanja i primanja slomljenih srca.

Iako mnogi vole da ukažu na neke sebične sklonosti Ovna, oni su takođe jako topli. Imaju neverovatno toplo srce i tendenciju da vide najbolje u drugima, čak i kada svi dokazi govore suprotno.

Kada se zaljube u nekog i njihov partner uspe da zadrži stvari svežim i dovoljno zanimljivim, oni su žestoko odani partneri.

Ako kod Ovna vodi tamna strana postoji veliki potencijal za bes i ispoljavanje agresije. Oni mogu da pokušaju da upravljaju svakim aspektom partnera i pobesne kad on ne želi da se drži njihovog plana. Imaju malo kontrole nad svojim emocijama i tendenciju da za sobom ostave slomljena srca i potpunu destrukciju.

Njima treba fizički dodir, ali nisu skloni čednim igrama. Morate biti hrabri i direktni ukoliko želite da ih zainteresujete.

On se baca odmah na stvar i pokazuje da vas želi. On želi da se izgubi u vama i dovesti vas do toga da se i vi izgubite u njemu. Njegova strast može biti toliko intenzivna da vas može uplašiti.

Kada dominira njegova tamna strana, Ovan se ponaša kao dete koje plače usred noći za flašicom i budi svoje vrlo umorne roditelje. To nije svestan sebičan plan, već inherentna potreba koja je top prioritet.

Oni žele ono što žele, kada to žele i uglavnom nemaju previše obzira prema onome ko se nađe na putu prema ostvarenju te želje.

Njegovi partneri će se izgubiti u svojoj strasti svedočeći iskonskim potrebama Ovna koje samo njihovi partneri mogu ispuniti.

Dinamična energija Ovna vapi za pažnjom. Teško mu je odoleti. On je privlačan, zabavan i voli dobar provod. On je zaista zainteresovan za vas i postavlja pitanja koja se niko drugi ne usuđuje da pita.

On je jedan od retkih znakova koji vas istovremeno može privući jako blizu, a da u isti mah jedva čekate da se oslobodite, piše Atma.hr.

***

Bonus video: Vuk i Dimitrije ocenjuju MAC autfite bez dlake na jeziku – ovo morate da čujete

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram