Dnevni horoskop za 24. 2: Vodolije da se dovedu u red

dnevni horoskop
Foto: David Becker / Getty images / Profimedia

Pročitajte šta nam poručuju zvezde za 24. februar 2021. godine.

Ovan

Posao: Još jedan vrlo uspešan dan je pred većinom Ovnova. Uključite svoje radne motore na maksimum, ali se nemojte rasplinuti na više strana.

Ljubav: Bilo bi dobro da se držite osnovnih odgovarajućih načela i na polju ljubavi, ali ipak budite pripravni da inicijativu prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Sve je na visokom nivou kod Bikova počev od radne energije preko elana, tako da za vas i ovog dana nema prepreka kada su poslovni izazovi u pitanju. Samo napred.

Ljubav: Ukoliko ste postavili stvari na svoje mesto i dovoljno razmislili o budućim potezima, onda hrabro krenite ka novim ljubavnim izazovima.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Bilo da je reč o starim nedovršenim projektima ili da su u pitanju potpuno nove ideje, imate vrlo dobru priliku da uspešno pokrenete bar jednu inicijativu.

Ljubav: Potencijalne nesuglasice najbolje ćete izgladiti poklonivši dragoj osobi neki fini znak pažnje.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Rak

Posao: Izuzetno vredni i profesionalno angažovani danas bi trebalo da budu tipični predstavnici astrološkog znaka Raka.

Ljubav: Bez bitnijih promena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na prethodni dan. Uglavnom ustaljeni ritam i uobičajena dešavanja.

Zdravlje: Osetljivost želuca i sistema za varenje, pišu na sajtu Astroputnik.

Lav

Posao: Nema razloga da se danas Lavovi ne pozabave pokretanjem neke nove poslovne inicijative, pa eto prilike za dodatnim angažovanjem i dokazivanjem. Hrabro napred.

Ljubav: Bezmalo sve u sferi ljubavi tokom ovog dana možete i ostvariti, tako da se očekuje da bar jednu ljubavnu akciju uspešno sprovedete u delo.

Zdravlje: Pozabavite se doziranim konzumiranjem hrane i pića.

Devica

Posao: Kontinuitet i priliv radne energije biće i tokom ove srede na sasvim zadovoljavajućem nivou, pa se ne očekuju veći problemi u realizaciji zacrtanih obaveza.

Ljubav: Moguće je sasvim novo poznanstvo, pa eto prilike da se uživate u neobaveznoj i opuštenoj priči, flertu.

Zdravlje: Prokontrolišite neku od žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Vaga

Posao: Sticaj pozitivnih okolnosti Vagama daje široko polje za bezmalo sva poslovna angažovanja, samo je akcenat na odrađivanju jedne po jedne obaveze, nikako više stvari paralelno.

Ljubav: Realno je očekivati da budete prijatno iznenađeni predlogom ili idejom o zajedničkim akcijama sa dragom osobom. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Fokus bi i ovog dana Škorpijama mogao da bude malo slabiji, pa vodite računa o potencijalnim greškama i sitnim propustima.

Ljubav: Nije loš dan da se ozbiljno zapitate šta hoćete i koliko je sve realno ostvarljivo. Vrlo interesanti zaključci vas čekaju ako se pozabavite ovim ljubavnim pitanjima.

Zdravlje: I dalje su moguće alergijske reakcije kože.

Pročitajte još:

Strelac

Posao: Još jedan vrlo dobar dan je pred Strelcima. Posebno široko polje delovanja danas imaće oni predstavnici koji se više kreću i dolaze u češći kontakt sa osobama koje imaju veze sa inostranstvom.

Ljubav: Gledate napred i želite napred na svom ljubavnom putu, pa imate priliku da nekim konkretnim predlogom iznenadite dragu osobu.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Dosta naporan dan je pred Jarčevima, ali zahvaljujući marljivom radu i dobroj energetskoj potpori trebalo bi da se sa svim izazovima izborite na zadovoljavajući način.

Ljubav: Bilo bi mudro da strpljivo saslušate drugu stranu, bez ulaska u neke ozbiljnije bespotrebne rasprave.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Vodolija

Posao: Još jedan u nizu veoma uspešnih dana je pred Vodolijama, pa se očekuje da sive ćelijice rade maksimalnim kapacitetom. Samo napred.

Ljubav: Vreme je da neke stvari dovedete u red, na neke stavite tačku, pa evo prilike da se pozabavite aktuelnom ljubavnom situacijom.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Ribe

Posao: Motivacija i energija neće biti problem Ribama ni ove srede, ali određeni problemi mogu se pojaviti u sferi komunikacije i promene već dogovorenih planova.

Ljubav: Bavljenje sopstvenim razmišljanjima i očekivanjima, kao i konačno raščišćavanje sa prošlošću trebalo bi da bude osnovni motiv Ribama kako bi mogle da se okrenu planovima za budućnost.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram