Dnevni horoskop za 24. 12: Blizanci uživaju u flertu

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 24. decembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Nastavite tamo gde ste stali prethodnog dana. Bez većih prepreka i problema trebalo bi da izađete na kraj sa današnjim poslovnim obavezama. Za neke veće poduhvate svakako nailazi bolji period.

Ljubav: Ako se odlučite na konkretan potez, imaćete velike šanse da to uspešno uradite, samo povedite računa o nastupu. Budite opušteniji.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Relativno miran i opušten dan je pred većinom tipičnih Bikova da bez većih napora privedu kraju svoje započete osobe.

Ljubav: Ovaj dan mogli biste dodatno da začinite lepim događajem u sferi ljubavi uz, podrazumeva se, dobro pripremljenu taktiku. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Moguće usporavanje i čekanje da drugi obave svoj deo posla ne bi trebalo danas da vas previše iznervira. Nemojte očekivati da sve teče baš onako kako ste zamislili.

Ljubav: Povoljan je dan pred vama da uživate u koketiranju i flertu, a za neke ozbiljnije varijante biće povoljnijih prilika.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Nemate razloga za veću zabrinutost tokom ovog petka. Sve se da završiti na najbolji mogući način.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom partnerskom situacijom, nema razloga da i ovog dana ne uživate u razmeni finih emocija sa osobom koju volite. Ostali neka porade malo na nekom dogovoru za izlazak, druženje. Pokrenite se.

Zdravlje: Moguće manje stomačne tegobe.

Lav

Posao: Objektivno, posla bi trebalo da bude dosta i tokom ovog petka, ali uz pojačan tipično lavovski, energični angažman sve se prepreke daju prevazići.

Ljubav: Suzdržite se od donošenja ishitrenih, naglih odluka. Pustite da stvari idu svojim prirodnim tokom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Kraj radne sedmice Devicama donosi izražen psihofizički umor, pa će vam biti potrebno dosta energije da sve na kraju završite na vreme.

Ljubav: Danas bi vam umnogome značila podrška i razumevanje drage osobe. Izađite negde zajedno, prošetajte, prijaće vam.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vaga

Posao: Sasvim solidan radni dan je pred Vagama za vrlo dobre rezultate na profesionalnom planu. Moguće pohvale mogu vam stići od nadređenih osoba.

Ljubav: Dešavanja na vašem ljubavnom planu danas se najverovatnije neće mnogo razlikovati od onoga što ste imali u prethodnih par dana.

Zdravlje: Posvetite se psihofizičkoj relaksaciji.

Škorpija

Posao: Za krajnje pozitivne rezultate dobro će doći razumevanje i pomoć iskusnije osobe. Nemojte se ustručavati da ih zatražite.

Ljubav: Nije realno očekivati neke veće preokrete i poteze na vašem ljubavnom planu tokom ovog dana

Zdravlje: Moguće manje kardiovaskularne tegobe, pišu na sajtu Astroputnik.

Strelac

Posao: Uz izražen veliki napor, ali i sticajem povoljnih okolnosti, Strelci bi danas trebalo da ipak kompletiraju uspešno ovu izazovnu radnu sedmicu i odahnu.

Ljubav: Opuštena komunikacija i druženje bez naglašenih obaveza sa tek upoznatom zanimljivom osobom jeste izvestan scenario za ovaj petak.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Jarac

Posao: Uspešnu radnu sedmicu tipični predstavnici Jarčeva mogli bi da završe i najavom novih planova, i pokretanja budućih poslovnih projekata.

Ljubav: Povoljna je klima na vašem ljubavnom planu za nova poznanstva i uživanje u opuštenim i neobavezujućim razgovorima, za početak.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Vodolija

Posao: Uz dosta napora i truda većina Vodolija bi trebalo ovu sedmicu da okonča sa tek prosečnim rezultatima. Nemojte se zbog toga suviše nervirati, vreme radi za vas.

Ljubav: Pokažite dovoljno razumevanja i nežnosti prema vašoj voljenoj osobi. Možete očekivati da vam se dodatna pažnja višestruko vrati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Budite hladne glave i trezveni po pitanju donošenja nekih važnih odluka danas. Samo tako ćete uspeti da na pravi način sagledate aktuelnu situaciju i pravilno odreagujete.

Ljubav: Lep dan biste mogli da očekujete u sferi ljubavi, prvenstveno ako ste slobodni i orni da se konkretno angažujete.

Zdravlje: Uzimajte više tečnosti i vitamina, jačajte imunitet.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram